Sarı laleleri gör dün mü?zehirli m i neher zamanki gibi yaptı kalitenin sultanı
Sarı laleleri gör dün mü?zehirli m i neher zamanki gibi yaptı kalitenin sultanı
belli olmaz fadik sultan yapar mı yaparSarı laleleri gör dün mü?zehirli m i ne
Ya da nurbanu😱belli olmaz fadik sultan yapar mı yapar
nurbiş yeni harekete geçiyor o değildirYa da nurbanu😱
destere den istese anında yapardı kesin şopar öylesine aşık nurbişeNurbanuyu selimde kesmiyor, diycektim ki adamdan adamlığını bırakmasını isteyene kadar
Hürrem 3 kendisiNurbanuyu selimde kesmiyor, diycektim ki adamdan adamlığını bırakmasını isteyene kadar
hahahah forumun ahlakı düzeldi vlla çok terbiyeli bir forum oldu şu 2 günde
ayol eksikliği çok belli şoparın amahahahah forumun ahlakı düzeldi vlla çok terbiyeli bir forum oldu şu 2 günde
nurbişe ulaşmak varsa destereye kökü yeter my reklam 21.37destere den istese anında yapardı kesin şopar öylesine aşık nurbişe
Dest ora için büyük çaba sarfediyor. Nası bıraksın ?
kalitenin sultanlarına neler diyor şoparHürrem 3 kendisi
1 hürrem
2 mihrimah
3 nurboş
3'ü nün de canı haliç sularına
Atlantlk atlantikHürrem 3 kendisi
1 hürrem
2 mihrimah
3 nurboş
3'ü nün de canı haliç sularına
Nurbanu mu kalitenin sultanıöğğğkalitenin sultanlarına neler diyor şopar
orası öyle cnm gözlerim arıyo benimde onu ama banlandığı mesajını buldum baktım çok zorlamıs sansını 🙂🙂ayol eksikliği çok belli şoparın ama
nurbişe ulaşmak varsa destereye kökü yeter my reklam 21.37
hep öyle zaten illa gelin totoma tekme atın diyor heporası öyle cnm gözlerim arıyo benimde onu ama banlandığı mesajını buldum baktım çok zorlamıs sansını 🙂🙂
nurbiş kalitesi yeterkalitenin sultanlarına neler diyor şopar
Meryem gittiğinde yanın da kaliteyide götürdü yalnız
tabisi deAtlantlk atlantik
Nurbanu mu kalitenin sultanıöğğğ
bir defasında 6 aymı ne ban yedim şikayet etmişler beni dedi kim etmiş dedim ben etmiştim diyor hahahahahep öyle zaten illa gelin totoma tekme atın diyor hep
nurbiş kalitesi yeter
ayrıca kpa da tubişi gördükçe vahide teyze de millete kaliteli gelmeye başladı en azından ağlarken kadının sesi yok olmuyor