dondu kaldıSülüman Hürrem'in Mustafa ile ilgili dediklerinden sonra ne tepki verdi?
kpa da reklama girerse yaşadınızİyi biz 22.23'de verdik.
dondu kaldıSülüman Hürrem'in Mustafa ile ilgili dediklerinden sonra ne tepki verdi?
kpa da reklama girerse yaşadınızİyi biz 22.23'de verdik.
Dikmen'de girer herhalde.dondu kaldı
kpa da reklama girerse yaşadınız
Ben senarist olacaktım. Hürrem'i Sülüman'a tekme tokat dövdürürdüm gör o zaman reytingleri.dondu kaldı
daha bismillah girmişti zaten kpa girdimi hiç?Kaçta girecek reklama?
Girmemiş.daha bismillah girmişti zaten kpa girdimi hiç?
işte melunik düşünceBen senarist olacaktım. Hürrem'i Sülüman'a tekme tokat dövdürürdüm gör o zaman reytingleri.
😱Ay tahmin bile edemiyorum reytingleri sbt anlıkları olsaydı 20 yi görürdüBen senarist olacaktım. Hürrem'i Sülüman'a tekme tokat dövdürürdüm gör o zaman reytingleri.
twitterda çok güzel yorumlar gelmiş o sahneye
o bitmedi mi daha :::Dikmen'de girer herhalde.
Doğru ya saat kaç olmuş.twitterda çok güzel yorumlar gelmiş o sahneye
o bitmedi mi daha :::
sen tubişi izle çok bile sanatwitterda çok güzel yorumlar gelmiş o sahneye
o bitmedi mi daha :::
Deme
daha hayatta girmezGirmemiş.
yasemin allen+merve boluğur> Tuba+tuvanasen tubişi izle çok bile sana
Meno teyzeden çok iyi olduğu kesin zati
çok iyi diyonda reytingler öyle demiyor amasen tubişi izle çok bile sana
Meno teyzeden çok iyi olduğu kesin zati
eee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yokyasemin allen+merve boluğur> Tuba+tuvana
my reklam 22.46
Tuana tüm my castına yeter
Yaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımındanyasemin allen+merve boluğur> Tuba+tuvana
my reklam 22.46
Tuana tüm my castına yeter
sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığınıeee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yok
youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı 130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyomYaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımından
sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığını