neyseki öldü gitti melunDe get mealun de haibulun İbrahimpaşa 1 numara
neyseki öldü gitti melunDe get mealun de haibulun İbrahimpaşa 1 numara
nerde izlicem bitmedimi o dizi 🙂🙂
star tv de lo .ss sülüman hürreme şiir okuyor dinle de kıskannerde izlicem bitmedimi o dizi 🙂🙂
Senin zührem teyzede öldü gitti ona bakarsanneyseki öldü gitti melun
hürrem teyze eceliyle öldüSenin zührem teyzede öldü gitti ona bakarsan
aaaa yinemi çıktı bunlar meydana yokmu kurtuluşstar tv de lo .ss sülüman hürreme şiir okuyor dinle de kıskan
taabi ki de yokaaaa yinemi çıktı bunlar meydana yokmu kurtuluş
ne ka mübarek bir insan ölümüyle herkesi ağlattıevet eceliyle geberdi
Ağlattı mıne ka mübarek bir insan ölümüyle herkesi ağlattı
diziyi kastediyoruz herkesi ağlattı dizide sosyal medya ergenleri ağlamasa da olurAğlattı mı
Mustafanın ölümü kadar hiç birinin ölümü sosyal medyayı sallamdı
En çok bayezıtın ölümüne ağladımne ka mübarek bir insan ölümüyle herkesi ağlattı
Olurmu hiç öylediziyi kastediyoruz herkesi ağlattı dizide sosyal medya ergenleri ağlamasa da olur
Gece gece anladık M.y çok biliniyoDidem Bozkurt @mrsbozkurttt 1hView translation
Yunanistan, Halkidiki de Türküz diyoruz suleyman, hurrem diyolar @MYAskiderun
Samet Bozdemir @paketlastigii 8hView translation
Ukraynalı biriyle tanıştım Türkiye hakkında tek bildiği Muhteşem Yüzyıl. Bravo çocuklar.. Ben de Andrey Shevchenko dedim.. ssdf
helal olsun be @xBUGRAx @mrt-06 @ABAY_06 @Çiğdem- @destere @gözlemci
olsun melunlar yanlış düşünmesin hatırlatma yapmalıGece gece anladık M.y çok biliniyo
Unutmamıza hiç izin vermiyosunki )olsun melunlar yanlış düşünmesin hatırlatma yapmalı
fark-ı ben neyse sürgünüme söyle profilime girip gözardı et şeyini değştirsin engelimiz biteli 2 gün olduUnutmamıza hiç izin vermiyosunki )
Dur söylüyem çok mu özledin sürgünümüfark-ı ben neyse sürgünüme söyle profilime girip gözardı et şeyini değştirsin engelimiz biteli 2 gün oldu
yok lo farkında değil şoapr hala forumdash aracılığyla mesaj gönderiyiDur söylüyem çok mu özledin sürgünümü