Muhteşem Yüzyıl: Kösem 14.Bölüm Yorumları

reklamıda mı ölçtün :))

starda vikings yayınlanacakmı ki ? reklamı neden veriyorlar ? :)
Son anlık 23:00 anlığı gelecek ve kesin sonuçları da son reklamda vereceğim yarın gelecek oranları. :D

Bizimkiler salonda Kösem'e hiç bakmıyorlar bile. Sadece ben bakıyorum. :F O yüzden bende yüksek beklemiyorum oranları.
Ya ilgi çekici değil normaldir çok sönük senaryo. :D

TLC yayınlayacak. Ama Star niye reklamını yaptı anlamadım(b)

vallahi ben hiçbir yabancı diziyi yerli kanallardan izleyemem sansürden ağzımız yanmış bir ara siğaraya çiçek koyuyordu cnbc e hala devam ediyormu bilmiyorum:) o çiçekler yüzünden sigaraya başladım :)

23:00 anlık olarak son reytingler. Dizi reklama girince yarınki Reyting tahmini gelecektir.

Total 2,85
AB 4,93
ABC1 4,76

forum teklemeye başladı :) @vadikızı na yazdığım mesaj vadikızının mesajından önce yazılmış gibi duruyor:) birkere fizik kanunlarına aykırı bir durum :)

23:00 anlık olarak son reytingler. Dizi reklama girince yarınki Reyting tahmini gelecektir.

Total 2,85
AB 4,93
ABC1 4,76

şunu 0.07 artıramadınmı :)

Hey Allahım ya Ahmet'e suikat düzenleyecekler bakalım bu bölümden sonra Halime ile Safiye ne yapacak. Hadi Halime yırtar yinede Safiye'nin kurtuluşu yok. :D

Noldu. :)

Ya ben bir bireyim değilmi istediğim yorumu yazarım düşüncem neyse onu
yazabilirim değilmi ama vadi forumda bu olmaz karşıt görüş olunca avukat
oluyorsun alllah allah ya:(

Anladım. :) Abla sen bizle takıl ya. Bak burada konuşuyoruz ediyoruz. Seni üzen yerlerde takılma yada az gir. :)

işte sizin vadi forumunda özgürlük yok bişey yok çok despot bir yapılanma;:) sen gel köseme özgürlüğün tadını çıkar boşver vadi forumunu burda herşey serbest :))