Son anda Rafet ile beni kurtarıp ördeği şutladın sen oylarınlaşu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişiz
Son anda Rafet ile beni kurtarıp ördeği şutladın sen oylarınlaşu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişiz
Yumurta olmaktan şeref duyarım Hele bir de çift sarılıysam değme keyfime
şu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişiz
Ben 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyle Ha bu arada bu hafta ikili eleme olsaydı bile ben değil Rafet elenecekti onu da belirteyim
@Doğu ile @destere var masacrenin arkasında hedef çeyrek final2li eleme yok yarışmada boş lakırdı yapma tek tesellin
Bana burada verdiğin tam puanların karşılığını o yarışmada vericem sana hiç merak etme senEn ballı sezona geldiğin kıymetini bil bende ilk kez erken elendim hayrını gör neyseki ben seçerimde finale çıktım tek tesellim
ne güzel şeyler yapmışım böyle yalnız @Bully nin alturpun birinciliği alacağını bilsem onca puan vermezdim yazık olmuş puanlarımaSon anda Rafet ile beni kurtarıp ördeği şutladın sen oylarınla
@vadikızı puanıma attığın gözlüğün kırılır inşallah
Sen dua et @destere ye çok konuşma bence o şans bende olsaydı son saniyede oyum yanlış denilerek elenmezdimBana burada verdiğin tam puanların karşılığını o yarışmada vericem sana hiç merak etme sen
@MasacRE- nin ağaçkakan bizim desteklerimizlede olsa pek yaşamaz gibi en fazla iki hafta içinde onuda düşürürler
Hoşt seni jüri yapan @Çiğdem-'i oklavayla kovalamak lazım da neyse Format sahibi ile yarışmayı satın almak için görüşmelere başlıyorum o çarpık bacaklıya bırakmam bu yarışmayıne güzel şeyler yapmışım böyle yalnız @Bully nin alturpun birinciliği alacağını bilsem onca puan vermezdim yazık olmuş puanlarıma
@OzaN la @Tolstoyevski şanslı günlerindeymiş o berbat şarkılarla final puanı almışlar orasıda pek istenmeyen bir sonuç
neyse yani elenen haricinde sevinecek bir durum yokmuş aslında
Yoo benim öyle bir beyanım yok Ben sanat ve sanatçının yanındayım
sanatçı değilse çapulcumu diyorsun sen @MasacRE- ye .AYoo benim öyle bir beyanım yok Ben sanat ve sanatçının yanındayım
Efsane şarkı, sen ne anlarsın
bu haftanın iki kötüsü aynı yanlışta nasılda buluşmuş tebrik ediyoruz )Haftanın açık ara en kaliteli en efsane şarkısıydı.
Şu rafeti bir eleyemediniz adamın sesi başımı ağrıtıyorHoşt seni jüri yapan @Çiğdem-'i oklavayla kovalamak lazım da neyse Format sahibi ile yarışmayı satın almak için görüşmelere başlıyorum o çarpık bacaklıya bırakmam bu yarışmayı
Önüme kim çıkarsa gagalayacağım hiç acımayacam bundan sonra@MasacRE- nin ağaçkakan bizim desteklerimizlede olsa pek yaşamaz gibi en fazla iki hafta içinde onuda düşürürler
Sana muhteşemsin diyerek teşekkür etmiştim halbuki, üzdünne güzel şeyler yapmışım böyle yalnız @Bully nin alturpun birinciliği alacağını bilsem onca puan vermezdim yazık olmuş puanlarıma
@OzaN la @Tolstoyevski şanslı günlerindeymiş o berbat şarkılarla final puanı almışlar orasıda pek istenmeyen bir sonuç
neyse yani elenen haricinde sevinecek bir durum yokmuş aslında
Oda 2 haftaya gidici merak etme şutlarızŞu rafeti bir eleyemediniz adamın sesi başımı ağrıtıyor
evet @Çiğdem- batuhanın hakkını niye yiyorsunuz doğru söylüyor valla? ben bile bir puan vermedim bu hafta çatır çatır iki puanımı yapıştırdım ördeğe elenmemesi lazımdı sen bir daha bak puanlaraAbi neredeyse hiç 1 puan almadım ki nasıl eleniyorum ben? Bundan daha kötü puanlar görmüştüm hiç mantıklı gelmiyor bana.
hangi yarışmada ? la kandırma noyanı got la titanic dururken buz devrinemi puan vereceksinBana burada verdiğin tam puanların karşılığını o yarışmada vericem sana hiç merak etme sen