Muhteşem Yüzyıl: Kösem 14.Bölüm Yorumları

Bu bölümden sonra gelecek haftayı merakla bekliyorum. Çünkü ilk tefa bu kadar tarih ile birebir gitmediler çok dışına çıktılar. Nasıl yapacaklar acaba. :D

derviş çekirge gibiydi ya :) üstüste üçkez atladı ahmete :) anca kurtarabildi parlağı tabi kendiside bayağı bir yara aldı :)

arada 1 saati izleyemedim sonuna yetiştim ay bu bölüm biz resmen biz olmuş :oley:

ne de yakıştık tahta :oley:
halimem ölmez gibi ama nasıl kurtulacak merak ediyourm herhalde hacı ağa falan kurtarır yılan gözlümü :oley:
musti de saf saf soruyor hala :F
gizli hazinemizi bulmumuş hatuncuk la pargalı iboşun hazinesi bile ondan büyüktü koskoca safiye sultan böyle yıkılır mı sandın hadsiz hatun :F
cennet adamları görünce kaçmaz erkek diye üstlerine atılırdı orası saçma olmuş :A
derviş ahmete aşkla sarıldı baya da üstünde kaldı ahmetin bekaret gitmiştir :A

Bilemiyoruz benim tahminlerim bu yönde :D
höst burada sadece biz biz diye konuşuruz sen değil marul kafa melun :bağır:

arada 1 saati izleyemedim sonuna yetiştim ay bu bölüm biz resmen biz olmuş :oley:

ne de yakıştık tahta :oley:
halimem ölmez gibi ama nasıl kurtulacak merak ediyourm herhalde hacı ağa falan kurtarır yılan gözlümü :oley:
musti de saf saf soruyor hala :F
gizli hazinemizi bulmumuş hatuncuk la pargalı iboşun hazinesi bile ondan büyüktü koskoca safiye sultan böyle yıkılır mı sandın hadsiz hatun :F
cennet adamları görünce kaçmaz erkek diye üstlerine atılırdı orası saçma olmuş :A
derviş ahmete aşkla sarıldı baya da üstünde kaldı ahmetin bekaret gitmiştir :A

höst burada sadece biz biz diye konuşuruz sen değil marul kafa melun :bağır:

derwişin ahmeti sıçarayarak üç kez kurtardığı sahneleri izlemediysen bölümü izlediğini sanma :)
o ceberrut safinaz tahta değil kazığa yakışır :)

Sultan I. Ahmed Han ‏@SultanAhmedHan_ 11 Oca
Sarayda Kösem gibi bir hatun varken, İnegöl köfte dudaklı Rasha'dan bir Osman peydahlıyorum. Neyin peşindeyim ben?

bu twitte güzelmiş :)

derviş orada sinirlenmiş belli fahriye tam verecekti senin yüzünden öldürdüm onu o zaman gel buraya ahmet dedi bence:A

vallahi çok uzun sürdü zaten zıplayıştan sonra üstünden kalkışı :) o arada neelr oldu kimbilir :)

benim anlamadığım suikast girişimde neden herkes mal mal birbirine bakıyordu dervişte olmasa ahmeti her türlü götüreceklerdi orda :) ordaki askerlerin ya jetonu geç düşüyor ya da hepsi safinaz artığı :)

benim analmadığım suikast girişimde neden herkes mal mal birbirine bakıyordu dervişte olmasa ahmeti her türlü götüreceklerdi orda :) ordaki askerlerin ya jetonu geç düşüyor ya da hepsi safinaz artığı :)
Aman sende ne bekliyorsun. Yine iyi 2 bomba sahnesi filan koymuşlar. :D Onada şükür.