aghay na bala jora shaway da de pic k [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Sent from my QMobile A300 using Tapatalk
No hitlera [emoji12]
aghay na bala jora shaway da de pic k [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Sent from my QMobile A300 using Tapatalk
bizim yanımızda tyrion da cüce gibi kalmış gerçi o gerçekte de cüce ama olsun @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Forumdash @Doğu
@Tolstoyevski gazeteye kapatma davası açar kesin
Ekli dosyayı görüntüle 49922 Ekli dosyayı görüntüle 49922
kız @Çiğdem- sana da sergimizin sonundaki mağazadan hediyelik alalım dedik ama bu elbiseler sana olmaz ki mazallah üstünden düşer sıska bişisin en iyisi parfüm al sen
Ekli dosyayı görüntüle 49923
neyse @destere sana da cariye hediye ediyorum tepe tepe kullan
Ekli dosyayı görüntüle 49924
@Harunnn60 @yatutarsa putin kulumuzdan sonra sisi kulumuzda tayyip kulumuza nispet yaparcasına kahireyi bizimle donatmış kendisini tebrik ediyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 49925
Balkanlar, Rusya, Ortadoğu, Latin Amerika. Türki devletler filan hep rekor kırdı MY. Yani Emre bence övünmekte baya haklı. Hiçte aslan-kedi olayı yok. 😛
Balkanlar, Rusya, Ortadoğu, Latin Amerika. Türki devletler filan hep rekor kırdı MY. Yani Emre bence övünmekte baya haklı. Hiçte aslan-kedi olayı yok. 😛
o zaman marsa taşın panpa her yer huzursuzsa bir tek batı avrupa var dediğin yerl er dışında ))Saydığın yerler maşallah, dünyanın en gelişmiş yerleri(!) Aaa bakın Ortadoğu'da rekor kırmış, Ortadoğu! Var mı ötesi? Balkanlarda rekor kırmış,Kolombiya Venezuela uyuşturucunun ana vatanı, Brezilya gibi ülkelerde rekor kırmış, Rusya'da ve Rus sömürgesi Türki devletlerde rekor kırmış! Hepsinin ortak özelliği ise dünyanın en tehlikeli ve huzurun en az olduğu yerler olması. Böyle yerlerde rekor kırmanın övünülecek pek bir tarafı yok. Gören de Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere, Kanada, Danimarka, Lüksemburg, Norveç, İsveç, İzlanda, İsviçre, Japonya ve ABD gibi ülkelerde rekor kırdı zanneder. Zaten dünyada bu kadar tanınan bilinen bir dizinin hangi ülkede ne haberi yapılmış hangi gazetede dergide duvarda afişi çıkmış diye ekstra bir haber yapılmasına gerek yoktur.
Gazetenin adında anlşılacagı gibi tabloid gazete el kadar bişey sülümanın kafası ancak sığmışbizim yanımızda tyrion da cüce gibi kalmış gerçi o gerçekte de cüce ama olsun @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @Forumdash @Doğu
@Tolstoyevski gazeteye kapatma davası açar kesin
Ekli dosyayı görüntüle 49922 Ekli dosyayı görüntüle 49922
kız @Çiğdem- sana da sergimizin sonundaki mağazadan hediyelik alalım dedik ama bu elbiseler sana olmaz ki mazallah üstünden düşer sıska bişisin en iyisi parfüm al sen
Ekli dosyayı görüntüle 49923
neyse @destere sana da cariye hediye ediyorum tepe tepe kullan
Ekli dosyayı görüntüle 49924
@Harunnn60 @yatutarsa putin kulumuzdan sonra sisi kulumuzda tayyip kulumuza nispet yaparcasına kahireyi bizimle donatmış kendisini tebrik ediyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 49925
ııyy kaknem şey avrupada birçok ülkede en çok satan gazeteler tabloid .ssGazetenin adında anlşılacagı gibi tabloid gazete el kadar bişey sülümanın kafası ancak sığmış
Ben de sana neden tyrionun neden küçük yer kapladiğini söyledim ne kıskanacam boy boy fotolar gelecek yakındaııyy kaknem şey avrupada birçok ülkede en çok satan gazeteler tabloid .ss
kıskanma senin karadayı yok diye
Ben de sana neden tyrionun neden küçük yer kapladiğini söyledim ne kıskanacam boy boy fotolar gelecek yakında
sülo yerine tyrionu da büyük yapabilirlerdiBen de sana neden tyrionun neden küçük yer kapladiğini söyledim ne kıskanacam boy boy fotolar gelecek yakında
Fotoşok yapsam şimdi yuklerim yakında demem hem sen ne heycanlanıyon sanane Kenan'dansülo yerine tyrionu da büyük yapabilirlerdi
ne fotosu gelecek fotoşok mu yapıcan
karadayıdan bahsetmiyormuyduk konu ne zaman kenana geldi yoksa sen karadayıyı kenan olarak mı görüyorsun ıyy fanfinikon.ssFotoşok yapsam şimdi yuklerim yakında demem hem sen ne heycanlanıyon sanane Kenan'dan
Fatmagül Şili'de 1.oluyormuş. Takip ediyor musun.geçen hafta polonya ve şilide bitmişti dizi bu hafta da estonyada bityiormuş ay ne büyük acılar bunlar ortalık @Çiğdem- in memeli oğlanlı @Forumdash ın sakız gibi dizilerine kalacak @cookies @vadikızı @Harunnn60 @destere @mrt-06
biz varken diğerleri de neymiş @Tolstoyevski gillerin abartması hele the 100 @Çiğdem- olmasa yüzüne bakan olmaz @destere @Harunnn60 @Doğu @cookies @vadikızı
ay @Çiğdem- gibi doldurmuşsun .ss sohbet konusu bu küçük şeyleri konuşuyoruz burada öemli bişi olsa haber olarak açarız zatiArtık düşünün ki Dünya lideri dizisini dünyanın herhangi bir yerinden herhabgi bir kişinin izlemiş olması bile dikkat çekiyor, o kadar büyük dizi işte! Madem dünyanın sayılı dizilerinden o halde hangi ülkede kim izlemiş diye sevinmeye ne lüzum, daha önce de demişim Barcelona'nın Nijerya'da veya Uruguay'da taraftarının olması Barça taraftarı için bir şey ifade etmez, dünyanın herhangi bir yerinde taraftarı olsun olmasın o büyük takımdır zaten. Fakat küçük bir takımın yurt dışında taraftarının olması direkt o takımın taraftarının dikkatini çeker, ezilmişlik psikolojisini tatmin etme zorunda olduğundan dolayı "Aaa bak sarışın Amerikalı kadın Galatasaray forması giymiş, şu da filanca sporu tutuyormuş" diye övünür.
Yani madem bu üst düzey kaliteli bir dizi o halde zaten dünyanın ucunda herhangi bir yerinde kim izlemişse izlemiş, bunu kanıtlamaya çalışmak bile dizinin aslında tek tük izleyicisinin olduğuna işaret. Şimdi Breaking Bad' hayranı Amerikalı biri hangi ülkede kim ne yazmış kaç kişi izliyor diye araştırma zahmetine girmez diye düşünüyorum.