@destere bak sonunda nol nol diyor yani bizde kalite bol bol dizyor türkçesi @Çiğdem- @Forumdash @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Doğu
Canın mı sıkılıyor senin.hürrem sultanla şah sultan konuşmaktadır o sırada çirkinler çirkini Allah bir cezası @Çiğdem- in sesini duyarlar ve şöyle bir bakarlar çikinellaya @destere @cookies @vadikızı @Doğu @Harunnn60 @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 50188
Kafa atmak yerine oklavayla vur o da bizim çektiğimiz acıyı çeksin anlasın halimiziay @Çiğdem- e şöyle gelişine kafasına vurmak istiyorum @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
@xemrexxx kafa atmayı nerden çıkardım bilmiyorum ama sen hem kafa at hem oklavayla vurKafa atmak yerine oklavayla vur o da bizim çektiğimiz acıyı çeksin anlasın halimizi
aaa bu ne bee hayvana vuruyor sankiay @Çiğdem- e şöyle gelişine kafasına vurmak istiyorum @destere @Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
sana da böyle vurmalı pis.ssaaa bu ne bee hayvana vuruyor sanki
vuranı gördümde ) yani herşeyimi uzatırım onun önüne ) maksat seni korumak )@destere hemen gelir kafasını uzatır benim yerime
Ben seve seve alırım ama haremim yok sorun olur mu ?ablamız macaristandan twitterda gördüm beniş haremine al sülüman diyor bence sülo duymazsa @destere kesin duyar @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @Doğu @Bully @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 50338