İki değerli isim, ikisi de birbirinden başarılı. @The_Erinch in emekleri yadsınamaz her zaman da destekçisiyim her konuda fakat bir tık duygusal yaklaşmaktan kendimi alıkoyamayıp @Bully dedim. İkinizi de seviyorum.
Hepside seni oylamak için sırada bekliyorduBu 6 kişi kim? Çeyrek finalim 23 kişi ile bitti 😅
Ben o 6 kişi için diyorum. 😅Hepside seni oylamak için sırada bekliyordu
Tıkla oy kısmına kendin gör kim kime oy vermiş
Elinden bişi gelmiyorsa @Angelica bacına 2büyü yaptırsaydın bariAdam eski admin , bu kadar oy çıktığına şükrediyorum 🤣😄🤣😄🤣
Buradan dönmez gibi. Zaten süreyide buna bağlı olarak kısaltmışlar. 😄Elinden bişi gelmiyorsa @Angelica bacına 2büyü yaptırsaydın bari
Evet @The_Erinch in süresi kısalmış , bir ayağı çukurda haklısınBuradan dönmez gibi. Zaten süreyide buna bağlı olarak kısaltmışlar. 😄
Pislik yapma. 😅Evet @The_Erinch in süresi kısalmış , bir ayağı çukurda haklısın
Elinden bişi gelmiyorsa @Angelica bacına 2büyü yaptırsaydın bari
Kurtarırdın bizi be abla. Ne güzel olurdu biliyor musun 😅Keşke büyü bilsem şu çenen için yapardım valla
@Bully @The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @serhatt @12.Adam
Sen kimsin yaKurtarırdın bizi be abla. Ne güzel olurdu biliyor musun 😅
Bitirdin bizi be @xemrexxx bitirdin. 😁
Hobit ben. 😅Sen kimsin ya
Keşke abla kafa dinlerdik vallaKeşke büyü bilsem şu çenen için yapardım valla
@Bully @The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @serhatt @12.Adam
Kurtarırdın bizi be abla. Ne güzel olurdu biliyor musun 😅
Bitirdin bizi be @xemrexxx bitirdin. 😁
Sen kimsin ya
kız resmen teyzoş racon kesmiş kimsin sen ,çapın kadar konuş diyerekKeşke abla kafa dinlerdik valla
Onu söylemesi ondan değil. Seni cahil şey 😄😅kız resmen teyzoş racon kesmiş kimsin sen ,çapın kadar konuş diyerek