Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

kız @Çiğdem- destere sülümanın şiirlerini ispanyol kızlara okuyor twitterdan kopya çekip :A @Doğu @Harunnn60 @MEnes @cookies @vadikızı
CjMSBDBUoAAmH_u.jpg

pompy nin gözünden dizi vol2 reyiz dublej bile yapmış :A @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Bully
I Love the animated video and so so soooooo beautiful and lovely music [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] of MERA SULTAN marvellous [emoji106] sooperubbb[emoji108] [emoji106] . WALLAH zabardast dae. I didn't get the words [emoji45] @Dr. Shehla lga rasha dltha yaar za dyra yawazay em [emoji12] [emoji4]

hahha ayy buradaki saçma sapan bildirimelrinin hiçbiri gelmemiş neyseki bana şuan tesadüfen konuya bakarken gördüm girmeseydim keşke :F :F :F
kız örnek al küçük kızı :F

Ulan önceki kızın adı Yağmur değildi ondan sonra kaç kızı götürdü bu totoş :A Benden habersiz harem mi kurdu gelsin benden ruhsat alsın önce :A
belli olmaz belki hayallerini anlatıyordur bize sadece:A

bu latin amerikalı @Çiğdem- ler çok terbiyesiz beyazıtı izlerken orgazmlı falan şeyler oluyorlarmış gerçi bizim çikinella da terbiyesizdir ama çaktırmıyor hiç @vadikızı ile özelden neler konuşuyorlar Allah bilir :A @Forumdash @cookies @Doğu @MEnes @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 50743
Başka resimler yollada orgazm olsunlar, arşivinde vardı:A
sonudna pompy reyizi de saflarımıza kattık bu kızla reyizi beşik kermesi ilan ettik böylece reyiz melunların üzerine bomba yağdıracak:A @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 50749
@pompy'i 20 küsür demiyormuydun sen?