Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Algı operasyonum başarı ile sonuçlanmış sanki. Oluyam diyen Feridun dip yapmış @MasacRE- :A Neyse Emir Zeynep ve Asu'ya oy ver sana destek olalım kankaa.:A
Haftaya ister istemez destek olacaksın zaten, olmazsan artniyet ararım o zaman :A Bu verdiğin puandn sonra da benden oy falan bekleme, iyi puanlar görürsem o zaman bakarız duruma :A

Haftaya ister istemez destek olacaksın zaten, olmazsan artniyet ararım o zaman :A Bu verdiğin puandn sonra da benden oy falan bekleme, iyi puanlar görürsem o zaman bakarız duruma :A

Niye laa. Nilüfer ile mi geliyorsun.:A Geç kaldın sanki o şarkı için.:A Bende bahane çok bence oy ver.:bhr: Kırma beni kaç haftadır destek oluyorum. Emir'im Asu'm ve Zeynep'im Nihan gibi bi üst tura çıksın.:Z

emire oy bekliyorsan sittin sene o konuya uğramam :)

ama içerde faktörü bir çok kişidede olumlu etki yapmış yoksa o berbat şarkı final puanı almazdı :))
Tolstoyevski'ye aynısını dedim ben de :D Ben de dizi etkisiyle tam puanı yapıştırmış zaten, haftaya eski tarifeye döneriz yine :A

Birinciliğimi tebrik etmedin :A

Niye laa. Nilüfer ile mi geliyorsun.:A Geç kaldın sanki o şarkı için.:A Bende bahane çok bence oy ver.:bhr: Kırma beni kaç haftadır destek oluyorum. Emir'im Asu'm ve Zeynep'im Nihan gibi bi üst tura çıksın.:Z
Büyük ihtimal onunla gelirim, niye geç olsun ki iyi değil mi bu haftalar işte :A

İyi olmuş ben ona yarışmacı olma demiştim :A Sıvcıların yarışmacı olmasını doğru bulmuyorum :A
@MasacRE- yarışmacı olarak sıvacılar içinde fark yaratıyor kıskanma çocuğu ayoll 10.haftaya kadarda ms de gelmek büyük başarı hemde feridunla :A :A :A

Biz 4-5 yıldır D Smart + İnternet kullanıyoruz, TV konusunda berbat filmlere sahipler ama internette şimdiye kadar büyük bir sorunla karşılaşmadık. Yalnızca müşteri hizmetlerine bağlanmak 30-60 dakikayı bulduğu oluyor, bazen daha erken de olabilir. İnterneti de yavaş değil öyle ama Pc kullannadığımız için de olabilir tabi hızlı gözükmesi. Sınırsız internet, sinema spor ve belgesel paketiyle birlikte 60-65 lira bir şey ödüyoruz ama akk 50 miydi 75 miydi tam hatırlamıyorum. Eğer bunlar da şark kurnazlığı yapmazlarsa Sorun çıkmaz pek. :)

Geçmiş olsun, Mehmet Erdem e Leyla ile Mecnun dan ötürü sempati duyarım ama son haftalarda özellikle bu hafta çıkış yapacak bir performansı yoktu, yine iyiydi ama diğer şarkılar arasından ön plana çıkması mümkün olmadı. Puanlama yaparken çok zorlandım, elim zor gitti ve mahçup olduk.
Umarım kara listene adımız yazılmamıştır. :A
Biz de yeni geçtik işte 2 gün oldu fazladan TV vardı ona dsmart aldık yanında da interneti aldık. Totalde 110 tl. Fakat bizim pakette her şey var sanırım premier liginden belgesel kanallarına, yetişkin içeriklerden sinema kanallarına vs vs. İnterneti de 16 mbps 200 GB AKK. Yalnız şöyle bir problem var burda, kota takibi yapacak yeri bulamadım. Bende gün gün saat saat kontrol etme hastalığı var. En dandik firmaların bile mobil uygulaması var bununla ilgili fakat D-Smartın böyle bir hizmeti var mı yok mu belli değil ya da ben bulamadım. Ping ve hız konusunda sıkıntı yaşatmadı sık sık kontrol ediyorum 13 mbps'in altına düşmüyor.

