Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

Adam taa Endonezya'dan transfer yapıyor biz elimizdeki @Maskeli Fedai'yi tutamıyoruz yazıklar olsun bizi kınıyorum :A Gerçi elimizde miydi önceden orası da meçhul kaç aydır izlemiyormuş :A

Yav sen bi başla hele ilk başta bana da öyle olmuştu :A Oyunun tek kötü yanı malum ırk (bkz. Ruslar) geri kalan her şey olağanüstü :A
Zaman kısıtlı bende. O kadar dizi film var, üstüne LoL var. Ona hiç başlayamam. :A :A

maskeliyi elinizde tutabilmek için turabi gibi direk dansı yaomanız lazım belli etmiyor ama o da destere gibi fandzdik bir insan:A
Sen öyle yaparak mı kösemci yaptın ? :A

Zaman kısıtlı bende. O kadar dizi film var, üstüne LoL var. Ona hiç başlayamam. :A :A
Lolü bırak aga en irrite olduğum oyun csciler lolcülerden nefret eder. pintipanda videolarını izledin mi hiç baya lolcülere giydiriyor reis :A

Lolü bırak aga en irrite olduğum oyun csciler lolcülerden nefret eder. pintipanda videolarını izledin mi hiç baya lolcülere giydiriyor reis :A
La 4 yılı deviricem nereye bırak. O kadar rp aldım parayla, kostüm falan aldım. :A Geç o işi bırakma mümkünatım yok. :A Bu arada Ned reyizi öldürdün heralde, demin dediğinden onu çıkardım. :A

Lan sen ifşa ettin ya geçen :A Hatta ben geldiğimde bunun avatarı beren saatti la o günkü yaşadığım şoku unutamam :A
o muhteşem yüzyıldı kösemi de mi izliyor diyorsun:A
muhteşem yüzyılı pelin karahan için izliyordu bir aralar aşıktı sonra turabiye kaptırdı gönlünü bozdu gitti :A neyse ben ders çalışmaya döneyim çok vakit kaybettim.ss saati 5.30 a kurdum 4 saat yazı yazıcam nşallah uyuumazsam siz @MEnes le konuya sıvamaya devam edin:A

muhteşem yüzyılı pelin karahan için izliyordu bir aralar aşıktı sonra turabiye kaptırdı gönlünü bozdu gitti :A neyse ben ders çalışmaya döneyim çok vakit kaybettim.ss saati 5.30 a kurdum 4 saat yazı yazıcam nşallah uyuumazsam siz @MEnes le konuya sıvamaya devam edin:A
Biz özele geçecez önemli istişareler yapılacak orda sıvarız artık @MEnes'le :A

Bu konuyu satarız büyük ihtimal. :A

La Beren dedin de sanırım ben o yarışmada yalan olacağım. Hazirana denk geliyormuş, benim finallerim, bütlerim hepsi o ay. :A :A
Iyy sen bi de Berenle yarışıyordun demi bugün gözüme bet görünüyorsun nedense :A

Vallaha bu sefer ben yollayamam senin sahneleri :A Ya da ben seçerim en dandik sanheleri seçerim ki tez elen diye :A :A

ay belgeselimiz bile şili de tt listesinde ilk sırada ne sadık kullarımız var:A @Çiğdem- @Harunnn60 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı
CiiBsBbW0AAfu0B.jpg