dondu kaldıSülüman Hürrem'in Mustafa ile ilgili dediklerinden sonra ne tepki verdi?
kpa da reklama girerse yaşadınızİyi biz 22.23'de verdik.![]()
dondu kaldıSülüman Hürrem'in Mustafa ile ilgili dediklerinden sonra ne tepki verdi?
kpa da reklama girerse yaşadınızİyi biz 22.23'de verdik.![]()
Dikmen'de girer herhalde.dondu kaldı
kpa da reklama girerse yaşadınız![]()
Ben senarist olacaktım. Hürrem'i Sülüman'a tekme tokat dövdürürdüm gör o zaman reytingleri.dondu kaldı![]()
daha bismillah girmişti zaten kpa girdimi hiç?Kaçta girecek reklama?![]()
Girmemiş.daha bismillah girmişti zaten kpa girdimi hiç?![]()
işte melunik düşünceBen senarist olacaktım. Hürrem'i Sülüman'a tekme tokat dövdürürdüm gör o zaman reytingleri.![]()
😱Ay tahmin bile edemiyorum reytingleriBen senarist olacaktım. Hürrem'i Sülüman'a tekme tokat dövdürürdüm gör o zaman reytingleri.![]()
twitterda çok güzel yorumlar gelmiş o sahneye
o bitmedi mi daha :::Dikmen'de girer herhalde.![]()
Doğru ya saat kaç olmuş.twitterda çok güzel yorumlar gelmiş o sahneye
o bitmedi mi daha :::![]()
sen tubişi izle çok bile sanatwitterda çok güzel yorumlar gelmiş o sahneye
o bitmedi mi daha :::
Deme![]()
daha hayatta girmezGirmemiş.![]()
yasemin allen+merve boluğur> Tuba+tuvanasen tubişi izle çok bile sana
Meno teyzeden çok iyi olduğu kesin zati![]()
çok iyi diyonda reytingler öyle demiyor amasen tubişi izle çok bile sana
Meno teyzeden çok iyi olduğu kesin zati![]()
eee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yokyasemin allen+merve boluğur> Tuba+tuvana
my reklam 22.46
Tuana tüm my castına yeter![]()
Yaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımındanyasemin allen+merve boluğur> Tuba+tuvana
my reklam 22.46
Tuana tüm my castına yeter![]()
eee işte ay yapım derdine yansın tutturdu tuba tuba diye elinde ne güzel tuvana var 2 bölüm gözükse dizinin önüne geçer adı ama kullanamıyor kıza her bölüm 5 dk bile rol yok![]()
youtubeden izliyorum ertesi gün kpa yıYaw tuba yetemezken tuana mı yetecek gerçi tuana tubaya 10 basar hem oyunculuk hem de güzellik bakımından
sen my a ihanet mi ediyorsun nereden biliyorsun 5 dk bile olmadığını
![]()