neyseki öldü gitti melunDe get mealun de haibulunİbrahimpaşa 1 numara
neyseki öldü gitti melunDe get mealun de haibulunİbrahimpaşa 1 numara
nerde izlicem bitmedimi o dizi 🙂🙂
star tv de lo .ss sülüman hürreme şiir okuyor dinle de kıskannerde izlicem bitmedimi o dizi 🙂🙂
Senin zührem teyzede öldü gitti ona bakarsanneyseki öldü gitti melun![]()
hürrem teyze eceliyle öldüSenin zührem teyzede öldü gitti ona bakarsan![]()
aaaa yinemi çıktı bunlar meydana yokmu kurtuluşstar tv de lo .ss sülüman hürreme şiir okuyor dinle de kıskan![]()
taabi ki de yokaaaa yinemi çıktı bunlar meydana yokmu kurtuluş![]()
ne ka mübarek bir insan ölümüyle herkesi ağlattıevet eceliyle geberdi![]()
Ağlattı mıne ka mübarek bir insan ölümüyle herkesi ağlattı![]()
diziyi kastediyoruz herkesi ağlattı dizide sosyal medya ergenleri ağlamasa da olurAğlattı mı
Mustafanın ölümü kadar hiç birinin ölümü sosyal medyayı sallamdı![]()
En çok bayezıtın ölümüne ağladımne ka mübarek bir insan ölümüyle herkesi ağlattı![]()
Olurmu hiç öylediziyi kastediyoruz herkesi ağlattı dizide sosyal medya ergenleri ağlamasa da olur![]()
Gece gece anladık M.y çok biliniyoDidem Bozkurt @mrsbozkurttt 1hView translation
Yunanistan, Halkidiki de Türküz diyoruz suleyman, hurrem diyolar @MYAskiderun
Samet Bozdemir @paketlastigii 8hView translation
Ukraynalı biriyle tanıştım Türkiye hakkında tek bildiği Muhteşem Yüzyıl. Bravo çocuklar.. Ben de Andrey Shevchenko dedim.. ssdf
helal olsun be@xBUGRAx @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @gözlemci
olsun melunlar yanlış düşünmesin hatırlatma yapmalıGece gece anladık M.y çok biliniyo
Unutmamıza hiç izin vermiyosunki )olsun melunlar yanlış düşünmesin hatırlatma yapmalı![]()
fark-ı benUnutmamıza hiç izin vermiyosunki )
Dur söylüyem çok mu özledin sürgünümüfark-ı benneyse sürgünüme söyle profilime girip gözardı et şeyini değştirsin engelimiz biteli 2 gün oldu
![]()
yok lo farkında değil şoapr hala forumdash aracılığyla mesaj gönderiyiDur söylüyem çok mu özledin sürgünümü![]()