Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

geleceğini sanmam yazın bunu tarlada çalştırıyorlar öküz olmayınca aleti destereye bağlıyorlar destere sürüyor tarlayı
Ne aletini bağlıyorlar o sıvacıya
Neler diyorsun sen

Vay bee sen kalk seksen tane yabancı dizi izle yaz gelsein ırgat gibi sığır görevini üstlen
Kürek kürek kültür şoku

Bedavadan bitmiş bir dizinin konusunu coşturuyoruz ulan @xemrexxx ikimize de 100 tl + kdv borçlusun. Bir de yıpranma bedeli 50 tl zira bizimkiler bizi burda görürse aforoz eder

Yok online oyun oynarım ben yıllardır.
League of Legends oynuyoruz bir ekiple.
Lolcü çıktı adam yazıklar olsun bari Dota diyeydin senden beklemezdim

farkındaysan bu bölüme haftada 2-6 konu açıyorum hala aktif bölüm

ayroca biz bitti demeden bitmez

La ne yapayım ilk bu tarz oyunlara giriştiğim zaman bu popülerdi. Arkadaşlar hep bunu oynuyordu, ben de bir başladım daha bırakamadım.
3.5 yıl falan oldu.

Adam bitmiş dizinin küllerini atmıyor resmen.
Hala değerlendirmekle meşgul.

La ne yapayım ilk bu tarz oyunlara giriştiğim zaman bu popülerdi. Arkadaşlar hep bunu oynuyordu, ben de bir başladım daha bırakamadım.
3.5 yıl falan oldu.
Cs:go'ya başla da oynayalım hatta bi ara forumun takımını kuracaktık greatottomanla ama noldu o iş bilemiyorum

Zaten gavurlar olmasa burası ölü bir konu olarak kalacak
Onlar bitti derse biter

ortalığı game of thronesa bırakacak değiliz

Cs:go'ya başla da oynayalım hatta bi ara forumun takımını kuracaktık greatottomanla ama noldu o iş bilemiyorum

Onlar bitti derse biter
iyi tranfer oldu onlar ne dyiler bilmiyim ama güzel diyiler birkaç yavır daha bulayım foruma

Onlar bitti derse biter
Onu da oynuyor arkadaşlar da üşeniyorum başlamaya. Counter çocukluğumdan beri oynarım ama hiç sevmem.

ortalığı game of thronesa bırakacak değiliz

iyi tranfer oldu onlar ne dyiler bilmiyim ama güzel diyiler birkaç yavır daha bulayım foruma
Adam taa Endonezya'dan transfer yapıyor biz elimizdeki @Maskeli Fedai'yi tutamıyoruz yazıklar olsun bizi kınıyorum
Gerçi elimizde miydi önceden orası da meçhul kaç aydır izlemiyormuş

Onu da oynuyor arkadaşlar da üşeniyorum başlamaya. Counter çocukluğumdan beri oynarım ama hiç sevmem.
Yav sen bi başla hele ilk başta bana da öyle olmuştu
Oyunun tek kötü yanı malum ırk (bkz. Ruslar) geri kalan her şey olağanüstü

Adam taa Endonezya'dan transfer yapıyor biz elimizdeki @Maskeli Fedai'yi tutamıyoruz yazıklar olsun bizi kınıyorum
Gerçi elimizde miydi önceden orası da meçhul kaç aydır izlemiyormuş
maskeliyi elinizde tutabilmek için turabi gibi direk dansı yaomanız lazım belli etmiyor ama o da destere gibi fandzdik bir insan