Sonunda gitti anlaşılan o ki hürrem fatma yüzünden ölmeyecekfatma sultan gitti
senin mete dövişiyi @yakup09
Geriye ya hastalanacak ya da nurbanu
Sonunda gitti anlaşılan o ki hürrem fatma yüzünden ölmeyecekfatma sultan gitti
senin mete dövişiyi @yakup09
dona garcia da geliyor diziye bence hatice aslan olsun @xBUGRAxSonunda gitti anlaşılan o ki hürrem fatma yüzünden ölmeyecek
Geriye ya hastalanacak ya da nurbanu
Valla sen Yılmaz Şahin'den baya şikayetçiydin ama o adam yinede gidişleri güzel, anlamlı ve acayip duygusal yazıyor.umarım güzel bir son yazarlar
elindekini kullanamıyor en iyi kadro elinde ancak yeterince yararlanmıyor bence bir de kendini ve meral okayı tekrar ediyor meral okay 57 bölüm hiç tekrar etmeden yazmıştıValla sen Yılmaz Şahin'den baya şikayetçiydin ama o adam yinede gidişleri güzel, anlamlı ve acayip duygusal yazıyor.
İlk sezon iyiydi gerçekten ama sezon finali haricinde. İkinci sezonsa 15 dk.lık savaş hangisiydi şu an unuttum ama o bölüm haricinde pek parlak bölümler olmamıştı...elindekini kullanamıyor en iyi kadro elinde ancak yeterince yararlanmıyor bence bir de kendini ve meral okayı tekrar ediyor meral okay 57 bölüm hiç tekrar etmeden yazmıştı
selimin sarayına gelen adamın halasıo kim be
neyse sülüman edirneye gitti önümüzdeki bölüm hürrem de gider orada hastalanıyor zatenİlk sezon iyiydi gerçekten ama sezon finali haricinde. İkinci sezonsa 15 dk.lık savaş hangisiydi şu an unuttum ama o bölüm haricinde pek parlak bölümler olmamıştı...
Okumuştum bunu. Sıtma mı ne oluyormuş, çok duygusal sahneler bekliyor bizi çok...selimin sarayına gelen adamın halası
neyse sülüman edirneye gitti önümüzdeki bölüm hürrem de gider orada hastalanıyor zaten
yılmaz şahinden musti ve cihangirde olduğu gibi iyi sahnelere bekliyorumOkumuştum bunu. Sıtma mı ne oluyormuş, çok duygusal sahneler bekliyor bizi çok...
aman süleyman o halaya da aşık olmasın daselimin sarayına gelen adamın halası
neyse sülüman edirneye gitti önümüzdeki bölüm hürrem de gider orada hastalanıyor zaten
gülfeme dönmesi lazım son zamanlarmy reklam 23.22
aman süleyman o halaya da aşık olmasın da
Ay kimlere kaldın sen süleyman ama nefes alıyorgülfeme dönmesi lazım son zamanlar
gülfem de hakediyor bence tüm dizi boyunca sabretti kadınAy kimlere kaldın sen süleyman ama nefes alıyor
40 yıl el deyilmemiş solmamış çiçek misaligülfem de hakediyor bence tüm dizi boyunca sabretti kadın
Mehmet @mehmgt 16 dk.
Aynı güne iki güzel diziyi koyan zihniyeti kınıyorum! Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk aynı gün olur mu ya!
@Ahmad ı buldum
40 yılın sonunda muradına eriyor ama ölüyor o da40 yıl el deyilmemiş solmamış çiçek misali
hürremden 3 yıl sonra ölüyor süleyman ara vermick anlaşılan hürremin ardından40 yılın sonunda muradına eriyor ama ölüyor o da
adam jübile yapmak bilmiyorhürremden 3 yıl sonra ölüyor süleyman ara vermick anlaşılan hürremin ardından
Aynen Benim gibi iki dizi arasında kalanlar varmış İzlediğim bir kaç dizi var onların da en sevdiğim ikisi aynı güngülfem de hakediyor bence tüm dizi boyunca sabretti kadın
Mehmet @mehmgt 16 dk.
Aynı güne iki güzel diziyi koyan zihniyeti kınıyorum! Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk aynı gün olur mu ya!
@Ahmad ı buldum
yazık size de my reklam dönüşü 22.35Aynen Benim gibi iki dizi arasında kalanlar varmış İzlediğim bir kaç dizi var onların da en sevdiğim ikisi aynı gün
Ah hürrem ah kimlere kandın sen.adam jübile yapmak bilmiyor