derviş daha ölmeyecek
Son anlıklar ve yarın gelecek reytingler.
Total 3,20
AB 5,24
ABC1 4,55
@destere @Harunnn60 @vadikızı @ozgur2113 @Bully @sokak sanati @xemrexxx
Bu oranlar civarında alacaktır.daha çık daha çık
eğer ilk sahnelerin yavanlığından milleti kaçırmadıysalar son 15 dakikanın etkisiyle en az 7 reyting gelmesi lazım
AB'de 6 bekliyorum. Total de 3.50 olabilir. KVP yok çünkü illa artış yaşanır.Son anlıklar ve yarın gelecek reytingler.
Total 3,20
AB 5,24
ABC1 4,55
@destere @Harunnn60 @vadikızı @ozgur2113 @Bully @sokak sanati @xemrexxx
Bilemiyoruz benim tahminlerim bu yöndeAB'de 6 bekliyorum. Total de 3.50 olabilir. KVP yok çünkü illa artış yaşanır.
höst burada sadece biz biz diye konuşuruz sen değil marul kafa melunBilemiyoruz benim tahminlerim bu yönde
arada 1 saati izleyemedim sonuna yetiştim ay bu bölüm biz resmen biz olmuş
ne de yakıştık tahta
halimem ölmez gibi ama nasıl kurtulacak merak ediyourm herhalde hacı ağa falan kurtarır yılan gözlümü
musti de saf saf soruyor hala
gizli hazinemizi bulmumuş hatuncuk la pargalı iboşun hazinesi bile ondan büyüktü koskoca safiye sultan böyle yıkılır mı sandın hadsiz hatun
cennet adamları görünce kaçmaz erkek diye üstlerine atılırdı orası saçma olmuş
derviş ahmete aşkla sarıldı baya da üstünde kaldı ahmetin bekaret gitmiştir
höst burada sadece biz biz diye konuşuruz sen değil marul kafa melun
bak kösem kıskanmış ahmeti dervişten ama çok geç derviş bi güzel değiştirdi ahmetiderwişin ahmeti sıçarayarak üç kez kurtardığı sahneleri izlemediysen bölümü izlediğini sanma
o ceberrut safinaz tahta değil kazığa yakışır
bak kösem kıskanmış ahmeti dervişten ama çok geç derviş bi güzel değiştirdi ahmeti
derviş orada sinirlenmiş belli fahriye tam verecekti senin yüzünden öldürdüm onu o zaman gel buraya ahmet dedi bence)
zaten çok değişik sahnelerdi her türlü yoruma açıktı
derviş orada sinirlenmiş belli fahriye tam verecekti senin yüzünden öldürdüm onu o zaman gel buraya ahmet dedi bence
ahmet isteksiz kalmıştır)Sultan I. Ahmed Han @SultanAhmedHan_ 11 Oca
Sarayda Kösem gibi bir hatun varken, İnegöl köfte dudaklı Rasha'dan bir Osman peydahlıyorum. Neyin peşindeyim ben?
bu twitte güzelmiş
vallahi çok uzun sürdü zaten zıplayıştan sonra üstünden kalkışı o arada neelr oldu kimbilir
Aman sende ne bekliyorsun. Yine iyi 2 bomba sahnesi filan koymuşlar. Onada şükür.benim analmadığım suikast girişimde neden herkes mal mal birbirine bakıyordu dervişte olmasa ahmeti her türlü götüreceklerdi orda ordaki askerlerin ya jetonu geç düşüyor ya da hepsi safinaz artığı
safinaza az biraz benzeseler suikast bile olmazdıbenim anlamadığım suikast girişimde neden herkes mal mal birbirine bakıyordu dervişte olmasa ahmeti her türlü götüreceklerdi orda ordaki askerlerin ya jetonu geç düşüyor ya da hepsi safinaz artığı
Aman sende ne bekliyorsun. Yine iyi 2 bomba sahnesi filan koymuşlar. Onada şükür.