Aynen bombasahnesi iyiydi sadece Dervişin 2 kez Ahmet'in önüne atlaması gereksiz olmuş yani yapıcaksanız bir kez yapın yeter.bombalama sahneside güzeldi ilk defa okla birlikte bombalı suikast girişimi osmanlı tarihinde sanırım
Aynen bombasahnesi iyiydi sadece Dervişin 2 kez Ahmet'in önüne atlaması gereksiz olmuş yani yapıcaksanız bir kez yapın yeter.bombalama sahneside güzeldi ilk defa okla birlikte bombalı suikast girişimi osmanlı tarihinde sanırım
safinaz gitti tahta kuruldu her işi halletmiş gibi ama sonu çok kötü olacak benim bildiğim kösem onun üstünden tüm yeniçeri ocağını geçirtmeden rahat bırakmazsafinaza az biraz benzeseler suikast bile olmazdı
Aynen bombasahnesi iyiydi sadece Dervişin 2 kez Ahmet'in önüne atlaması gereksiz olmuş yani yapıcaksanız bir kez yapın yeter.
derviş safişten önce ölürse daha çok çekicen bu demek ki safişin 13 yılı daha olacak bu arada halimem süloya diss atmışsafinaz gitti tahta kuruldu her işi halletmiş gibi ama sonu çok kötü olacak benim bildiğim kösem onun üstünden tüm yeniçeri ocağını geçirtmeden rahat bırakmaz
olaya fantastik bir ortam katmışlar dervişteki ahmet sevgisini böylece bütün dünya görmüş oldu
benim anlamadığım suikast girişimde neden herkes mal mal birbirine bakıyordu dervişte olmasa ahmeti her türlü götüreceklerdi orda ordaki askerlerin ya jetonu geç düşüyor ya da hepsi safinaz artığı
Safiye'nin adamlarından geliyor.Aynen bende bunu yazacaktım ta nerden ok geliyor adamlar öyle bakıyor ya
Aynen bende bunu yazacaktım ta nerden ok geliyor adamlar öyle bakıyor ya
Safiye'nin adamlarından geliyor.
ağır çekimle göstermeleri güzel olmuş okun yaydan çıkışıyla derwişin ahmete doğru süzülüşü başlıyor tam dervişin sıçrama pozisyonuna geçtiği an okla ahmet arası derwiş kadar mesafe kalmıştı zamanlaması mükemmel dervişin günümüzde yaşasa süper bir kaleci olurdu dünya çapında, top sektirmez kolay kolay toplara sıçrama yeteneği var adamın
Az smiley kullan mesajın bazen sert anlaşılıyor.Biliyorum safiye nin adamlarından geldiğini sultan ahmeti koruyan adamlara diyorum ben
Az smiley kullan mesajın bazen sert anlaşılıyor.
Aynen haklısın. Orası saçma olmuş dediğin gibi.ay pardon ya haksızmıyım ama adamlar öyla duruyor derviş olmasa sultan
ahmet ölürdü he
Aynen haklısın. Orası saçma olmuş dediğin gibi.
23:00 anlık olarak son reytingler. Dizi reklama girince yarınki Reyting tahmini gelecektir.
Total 2,85
AB 4,93
ABC1 4,76
bunun ağır çekimli sahneleri nerde emre o ne muhteşem atlayışlardı gözümüz yaşardıkız @Çiğdem- bak @destere şu sahneye bayılmış artık ne fanteziler yaptıysa @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 48956
yorumlarda şey yazmışlar derviş birkaç dkere daha böyle atlarsa haremdeki hatınlara gerek kalmayacak ahmet kendisi doğruacak ))bunun ağır çekimli sahneleri nerde emre o ne muhteşem atlayışlardı gözümüz yaşardı
zaten dün üç deneme yaptı derviş en az birinde tutturmuştur adresi üçüde boşa çıkmadı ya )yorumlarda şey yazmışlar derviş birkaç dkere daha böyle atlarsa haremdeki hatınlara gerek kalmayacak ahmet kendisi doğruacak ))
DİZİYİ BİZ İZLETİYORUZ BİZ OLMASAK total 1 ab ve abc1 2 anca alırsınızSon sahneler nefes kesiciydi gerçekten. Bu tarz aksiyon sahneleri artarsa yükseliş yaşamayı sürdürürüz.
Pis Safiş darbe yaptı. ss Neyse ki Derviş muhteşem atlayışları sayesinde Ahmet'i kurtardı. Hevesi kursağında kalacak cadının.
Fahriye de gitti. Derviş önce halvete girip sonra zehirleseymiş keşke kadın istekliydi. Kösem'im babasının intikamını aldı.
Fragmanı bekliyoruz bakalım merakla.
Hı hı. La Mustafa'm darbe yapmadığı halde bize darbeci diyip duruyordun şimdi darbecilerin tarafını sen tutuyorsunDİZİYİ BİZ İZLETİYORUZ BİZ OLMASAK total 1 ab ve abc1 2 anca alırsınız