Muhteşem Yüzyıl 130.Bölüm Yorumları

Valla sen Yılmaz Şahin'den baya şikayetçiydin ama o adam yinede gidişleri güzel, anlamlı ve acayip duygusal yazıyor. :(
elindekini kullanamıyor en iyi kadro elinde ancak yeterince yararlanmıyor bence :) bir de kendini ve meral okayı tekrar ediyor meral okay 57 bölüm hiç tekrar etmeden yazmıştı:(

elindekini kullanamıyor en iyi kadro elinde ancak yeterince yararlanmıyor bence :) bir de kendini ve meral okayı tekrar ediyor meral okay 57 bölüm hiç tekrar etmeden yazmıştı:(
İlk sezon iyiydi gerçekten ama sezon finali haricinde. İkinci sezonsa 15 dk.lık savaş hangisiydi şu an unuttum ama o bölüm haricinde pek parlak bölümler olmamıştı...

gülfem de hakediyor bence tüm dizi boyunca sabretti kadın :F

Mehmet@mehmgt 16 dk.
Aynı güne iki güzel diziyi koyan zihniyeti kınıyorum! Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk aynı gün olur mu ya!

@Ahmad ı buldum :F
Aynen :F Benim gibi iki dizi arasında kalanlar varmış :X İzlediğim bir kaç dizi var onların da en sevdiğim ikisi aynı gün :(

adam jübile yapmak bilmiyor :F
Ah hürrem ah kimlere kandın sen.
Kalbi güzel yüzü gülpembe hürrem..Sen sülümanı ne sandın sülüman seni aldatır hürrem...kırımın kibar kızı güzel hürrem...Bir gül bahçesi gibi güller hep sana hayran hürrem:D
Yalan dünya gülistana bağladım ben:D