Dövme mesajından bir şey anlamadım ben.ayol komik resimlere bakın azıcık
Dövme mesajından bir şey anlamadım ben.ayol komik resimlere bakın azıcık
ben babama güveniyorum allah senin karın olucak kızcağıza sabır versin düğününüze gelip 5 dakika konusucam o kızla gee tekmeyi atsın kıçına kesinlikle düğüne çağır beni hahahBabanın bir suçu olmayabilir acıyın ona, bu Rus kızları çok baştan çıkarıcı.
https://fav10.net/media/categories/komik-resimler.2/ burayı diyorum benDövme mesajından bir şey anlamadım ben.
ben babama güveniyorum allah senin karın olucak kızcağıza sabır versin düğününüze gelip 5 dakika konusucam o kızla gee tekmeyi atsın kıçına kesinlikle düğüne çağır beni hahah
herkesin özgür iradesi var kimse kimseye karışamaz dövme ebncede yanlıs ama sil demeye hakkın yok nne babası bile karışamazken bu gerife ne oluyor
sana da parlaklardan ayrıl oğluma alıcam seni demişherkesin özgür iradesi var kimse kimseye karışamaz dövme ebncede yanlıs ama sil demeye hakkın yok nne babası bile karışamazken bu gerife ne oluyor
ben varmam bunun oğluna falan bizden kız değil tuz bile alamazlarsana da parlaklardan ayrıl oğluma alıcam seni demiş
Ben Natasha ile evlenmeyi düşünüyorum. Türk kızları gibi kadın dırdırı yok onlarda. Siz ömür törpüsü gibisiniz.ben babama güveniyorum allah senin karın olucak kızcağıza sabır versin düğününüze gelip 5 dakika konusucam o kızla gee tekmeyi atsın kıçına kesinlikle düğüne çağır beni hahah
sizz kurban olun bizlere biz olmasak 1 günü bile çıkartamazdınızBen Natasha ile evlenmeyi düşünüyorum. Türk kızları gibi kadın dırdırı yok onlarda. Siz ömür törpüsü gibisiniz.
Şu işte evlenecek olduğum Rus kızı.sizz kurban olun bizlere biz olmasak 1 günü bile çıkartamazdınız
şeytan gibi birşey ayol buu gözlere baksana 40 tilki dolaşıyor türk kızları akdar ev hanımlığı görevlerini yerine getiremez kesinlikle 🙂🙂Şu işte evlenecek olduğum Rus kızı.
Gönlğm Meryem'den yana
bu arada [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] almanyayı destekliyimiş alamancıyız @Forumdash @sokak sanati
İstanbul ziyareti.şeytan gibi birşey ayol buu gözlere baksana 40 tilki dolaşıyor türk kızları akdar ev hanımlığı görevlerini yerine getiremez kesinlikle 🙂🙂
Ulan emre uğraşma artık milletleBetul Erdem @turumcu 1hView translation
Ho ho ho, Türkiye'de bir bölüm Muhteşem Yüzyıl izlememiş ben şimdi Rusça dublajlısının içine düşücem 🙂 Kaderden kaçılmazmış.
oh olsun bu melauneye inşallah @Çiğdem- de mecbur kalır @sürgünüm @yatutarsa @*YıldırıM* @gözlemci
bize mutluluklar dilemek düşer cnm allah gönlünüzce versinİstanbul ziyareti.
Amin inşallah.bize mutluluklar dilemek düşer cnm allah gönlünüzce versin
Amin inşallah.
Allah seni emre ne diyim
- Yusuf Salman @yusufsalman 9h
Bir Pakistanlı bir Mısırlı kadın Kıvanç tatlıtuğ muhabbeti yapıyor burda da kurtulamadık pis yakışıklıdan
Yusuf Salman @yusufsalman 31m
Ekipteki ikinci olay. İslam dünyası çılgınlığı devam etti. Bosnalılar da Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorlarmış.
melunların çilesi devam ediyor oh olsun @Çiğdem- @yatutarsa @gözlemci
hepsini değil 6-7 saate bi bakıyom@xemrexxx'in her twiti takip ettiğin için bu yüzden çok konu açıyorsun emek veriyorsun yani, helal olsun.
5 bin konu açtıktan sonra yorulmuştursun.hepsini değil 6-7 saate bi bakıyom