Daha vermedi mi yine anlamıyorum ki 23.15 te bitiyor ve reklamsız gidiyor kaç dk sürüyor bu dizi@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık
Daha vermedi mi yine anlamıyorum ki 23.15 te bitiyor ve reklamsız gidiyor kaç dk sürüyor bu dizi@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık
21.30-45 arası verdi 23.15 e ka 90 dk reklamsız gider benceDaha vermedi mi yine anlamıyorum ki 23.15 te bitiyor ve reklamsız gidiyor kaç dk sürüyor bu dizi
o KADAR mı sıkıcı da 70 dk da bitiriyosunayrıca youtubeye nasıl giriyorsun@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık
youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı 130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyom
İnanamıyorum 15 dk vermiş bu bir rekor21.30-45 arası verdi 23.15 e ka 90 dk reklamsız gider bence
izleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü milletBeee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yok
Bu bölüm baya bi rolü vardı, bundan sonrada daha da olacak gibi.
benimkisi yurt interneti ana bir bilgisyara bağlı devlet karışamıyoro KADAR mı sıkıcı da 70 dk da bitiriyosunayrıca youtubeye nasıl giriyorsun
Tuana yubadan oyunculuk bakımından 10 kat daha iyitubada oyunculuk 0ama güzelliği var tabiizleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü millet
izlenmeyi totoşla kaliteyi aboş ile ölçüyorum kpa geçen hafta romanın hatrına öyle ab olmuşturYaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımından
sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığını
Tuana cidden güzel ve yetenekli
@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık
youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı 130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyom
Yalnız senin kriter olarak gördüğün kısımda 7 aldı en son
tuba ve nebahatın bulunduğu sahneleri demekki hızlandırıyorsun o kadar mı sıkıcıbenimkisi yurt interneti ana bir bilgisyara bağlı devlet karışamıyor
70 dk de bitiyor tuba ve ailesinin olduğu sahneleri hızlandırıyorum
neboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falantuba ve nebahatın bulunduğu sahneleri demekki hızlandırıyorsun o kadar mı sıkıcı
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsinizleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü millet
Merak etmesinler zalimliklerini çok görücekler.
aferin ona neyse my reklam bitiyi senin mete aman beyazıt kardeşinin çevirdği oyunu çözecek gibi kaçmazneboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falan
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsin
Tubayı arkadan vurup elmaslara koncak, yani temennisi bu
haftaya edirneye gidecekler galiba orada hastalanacak hürremAvatarım. @xemrexxx
sülalesi yanineboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falan
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsin
aferin ona neyse my reklam bitiyi senin mete aman beyazıt kardeşinin çevirdği oyunu çözecek gibi kaçmaz
haftaya edirneye gidecekler galiba orada hastalanacak hürrem
umarım güzel bir son yazarlar
Ağalayacağım sanırım. Mustafa'nın ölüm sahnesinde de duygulanmıştım Mehmet Günsur'a rağmen. Muhteşem Yüzyıl'da gidişler çok duygusal oluyor nedense.