selam söyle Erken gelirse ona bir takım sürprizlerim varbilmem bende mail adresi vardı dur yarın 15 mail atayım totoş biraz rahatsız olsun
selam söyle Erken gelirse ona bir takım sürprizlerim varbilmem bende mail adresi vardı dur yarın 15 mail atayım totoş biraz rahatsız olsun
geleceğini sanmam yazın bunu tarlada çalştırıyorlar öküz olmayınca aleti destereye bağlıyorlar destere sürüyor tarlayıselam söyle Erken gelirse ona bir takım sürprizlerim var
selam söyle Erken gelirse ona bir takım sürprizlerim var
Demek bensiz goygoy ha olmadı bu.geleceğini sanmam yazın bunu tarlada çalştırıyorlar öküz olmayınca aleti destereye bağlıyorlar destere sürüyor tarlayı
Ne aletini bağlıyorlar o sıvacıya Neler diyorsun sengeleceğini sanmam yazın bunu tarlada çalştırıyorlar öküz olmayınca aleti destereye bağlıyorlar destere sürüyor tarlayı
seni kınıyoruz yıldıza yüksek vermedin diyeDemek bensiz goygoy ha olmadı bu.
Nerdesin la sabahtan beri Beni ağır bir travmadan kurtarman lazım dün gece çok vahim olaylar zuhur ettiDemek bensiz goygoy ha olmadı bu.
La yarı finalde 1 vermedim işte daha ne vericem.seni kınıyoruz yıldıza yüksek vermedin diye
@destere nin hayali ejderha olmaktı khaleesi desterenin üstüne binecekti ama öküz oldu kader kısmetNe aletini bağlıyorlar o sıvacıya Neler diyorsun sen
Vay bee sen kalk seksen tane yabancı dizi izle yaz gelsein ırgat gibi sığır görevini üstlen Kürek kürek kültür şoku
helal olsun sılaya da 1 verdiysen tamamdırLa yarı finalde 1 vermedim işte daha ne vericem.
Sorma ya eve 9 da geldim üstüne oyuna daldık bizimkilerle. Bir baktım çıktım foruma. Şuan boşa çıkabildim.Nerdesin la sabahtan beri Beni ağır bir travmadan kurtarman lazım dün gece çok vahim olaylar zuhur etti
Finali görmemesi iyi oldu eğer görseydi Tarkan onun üstüne binecekti Bırak çalışsın milli gelire katkısı olsun@destere nin hayali ejderha olmaktı khaleesi desterenin üstüne binecekti ama öküz oldu kader kısmet
Ne oyunu tehlikeli oyunlar mıSorma ya eve 9 da geldim üstüne oyuna daldık bizimkilerle. Bir baktım çıktım foruma. Şuan boşa çıkabildim.
duruma göre tarkan binse de laf etmezdi @Çiğdem- in parlak oğlanlara allık ruj falan sürüp kullanmayı deniyormuş öyle demişti destereFinali görmemesi iyi oldu eğer görseydi Tarkan onun üstüne binecekti Bırak çalışsın milli gelire katkısı olsun
Yok online oyun oynarım ben yıllardır. League of Legends oynuyoruz bir ekiple.Finali görmemesi iyi oldu eğer görseydi Tarkan onun üstüne binecekti Bırak çalışsın milli gelire katkısı olsun
Ne oyunu tehlikeli oyunlar mı
Lolcü çıktı adam yazıklar olsun bari Dota diyeydin senden beklemezdimYok online oyun oynarım ben yıllardır. League of Legends oynuyoruz bir ekiple.
farkındaysan bu bölüme haftada 2-6 konu açıyorum hala aktif bölümBedavadan bitmiş bir dizinin konusunu coşturuyoruz ulan @xemrexxx ikimize de 100 tl + kdv borçlusun. Bir de yıpranma bedeli 50 tl zira bizimkiler bizi burda görürse aforoz eder
Lolcü çıktı adam yazıklar olsun bari Dota diyeydin senden beklemezdim
La ne yapayım ilk bu tarz oyunlara giriştiğim zaman bu popülerdi. Arkadaşlar hep bunu oynuyordu, ben de bir başladım daha bırakamadım. 3.5 yıl falan oldu.Bedavadan bitmiş bir dizinin konusunu coşturuyoruz ulan @xemrexxx ikimize de 100 tl + kdv borçlusun. Bir de yıpranma bedeli 50 tl zira bizimkiler bizi burda görürse aforoz eder
Lolcü çıktı adam yazıklar olsun bari Dota diyeydin senden beklemezdim
Adam bitmiş dizinin küllerini atmıyor resmen. Hala değerlendirmekle meşgul.farkındaysan bu bölüme haftada 2-6 konu açıyorum hala aktif bölüm
ayroca biz bitti demeden bitmez
Cs:go'ya başla da oynayalım hatta bi ara forumun takımını kuracaktık greatottomanla ama noldu o iş bilemiyorumLa ne yapayım ilk bu tarz oyunlara giriştiğim zaman bu popülerdi. Arkadaşlar hep bunu oynuyordu, ben de bir başladım daha bırakamadım. 3.5 yıl falan oldu.
Zaten gavurlar olmasa burası ölü bir konu olarak kalacak Onlar bitti derse biterfarkındaysan bu bölüme haftada 2-6 konu açıyorum hala aktif bölüm
ayroca biz bitti demeden bitmez
ortalığı game of thronesa bırakacak değilizLa ne yapayım ilk bu tarz oyunlara giriştiğim zaman bu popülerdi. Arkadaşlar hep bunu oynuyordu, ben de bir başladım daha bırakamadım. 3.5 yıl falan oldu.
Adam bitmiş dizinin küllerini atmıyor resmen. Hala değerlendirmekle meşgul.
iyi tranfer oldu onlar ne dyiler bilmiyim ama güzel diyiler birkaç yavır daha bulayım forumaCs:go'ya başla da oynayalım hatta bi ara forumun takımını kuracaktık greatottomanla ama noldu o iş bilemiyorum
Zaten gavurlar olmasa burası ölü bir konu olarak kalacak Onlar bitti derse biter
Onu da oynuyor arkadaşlar da üşeniyorum başlamaya. Counter çocukluğumdan beri oynarım ama hiç sevmem.Cs:go'ya başla da oynayalım hatta bi ara forumun takımını kuracaktık greatottomanla ama noldu o iş bilemiyorum
Zaten gavurlar olmasa burası ölü bir konu olarak kalacak Onlar bitti derse biter
Adam taa Endonezya'dan transfer yapıyor biz elimizdeki @Maskeli Fedai'yi tutamıyoruz yazıklar olsun bizi kınıyorum Gerçi elimizde miydi önceden orası da meçhul kaç aydır izlemiyormuşortalığı game of thronesa bırakacak değiliz
iyi tranfer oldu onlar ne dyiler bilmiyim ama güzel diyiler birkaç yavır daha bulayım foruma
Yav sen bi başla hele ilk başta bana da öyle olmuştu Oyunun tek kötü yanı malum ırk (bkz. Ruslar) geri kalan her şey olağanüstüOnu da oynuyor arkadaşlar da üşeniyorum başlamaya. Counter çocukluğumdan beri oynarım ama hiç sevmem.
maskeliyi elinizde tutabilmek için turabi gibi direk dansı yaomanız lazım belli etmiyor ama o da destere gibi fandzdik bir insanAdam taa Endonezya'dan transfer yapıyor biz elimizdeki @Maskeli Fedai'yi tutamıyoruz yazıklar olsun bizi kınıyorum Gerçi elimizde miydi önceden orası da meçhul kaç aydır izlemiyormuş