reklamıda mı ölçtün )22:45 reytingleri,,
Total 2,80
AB 4,87
ABC1 4,70
@destere @Harunnn60 @vadikızı @Bully @xemrexxx @ozgur2113 @sokak sanati
@destere Vikings'in reklamı çıktı Starda.
Bizimkiler salonda Kösem'e hiç bakmıyorlar bile. Sadece ben bakıyorum. O yüzden bende yüksek beklemiyorum oranları.22:45 reytingleri,,
Total 2,80
AB 4,87
ABC1 4,70
@destere @Harunnn60 @vadikızı @Bully @xemrexxx @ozgur2113 @sokak sanati
TLC yayınlayacak. Ama Star niye reklamını yaptı anlamadımreklamıda mı ölçtün )
starda vikings yayınlanacakmı ki ? reklamı neden veriyorlar ?
Bizimkiler salonda Kösem'e hiç bakmıyorlar bile. Sadece ben bakıyorum. O yüzden bende yüksek beklemiyorum oranları.
Son anlık 23:00 anlığı gelecek ve kesin sonuçları da son reklamda vereceğim yarın gelecek oranları.reklamıda mı ölçtün )
starda vikings yayınlanacakmı ki ? reklamı neden veriyorlar ?
Ya ilgi çekici değil normaldir çok sönük senaryo.Bizimkiler salonda Kösem'e hiç bakmıyorlar bile. Sadece ben bakıyorum. O yüzden bende yüksek beklemiyorum oranları.
TLC yayınlayacak. Ama Star niye reklamını yaptı anlamadım
Aynen ama kaçırırsan oradan izlersin yinede.vallahi ben hiçbir yabancı diziyi yerli kanallardan izleyemem sansürden ağzımız yanmış bir ara siğaraya çiçek koyuyordu cnbc e hala devam ediyormu bilmiyorum o çiçekler yüzünden sigaraya başladım
nasıl kaçsınki 1930 yapımı filmleri bile netten yakalamak mümkünAynen ama kaçırırsan oradan izlersin yinede.
Yoo diziye bakıyorum bir yandada foruma bakıyordum vadi foruma biraz moralim
bozulduda
@vadikızı ında ses seda yok sessizce vadinin tekrarınımı izliyor napıyor ?
Noldu.Yoo diziye bakıyorum bir yandada foruma bakıyordum vadi foruma biraz moralim
bozulduda
23:00 anlık olarak son reytingler. Dizi reklama girince yarınki Reyting tahmini gelecektir.
Total 2,85
AB 4,93
ABC1 4,76
Hahah. Aynısı bizede olmuştu hatırladın mı.forum teklemeye başladı @vadikızı na yazdığım mesaj vadikızının mesajından önce yazılmış gibi duruyor birkere fizik kanunlarına aykırı bir durum
şunu 0.07 artıramadınmı
23:30 gibi son anlıkta yarın gelecek olan reytingi görürsün kıyasla yarın.forum teklemeye başladı @vadikızı na yazdığım mesaj vadikızının mesajından önce yazılmış gibi duruyor birkere fizik kanunlarına aykırı bir durum
şunu 0.07 artıramadınmı
Hey Allahım ya Ahmet'e suikat düzenleyecekler bakalım bu bölümden sonra Halime ile Safiye ne yapacak. Hadi Halime yırtar yinede Safiye'nin kurtuluşu yok.
Noldu.
Anladım. Abla sen bizle takıl ya. Bak burada konuşuyoruz ediyoruz. Seni üzen yerlerde takılma yada az gir.Ya ben bir bireyim değilmi istediğim yorumu yazarım düşüncem neyse onu
yazabilirim değilmi ama vadi forumda bu olmaz karşıt görüş olunca avukat
oluyorsun alllah allah ya
Ya ben bir bireyim değilmi istediğim yorumu yazarım düşüncem neyse onu
yazabilirim değilmi ama vadi forumda bu olmaz karşıt görüş olunca avukat
oluyorsun alllah allah ya