Muhteşem Yüzyıl 130.Bölüm Yorumları

bir defasında 6 aymı ne ban yedim şikayet etmişler beni dedi kim etmiş dedim ben etmiştim diyor hahahaha :F:F
6 ay değildi 1 aydı ancak totoş kendi kaçtı :F ocak ayı başında falan yedi eylül sonu döndü :F 9 ay küstü hem kendini şikayet ediyor hem küsüyor şopar işte :F

Prof. Psk. Dr. B. A.@BrooklynSparkls 19 dk.
Muhteşem Yüzyıl'a nolmuş öyle ya. Türkiye'deki bütün oyuncular birisine bakıp çıkacakmış gibi..

olayı özetlemiş :F @yakup09 @Forumdash

My'de ne çok sevişme sahnesi var. Dizi sevişme sahneleriyle geçiyor. Böyle olmamalıydı...

deme ya yazık az bişey göreydi iidi:D

ilk sezonu kaçırdın sen:D

Yok ben ilk 2 sezonu izlemiştim. Ama oradaki sevişme sahneleri rahatsız etmiyordu çünkü bir gereklilik vardı sevişme sahnesine. Ama burada erkek-kadın aynı sahnede olunca pat diyerek öpüşüyorlar. Çok saçma. Meral Okay'ın kemikleri sızlıyordur.

Bu bölüm azsa diğer bölümleri bilemiyorum. :D @xemrexxx

Yok ben ilk 2 sezonu izlemiştim. Ama oradaki sevişme sahneleri rahatsız etmiyordu çünkü bir gereklilik vardı sevişme sahnesine. Ama burada erkek-kadın aynı sahnede olunca pat diyerek öpüşüyorlar. Çok saçma. Meral Okay'ın kemikleri sızlıyordur.

Bu bölüm azsa diğer bölümleri bilemiyorum. :D @xemrexxx
eskiden sülüman-hürrem hatçe-pargalı pargalı-nigar varidi şimdi şehzadeler ve cariyeleri var işte:X