Daha vermedi mi yine anlamıyorum ki 23.15 te bitiyor ve reklamsız gidiyor kaç dk sürüyor bu dizi@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık![]()
Daha vermedi mi yine anlamıyorum ki 23.15 te bitiyor ve reklamsız gidiyor kaç dk sürüyor bu dizi@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık![]()
21.30-45 arası verdi 23.15 e ka 90 dk reklamsız gider benceDaha vermedi mi yine anlamıyorum ki 23.15 te bitiyor ve reklamsız gidiyor kaç dk sürüyor bu dizi![]()
o KADAR mı sıkıcı da 70 dk da bitiriyosun@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık
youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyom
İnanamıyorum 15 dk vermiş bu bir rekor21.30-45 arası verdi 23.15 e ka 90 dk reklamsız gider bence![]()
izleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü milletBeee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yok
Bu bölüm baya bi rolü vardı, bundan sonrada daha da olacak gibi.![]()
benimkisi yurt interneti ana bir bilgisyara bağlı devlet karışamıyoro KADAR mı sıkıcı da 70 dk da bitiriyosunayrıca youtubeye nasıl giriyorsun
![]()
Tuana yubadan oyunculuk bakımından 10 kat daha iyiizleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü millet![]()
izlenmeyi totoşla kaliteyi aboş ile ölçüyorumYaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımından
sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığını
Tuana cidden güzel ve yetenekli
@yakup09 reklamsız 6 küsür alıyor reklam versin bir bekle azıcık
youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yı130 dk lik bölümü 60-70 dk de bitiriyom
Yalnız senin kriter olarak gördüğün kısımda 7 aldı en son![]()
tuba ve nebahatın bulunduğu sahneleri demekki hızlandırıyorsun o kadar mı sıkıcıbenimkisi yurt interneti ana bir bilgisyara bağlı devlet karışamıyor
70 dk de bitiyor tuba ve ailesinin olduğu sahneleri hızlandırıyorum![]()
neboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falantuba ve nebahatın bulunduğu sahneleri demekki hızlandırıyorsun o kadar mı sıkıcı![]()
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsinizleyicinin iseği bu tuvanayı görmek istiyor tubayı 10 yıldır yeterince gördü millet
Merak etmesinler zalimliklerini çok görücekler.![]()
aferin ona neyse my reklam bitiyi senin mete aman beyazıtneboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falan
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsin
Tubayı arkadan vurup elmaslara koncak, yani temennisi bu![]()
haftaya edirneye gidecekler galiba orada hastalanacak hürremAvatarım. @xemrexxx![]()
sülalesi yanineboş yine iyi de ailenin geri kalanında iş yok tuba-ablası-kardeşi-eniştesi-geçmiş flashbackler falan
inşallah tubaya çok çektirir tayyarla işbirliği etsin![]()
aferin ona neyse my reklam bitiyi senin mete aman beyazıtkardeşinin çevirdği oyunu çözecek gibi kaçmaz
haftaya edirneye gidecekler galiba orada hastalanacak hürrem![]()
umarım güzel bir son yazarlar
Ağalayacağım sanırım. Mustafa'nın ölüm sahnesinde de duygulanmıştım Mehmet Günsur'a rağmen. Muhteşem Yüzyıl'da gidişler çok duygusal oluyor nedense.![]()