Muhteşem Yüzyıl: Kösem 14.Bölüm Yorumları

Hı hı. :A La Mustafa'm darbe yapmadığı halde bize darbeci diyip duruyordun şimdi darbecilerin tarafını sen tutuyorsun :A
bu sefer darbe haktır hatuncuk kösem bizim kırk yılda geldiğimiz noktaya 3 ayda gelmeye kalkarsa böyle keserler elini kolunu :A

Dizi muhteşem bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. :bhr: MY Youtube hesabı sağ olsun bölümlerin önizlemesine en can alıcı noktaları koyduğu için önümüzdeki iki bölüm ne olacağını şimdiden anladım. :D
Fahriye aptallığının bedelini ödedi, gram üzülmedim.
Safiye bu kaçıncı darbe girişimi? Sultan'ın öldüğünü teyit ettirmeden böyle bir işe kalkışması akıl alır gibi değil. Bülbül, Mustafa'yı almaya gittiğinde ilk oda boş gibi göründü, Halime akıllılık edip kaçtı zannettim ama kaçmamış, yazık.
Hadi askerler falan neyse de suçsuz harem ağalarını niye kılıçtan geçirdiniz? :D Padişahın kim olduğunun onların umrunda olduğunu pek sanmıyorum, Mustafa ve Safiye'ye de itaat ederlerdi. 🙄
Kösem iyi bir iş yaptın, gizli hazinenin, en azından bir kısmının, yerini ortaya çıkardın da ne demeye gittin sen de? Bak oğlun sarayda darbecilerle kaldı bir başına.
Mustafa her bölüm biraz daha sevimli oluyor.