Survivor izle bırakayım yarın full izlesen bana takmaya devam et efe taktıkca yarışmada kalıyorum ben
![]()
Survivor izle bırakayım yarın full izlesen bana takmaya devam et efe taktıkca yarışmada kalıyorum ben
![]()
Survivor izle bırakayım yarın full izle![]()
Final heyecanı yaklaşıyo artık kafanı Survivor verme vaktiSavaşcı ya bakıyorum ama bakıcam tabii yine bir eleme haftası önemli oyunlar var
Final heyecanı yaklaşıyo artık kafanı Survivor verme vakti![]()
La ben de 2 gün önce D-Smart'a geçtimÇok teşekkürler arkadaşlar.. @Çiğdem- @Tolstoyevski @Sherlock
@Doğu benim de internetim gitti.Bir anda DSL-İnternet ışığı söndü daha yeni D Smart'a geçtim pişman oldum.
![]()
Çocuğu pis oyunla üzdün seni yumurtaya benzettiLa ben de 2 gün önce D-Smart'a geçtimİçimi karartma
![]()
Neyse kurtardık yine bundan sonraki şarkılarım efsane artık hiçbirini beğenmeme şansınız yokSon 4 baya yakınmış
Berbat bir coverdı, son haftalara geldik, bu ne
Geçen haftadan sonra benim sevdiğim bir şarkıyla gelmişsin, özüne dönen sen oldun![]()
Efsane diyosunda haftaya kaza yaşayıp gidersen dilimden kimse kurtaramazNeyse kurtardık yine bundan sonraki şarkılarım efsane artık hiçbirini beğenmeme şansınız yok![]()
Gidersem o sizin zevksizliğiniz olurEfsane diyosunda haftaya kaza yaşayıp gidersen dilimden kimse kurtaramaz![]()
Yumurta olmaktan şeref duyarımÇocuğu pis oyunla üzdün seni yumurtaya benzetti![]()
![]()
![]()
Eninde sonunda gideceksin gideceksin uzatmaya lüzum yokGidersem o sizin zevksizliğiniz olurSen de gelecek haftadan itibaren kulağınla dinlersen şarkıları artık 1 puan 1 puan verip durmazsın diye umuyorum
![]()
La eni sonu mu var 10. haftaya kadar geldim işte sen ne kadar kaldın yarışmada da konuşuyorsunEninde sonunda gideceksin gideceksin uzatmaya lüzum yokO kudurun lafıda boş olmayacak
![]()
2li eleme yok yarışmada boş lakırdı yapma tek tesellinLa eni sonu mu var 10. haftaya kadar geldim işte sen ne kadar kaldın yarışmada da konuşuyorsun![]()
ördeği tavaya atmışız sonuçlar bir harika![]()
Puan Durumu
1Emre Altuğ 142
2 Mirkelam 138
3 Erkin Koray 136
4 Ferhat Göçer 118
5 Zeki Müren 117
6 Murat Dalkılıç 103
7 Feridun Düzağaç 99
8 Rafet El Roman 98
9 Mehmet Erdem 95
@Bully Emre Altuğ 3 Puan
@OzaN Mirkelam 2 Puan
@Tolstoyevski Erkin Koray 1 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem elendi geçmiş olsun
Yarışmamızın 2.yarısıda bu akşam tamamlanıyor, 10.hafta ile birlikte 3. ve son yarısına geçecez
Heyecan dolu sonuçlar 21:00 itibaren açıklanacak yaklaşık 2 saat sürüp tahmini 23:00 son bulacak
![]()
![]()
![]()
çok kıyasıya bir yarış oldu rakibinde öyle zayıf değildi rafet ile yarışma boyunca elenme yarışında bulundun zaten 3 puan önde kapattı önündeAbi neredeyse hiç 1 puan almadım ki nasıl eleniyorum ben? Bundan daha kötü puanlar görmüştüm hiç mantıklı gelmiyor bana.
Ben 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyle2li eleme yok yarışmada boş lakırdı yapma tek tesellin![]()
şu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişizPUAN durumu 23:00 da
@destere oyları
Zeki Müren - Dudaklarında Arzu = 9 puan
Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş = 8 puan
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum = 7 puan
Feridun Düzağaç - Unutama Beni = 6 puan
Erkin Koray - Tek Başımıza = 5 puan
Ferhat Göçer - Git = 4 puan
Mirkelam - Unutulmaz = 3 puan
Mehmet Erdem - Gibi Gibi = 2 puan
Murat Dalkılıç - La Fontaine = 1 puan
En ballı sezona geldiğin kıymetini bil bende ilk kez erken elendim hayrını gör neyseki ben seçerimde finale çıktım tek tesellimBen 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyleHa bu arada bu hafta ikili eleme olsaydı bile ben değil Rafet elenecekti onu da belirteyim
![]()