Muhteşem Yüzyıl 130.Bölüm Yorumları

Beee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yok :(

Bu bölüm baya bi rolü vardı, bundan sonrada daha da olacak gibi. :A

Beee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yok :(

Bu bölüm baya bi rolü vardı, bundan sonrada daha da olacak gibi. :A
izleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü millet :F

Yaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımından:)

:bağır:sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığını:bağır:

Tuana cidden güzel ve yetenekli :)

@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık :A

youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı :X 130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyom​

Yalnız senin kriter olarak gördüğün kısımda 7 aldı en son :)

Yaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımından:)

:bağır:sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığını:bağır:

Tuana cidden güzel ve yetenekli :)

@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık :A

youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı :X 130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyom

Yalnız senin kriter olarak gördüğün kısımda 7 aldı en son :)
izlenmeyi totoşla kaliteyi aboş ile ölçüyorum :X kpa geçen hafta romanın hatrına öyle ab olmuştur :F

izleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü millet :F

Merak etmesinler zalimliklerini çok görücekler. :A

tuba ve nebahatın bulunduğu sahneleri demekki hızlandırıyorsun o kadar mı sıkıcı:D
neboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falan :X

Merak etmesinler zalimliklerini çok görücekler. :A
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsin :F

neboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falan :X

Tubayı arkadan vurup elmaslara koncak, yani temennisi bu :A

Tubayı arkadan vurup elmaslara koncak, yani temennisi bu :A
aferin ona neyse my reklam bitiyi senin mete aman beyazıt :A kardeşinin çevirdği oyunu çözecek gibi kaçmaz:A

haftaya edirneye gidecekler galiba orada hastalanacak hürrem :(

aferin ona neyse my reklam bitiyi senin mete aman beyazıt :A kardeşinin çevirdği oyunu çözecek gibi kaçmaz:A

haftaya edirneye gidecekler galiba orada hastalanacak hürrem :(
:ozur:

Ağalayacağım sanırım. Mustafa'nın ölüm sahnesinde de duygulanmıştım Mehmet Günsur'a rağmen. Muhteşem Yüzyıl'da gidişler çok duygusal oluyor nedense. :T