RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,514
Puanı
711
1739964078054.png

Netflix Türkiye 10-16 Şubat 2025 en çok izlenen filmler ve diziler Top10 listesi açıklandı.

Listeye göre Netflix Türkiye 10-16 Şubat tarihleri arasında en çok izlenen film Rüzgara Bırak filmi oldu. En çok izlenen dizi ise Kral Kaybederse listede ilk sırada yer alıyor.

Netflix Top10 Film
  1. Rüzgara Bırak​
  2. Tatlı Villa​
  3. Kıyamet Melekleri​
  4. Sonsuz Fırtına​
  5. Super Mario Kardeşler​
  6. Ana-Oğul Balayı​
  7. Shrek​
  8. Az Çok Hamileyim​
  9. Kabuktaki Hayalet​
  10. Shrek 2​

Netflix Top10 Diziler
  1. Kral Kaybederse
  2. Cassandra
  3. Are Cinayetleri
  4. Adsız Aşıklar
  5. Squid Game: Sezon 2
  6. Hücre 211
  7. The Night Agent: Sezon 2
  8. The Trauma Code Heroes on Call
  9. The Recruit: Sezon 2
  10. Squid Game: Sezon 1

Emeğine sağlık @RüzgarGülü :)

Super Mario Kardeşler'i merak ettim :D
Süper Mario
Kabuktaki HayaleT

Benimde merak ettiklerim izlerim umarım ölmeden izle listemde ekli :D
------

Kral Kaybederse, youtubeda da yayınlandı. 4 Milyondan fazla izlenmiş. Aynı zamanda Netflixte zirvede olması çok ilginç.
Bazen Netflix listeyi çok sacma buluyorum YouTube da öyle. Algoritmalar zorla izlemeye çalışıyor gibi geliyor :D

Çok var öyle açıyorum filmi top10 1 veya 2. Sırada 10 dk sonra kapatıyorum film çok durağan ve düşük butceyle yapıliyir ki beklentiyi hiç karşılamıyor :)

Son düzenleme:
Süper Mario
Kabuktaki HayaleT

------

Bazen Netflix listeyi çok sacma buluyorum YouTube da öyle. Algoritmalar zorla izlemeye çalışıyor gibi geliyor :D

Çok var öyle açıyorum filmi top10 1 veya 2. Sırada 10 dk sonra kapatıyorum film çok durağan ve düşük butceyle yapıliyir ki beklentiyi hiç karşılamıyor :)
Bildiğim kadarıyla Netflixde bu listeler dizinin ekranda kalma süresi üzerinden yapılıyor. Youtubeda öyle bir durum yok. Algoritma çok çok önemli. Squid Game yeni çıktığında izledikten sonra çoğu kişinin önüne Alice in Borderland çıkmıştır. Ben de o sayede izlemiştim. Youtube kliplerinde de var bu durum.

Bildiğim kadarıyla Netflixde bu listeler dizinin ekranda kalma süresi üzerinden yapılıyor. Youtubeda öyle bir durum yok. Algoritma çok çok önemli. Squid Game yeni çıktığında izledikten sonra çoğu kişinin önüne Alice in Borderland çıkmıştır. Ben de o sayede izlemiştim. Youtube kliplerinde de var bu durum.
Evet izlenme süresiyle alakalı tabi ama Netflix te sonuçta öneriyor. Yeni çıkan ürün reklamı da önemli ölçüde etkin tabi. Her çıkan şey çok fazla izlenmiyorsa bazen vasat şeyler de üst sıralarda oluyor yani reklam işbirliği işi illaki vardır şirket sonuçta tabi bu şahsi fikrim :D

Yani kısaca bazen zorla birşeyler izlettiriyorlar gibi geliyor sana da gelmiştir illaki :)

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Evet izlenme süresiyle alakalı tabi ama Netflix te sonuçta öneriyor. Yeni çıkan ürün reklamı da önemli ölçüde etkin tabi. Her çıkan şey çok fazla izlenmiyorsa bazen vasat şeyler de üst sıralarda oluyor yani reklam işbirliği işi illaki vardır şirket sonuçta tabi bu şahsi fikrim :D

Yani kısaca bazen zorla birşeyler izlettiriyorlar gibi geliyor sana da gelmiştir illaki :)
Katılıyorum, bir şekilde insanın aklına sokup yönlendiriyorlar.

Kral Kaybederse, youtubeda da yayınlandı. 4 Milyondan fazla izlenmiş. Aynı zamanda Netflixte zirvede olması çok ilginç.
Netflix'te olmasa Youtube'da daha da fazla izlenirdi. Ben de bugün Netflix'te izledim diziyi. Para verdim izleyeyim mantığı olabilir :D Gerçi ben Youtube Premium'a da para veriyorum ama Netflix daha havalı geliyor herhalde :A

Emeğine sağlık @RüzgarGülü :D

Dizileri dedim yahuuu
Olsun film de seversin Shrek izlemissindir illaki :D

Prenses Fiona :)
Netflix'te olmasa Youtube'da daha da fazla izlenirdi. Ben de bugün Netflix'te izledim diziyi. Para verdim izleyeyim mantığı olabilir :D Gerçi ben Yputube Premium'a da para veriyorum ama Netflix daha havalı geliyor herhalde :A

Emeğine sağlık @RüzgarGülü :D
Havalı mi enayilik mi bilmiyorum ödüyoruz her ay :D

Netflix en azından reklam yok tabi :)

• Güldürdün
Reactions: Bully
Süper Mario
Kabuktaki HayaleT

------

netflixin algoritması var. genelde orjinal netflix işlerini öneriyor.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Hak ediyorlar bence paralarını :D Reklamsız izlemek için değer :A
En çok YouTube izliyorum ve reklam süresi, takip ettiğin içeriğe göre en çok hakeden yer tabiki :D

Netflix zaman zaman çok kalite düşürüyor ve her bölümün serinin farklı platformda olması sıkıcı
------

netflixin algoritması var. genelde orjinal netflix işlerini öneriyor.
Evet ve çok abartı olabiliyor hatta daha kalitelidir içeriklere göre daha uzun kalıyor listede

• Beğendim
Reactions: Bully
Netfxlix ve Youtube ödediğim paraya asla acımıyorum çünkü dibine kadar kullanıyorum.

Bazıları Netflixde izleyecek birşey bulamıyorum diyor ya... sesli gülüyorum bu tiplere..

Ben dizi,film,yarışma progrmaı,animasyon,belgesel..herşeyi bulup izliyorum.

Youtubeda öyle sürkeli müzik dinliyorum,listeleri keşfediyorum.

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Bully

Netfxlix ve Youtube ödediğim paraya asla acımıyorum çünkü dibine kadar kullanıyorum.

Bazıları Netflixde izleyecek birşey bulamıyorum diyor ya... sesli gülüyorum bu tiplere..

Ben bazen netflixte izleyecek film bulamıyorum cidden. Demek bana gülüyorsun :F

• İlginç
Reactions: The_Erinch

Aynı düşüncedeyiz. Netflix’te birçok içerik var ve yenileri de gelmeye devam ediyor, sıkılmak imkansız.

Youtube da müzik açısından sınırsız bir dünya. Hem müzik dinle, hem klip izle. Daha nolsun.