Tolstoyevski'ye aynısını dedim ben de :D Ben de dizi etkisiyle tam puanı yapıştırmış zaten, haftaya eski tarifeye döneriz yine :A

Birinciliğimi tebrik etmedin :A
emire oy bekliyorsan sittin sene o konuya uğramam :)

ama içerde faktörü bir çok kişidede olumlu etki yapmış yoksa o berbat şarkı final puanı almazdı :))
İçerdeyi sevenler nasıl iyi verdiyse sevmeyenlerde düşük vermiş @Tolstoyevski belkide 1.olucakken içerde antileri yüzünden 3.oldu :A :A :A

AMA emrenin bu şarkısından tek aşkım gibi bir patlama olucak demiştim bully baksana destere bile hayran kalmış ve çok sevdiği bir şarkısı hala duruyor elinde :A

o standardı tutturmak için millet neler çekiyor sen bulmuşsun bunuyorsun :) bizim iş nasrettin hocanın saz çalma hikayesi gibi herkesin aradığı yeri bulmuşuz bir aşağı bir yukarı niye gelip gidelim:) sonuçta oy verdiğimizde göçük işte öyle çokta kıymetli bişey değil :)

İçerdeyi sevenler nasıl iyi verdiyse sevmeyenlerde düşük vermiş @Tolstoyevski belkide 1.olucakken içerde antileri yüzünden 3.oldu :A :A :A

AMA emrenin bu şarkısından tek aşkım gibi bir patlama olucak demiştim bully baksana destere bile hayran kalmış ve çok sevdiği bir şarkısı hala duruyor elinde :A
İsabet olmuş :A

Evet final puanına oynar demiştin, ben hafta zorlu diye biraz çekimser kaldım ama sonuç harika oldu :A Gidecek Yerim Mi Var ve Bu Kadar Mı şarkılarına oy vermiş anketlerinde, muhtemelen diğer şarkılarımı da sever zaten :A

@Çiğdem- şaşıracağımı sanmıyorum demiştim ama şaşırdım, yine sen kazandın :A 1.olmak harika, destek veren herkese çok teşekkür ederim :D

@OzaN @Tolstoyevski sizlere de tebrikler :D

@batuhankaralar geçmiş olsun, kim elense yazık olacaktı maalesef piyango sana vurdu :( @destere çok üzülecek :(

Son olarak, emeklerine sağlık canım :bhr: @Çiğdem-
hiç sorma çok üzüldüm:) daha demin @batuhankaralar a taziyelerimi iletiyordum :)) ama işte şutlanmalık bir dünya şutlananın arkasında ah vah etmenin anlamı yok, hayat devam ediyor :) sanki feryat figan etsek @Çiğdem- gerimi getirecek ördeği ? getirmeyecek elbette, hogatha inadı:)

O aldı ya 10. haftaya geldik tek final puanı olmayan yarışmacı ben kaldım :A
sen sanırım siftah yapamadan gideceksin :) ama bellide olmaz bakarsın muhteşem bir şarkısı vardır ağaçkakanın millete güzel gelir olurmu olur yani çıkmayan candan ümit kesilmez :)

hiç sorma çok üzüldüm:) daha demin @batuhankaralar a taziyelerimi iletiyordum :)) ama işte şutlanmalık bir dünya şutlananın arkasında ah vah etmenin anlamı yok, hayat devam ediyor :) sanki feryat figan etsek @Çiğdem- gerimi getirecek ördeği ? getirmeyecek elbette, hogatha inadı:)
İsabet olmuş :A

Evet final puanına oynar demiştin, ben hafta zorlu diye biraz çekimser kaldım ama sonuç harika oldu :A Gidecek Yerim Mi Var ve Bu Kadar Mı şarkılarına oy vermiş anketlerinde, muhtemelen diğer şarkılarımı da sever zaten :A
Birisi çekilirse @batuhankaralar döner :A :A :A

destere bukadarmıya bayılmıştı özellikle kadın şarkıcıda yok mecbur seni tutucak bully :A

@Harunnn60 sende dilimizi kıskanma ayoll biz lazların hibir zaman konuşmada bir iddiası olmamıstır zaten biz doğal insanız ayoll kasıntı istanbullular gibi değiliz :A :A :A

@Harunnn60

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking