Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

Betul Erdem ‏@turumcu 1hView translation
Ho ho ho, Türkiye'de bir bölüm Muhteşem Yüzyıl izlememiş ben şimdi Rusça dublajlısının içine düşücem 🙂 Kaderden kaçılmazmış.

oh olsun bu melauneye inşallah @Çiğdem- de mecbur kalır :F @sürgünüm @yatutarsa @*YıldırıM* @gözlemci
Rusya'da öğrenci mi yoksa çalışıyor mu acaba?

Ne güzel işte elalemin memleketinde kendi dizini görmek.:)

Dublajlıda olsa izlenir.Meryem'in konuşmasına ne hacet.:)

Rusya'da öğrenci mi yoksa çalışıyor mu acaba?

Ne güzel işte elalemin memleketinde kendi dizini görmek.:)

Dublajlıda olsa izlenir.Meryem'in konuşmasına ne hacet.:)
bilmiyom o kadarını :X amerikada yayınlanına baktım meryemin sesini cıyak cıyak konuşan biirine vermişler .ss

Amerika'da birileri Sibel Kekilli gibi Meryem'i keşfetse de +18 bir projede oynatsa servetimi veririm.:)
vışşhh hayalleri görüyın mu @Çiğdem- :F

muhteşem yüzyıldan tamamen kurtulmak istiyorum m halfini bile görmeden bir gün geçirmek istiyorum :kiki::kiki:
ama bak adamlar arnavut kızları tavlamak için my den konuşmuşlar :F
Cristian Furkaños ‏@furkank_11 1hView translation
Almanya maçı yerine Arnavut kızlarla Tarkan'dan parçalar söyledik Muhteşem Yüzyıl konuştuk. Pişman mıyım? Baya

Amerika'da birileri Sibel Kekilli gibi Meryem'i keşfetse de +18 bir projede oynatsa servetimi veririm.:)
vışşhh hayalleri görüyın mu @Çiğdem- :F

ama bak adamlar arnavut kızları tavlamak için my den konuşmuşlar :F
Cristian Furkaños ‏@furkank_11 1hView translation
Almanya maçı yerine Arnavut kızlarla Tarkan'dan parçalar söyledik Muhteşem Yüzyıl konuştuk. Pişman mıyım? Baya
aaa hiç yakısıyormu sana @sürgünüm 😱😱😱 senin gibi beyefendi bir kişiliğe 🙂🙂

Hayatımız Trabzon'da geçti, hep bu Rus kızları bozdu bizi.:)
10450807_583514605099336_3859325254131839944_n.jpg

bu arada [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] almanyayı destekliyimiş alamancıyız :A @Forumdash @sokak sanati

5 yıl boyunca gece gündüz 5 milyar maaşa operatörlük yaptım, paraları nerde bitirdim sanıyorsun.:)

Hem Karadeniz erkeğinin çapkın olmayanını görmedim ben, muhakkak babanda yapıyordur.:A
yanii hala karizmatikdir benim babacığım :bhr::bhr: ama evliyken öyle şeyler olmaz annem tüfekle vurur vlla laz kadınıyla şaka olmaz bunu en iyi senin bilmen lazım gider bizim ormanlardan birine gömer daha kim nerden bulucak hahah :F

yanii hala karizmatikdir benim babacığım :bhr::bhr: ama evliyken öyle şeyler olmaz annem tüfekle vurur vlla laz kadınıyla şaka olmaz bunu en iyi senin bilmen lazım gider bizim ormanlardan birine gömer daha kim nerden bulucak hahah :F
Valla annen güzel değilse yapar etrafındaki Nataşha'ları görmüyormusun?:)

Valla annen güzel değilse yapar etrafındaki Nataşha'ları görmüyormusun?:)
annem bakımlı hoş bir kadındır ayrıca babam trabzona gitmez sadece maç izlemeye gidiyor ozamanlardada beni yanında götürüyor zaten gözü dısarda olsa beni götürmek istemezdi ayrıca benim babacığım 1 tanedir sigara içki kahve alışkanlığı hiçbirşeyi yok işine ailesine bakar sadece :bhr::bhr::bhr::bhr:

annem bakımlı hoş bir kadındır ayrıca babam trabzona gitmez sadece maç izlemeye gidiyor ozamanlardada beni yanında götürüyor zaten gözü dısarda olsa beni götürmek istemezdi ayrıca benim babacığım 1 tanedir sigara içki kahve alışkanlığı hiçbirşeyi yok işine ailesine bakar sadece :bhr::bhr::bhr::bhr:
He he he kesin öyledir. Erkek kısmının Allah 1 dediğinden başkasına inanmayacaksın.:)