Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Ego demişsin Çiğdem'ede sende ki ego ne olacak.:F Burada bile egolusun. Sen ne olarak hakedip haketmediğine karar veriyorsun.:)
Her insan egoludur ama önemli olan EGO'nu karşındaki insana nasıl aksettirdiğindir. Sürekli ben şöyleyim ben böyleyim ben böyle sunuyorum falan filan derse bu düzensiz ego patlamasıdır Ve fazlası da eğreti görünmeye başlar. Kimse dillendirmeyebilir ama ben bunu kişinin yüzüne direk söylerim öyle sağa sola çarpmam arkasından konuşmam :) Bu bir tek Çiğdem için değil kim olursa olsun söylerim aynı tavırlara sahipse rahat ol :A

@Tolstoyevski sen neyden rahatsız oldun niye olmamış attın :)

Ya tamam tamam sen en iyisisin niye bu kadar ben oldum delisisin Allah aşkına. Yani açık açık gönderme yapıyorsun ama ben iyiyim pozitif biriyim açılımını da eksik etmiyorsun azıcık samimi ol ya diğer sunucu rakibine isim vermeyeyim gönderme yapıyorsun :) Şu forumda gördüğüm en 'ben' eksenli 2 kişiden birisin :)
ben göndermeden falan anlamam ayoll @Harunnn60 @sokak sanati bana çoğu zaman üyelerin birbirine olan gönderme laflarını tercume ederler çünkü öyle şeylere benim kafam basmıyor okuduğu gibi bakıyorum mesajlara çoğu zamanda trolleniyorum :A

burda övgü egoda yok sunucu juri ilişkisi var @MEnes senin kadar oy yollamak bende istiyorum ama vakit bulmıyorum diye mahçubiyetini dile getiriyor bende aa olurmu ben kırılmam yollamaya devam edecem diyorum klasik sözümdür ben bu işe yeni başlamadan geçen yıl nisan 1 yıl önce başladım sürekli kendi taktiklerimi tekrar ediyorum :A

düzenli oy yollayamam juri olmıyayım diyen çok kişiye özelden ben kırılmam her hafta videoyu atayım müsait olunca yollarsın demişimdir @cookies ile 1 ay önce falan aynı konusmayı yaptık bir reyting konusunda kısaca oy yollayamayan jurilerime klasik sözümdür yarışmadan koparmamaya çalısıyorum eğlence amaçlı yaptımıda 1 yıldır 100 kere söylemişimdir ben zaten hep kendimi tekrar eden birisiyim :A

yeni hafta konusu gelecek birazdan :Z

@Bully burda benim fikrime göre seçimler yapmıyor:) Emre' ye 2-5 arası çok puanlar verdim. Benim beğendiğim bazı şarkıları vardı ama bana, sen başka sarkı beğeniyorsun diye planimi bozamam demişti yani benden beklentisi yok :)
Mesele başka şarkı meselesi değildi, zaten kullanacağım bir şarkıyı öne alırsan iyi puan veririm demiştin, ben de haklı olarak stratejimi bozamam demiştim. :)

ben göndermeden falan anlamam ayoll @Harunnn60 @sokak sanati bana çoğu zaman üyelerin birbirine olan gönderme laflarını tercume ederler çünkü öyle şeylere benim kafam basmıyor okuduğu gibi bakıyorum mesajlara çoğu zamanda trolleniyorum :A

burda övgü egoda yok sunucu juri ilişkisi var @MEnes senin kadar oy yollamak bende istiyorum ama vakit bulmıyorum diye mahçubiyetini dile getiriyor bende aa olurmu ben kırılmam yollamaya devam edecem diyorum klasik sözümdür ben bu işe yeni başlamadan geçen yıl nisan 1 yıl önce başladım sürekli kendi taktiklerimi tekrar ediyorum :A

düzenli oy yollayamam juri olmıyayım diyen çok kişiye özelden ben kırılmam her hafta videoyu atayım müsait olunca yollarsın demişimdir @cookies ile 1 ay önce falan aynı konusmayı yaptık bir reyting konusunda kısaca oy yollayamayan jurilerime klasik sözümdür yarışmadan koparmamaya çalısıyorum eğlence amaçlı yaptımıda 1 yıldır 100 kere söylemişimdir ben zaten hep kendimi tekrar eden birisiyim :A

yeni hafta konusu gelecek birazdan :Z
He he kesin öyledir :)

He he kesin öyledir :)
tarihli şekilde özelden jurilere aynı sözlerimi koyarım zaten herşer ortada ayol biraz basit bakmaya çalısın sizde bazı mesajlar gerçekten okunduğu gibidir menesin mahcubiyet sözünden sonra dediğimde ortada kendi kendime etiket yapıpta demedim yanı aman neyse vaktim kısıtlı zaten yeni konuyu açayım ben :A

Her insan egoludur ama önemli olan EGO'nu karşındaki insana nasıl aksettirdiğindir. Sürekli ben şöyleyim ben böyleyim ben böyle sunuyorum falan filan derse bu düzensiz ego patlamasıdır Ve fazlası da eğreti görünmeye başlar. Kimse dillendirmeyebilir ama ben bunu kişinin yüzüne direk söylerim öyle sağa sola çarpmam arkasından konuşmam :) Bu bir tek Çiğdem için değil kim olursa olsun söylerim aynı tavırlara sahipse rahat ol :A

@Tolstoyevski sen neyden rahatsız oldun niye olmamış attın :)

Emeğe saygısızlık bulduğum için olmamış attım, en nihayetinde ortada bir emek var, açıkçası ben bu kadar uğraşıp da üstüne egoist etiketi yeseydim çok fazla darılırdım. Sen olsan sen de darılırdın.

Emeğe saygısızca bir şey söylemedim nasıl çıkardın o yorumu oradan?

Son günlerde birbirimizi yanlış anlıyoruz o zaman, ben öyle bir anlam, emeğe saygısızlık anlamı çıkarmıştım, eğer niyetin o değilse özür dilerim. :)