bilmiyorum ki bir @Çiğdem- e soralım dişiler için harem önemli miBen seve seve alırım ama haremim yok sorun olur mu ?
bilmiyorum ki bir @Çiğdem- e soralım dişiler için harem önemli miBen seve seve alırım ama haremim yok sorun olur mu ?
ne haremi beee tüfekle vururum onubilmiyorum ki bir @Çiğdem- e soralım dişiler için harem önemli migerçi çiğdem pek dişi sayılmaz
kimi kız @Doğu istiyor kadını ona doğuya da mı göz koydun gözün doysunne haremi beee tüfekle vururum onu
ayol öyle şeyleri en çok destere istiyor
çiğdem senin teyzen yaşında nasıl kızın oluyor
Ben de senin deden yaşındayımçiğdem senin teyzen yaşında nasıl kızın oluyor
öldüğün kesin miBen de senin deden yaşındayımHelikopterden düşüp ölmesem şu an 4 torunum vardı
ayol her gün izlediği dizilerde parlaklar taş gibi kızlarla sevişiyor çiğdem öyle bakıyor daha nolsunAhahah en beğendiğim sahnelerden birisiydi.Yalnız Çiğdemi kim mors ediyor acaba.Kız neredeyse tek başına forumu ayakta tutuyor.
GoT'a başladıktan sonra bu sahneler pek bi normal geliyor bana@destere selim bu sahnede neler yapıyordu nurbişle sen de bir selim olarak iyi bilirsinçojk hayalini kurmuşsundur@Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Doğu @cookies @vadikızı @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 50399
yukarıda rtük olmasaGoT'a başladıktan sonra bu sahneler pek bi normal geliyor bana
Devamını siz hayal edin diyor koca yürekli RTÜK bee <3yukarıda rtük olmasa
destere her türlü hayali kurabiliyor bu konuda bir markaDevamını siz hayal edin diyor koca yürekli RTÜK bee <3
Haber var mı desteredendestere her türlü hayali kurabiliyor bu konuda bir markadişi varklıkla peçe de taksa destere onları cıbıldak görebiliyor
bilmem bende mail adresi vardı dur yarın 15 mail atayım totoş biraz rahatsız olsunHaber var mı desteredenİş seyahatine falan mı gitti Hollanda'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?