mrt-06'nın Forumda 4.Yılı!

Çok teşekkürler bütün hediyelerim harika. :bhr: O filmi bilmiyordum yalnız. 😱

Çok teşekkürler, inşallah. :love1: Güya ortak dizimiz ama 4. sezonda bıraktın. :T:

Teşekkürler kardeşim, inşallah. :D Senle niye sıkıntılı tanışmıştıktı ben öyle bir şey hatırlamıyorum, senle hep iyidik. :F

Teşekkürler Show MAX. :A

Teşekkürler. 🙂

Teşekkürler. :bhr: Hediyedeki adamı tanıyamadım ama iyi biri olmalı. :F
La ben forum yönetimine sallarken arada sen de kaynadın :A Sonra ben senin şahsına yönelik bir eleştiri getirmediğimi beyan etmiştim :A Hatırlamaman daha iyi :A

La ben forum yönetimine sallarken arada sen de kaynadın :A Sonra ben senin şahsına yönelik bir eleştiri getirmediğimi beyan etmiştim :A Hatırlamaman daha iyi :A
Cidden bunları hiç hatırlamıyorum. :F Sanki hafızam silinmiş. :A

tşşkler :bhr::bhr::bhr:

sonuclara gel ayoll sibeline sahip çık :A :A :A
Şu konuya girip de bir "tbrk" bile yazmayanlara bozuldum bu kadar soğuk olmayın arkadaşlar.. Bunlar nezaketen önemli şeyler. :) @xemrexxx @Forumdash @OzaN vs..

Şu konuya girip de bir "tbrk" bile yazmayanlara bozuldum bu kadar soğuk olmayın arkadaşlar.. Bunlar nezaketen önemli şeyler. :) @xemrexxx @Forumdash @OzaN vs..
İşte temiz kalpli biri olduğun için :A Başkası olsa yılan gibi kin güder unutmazdı :A

@OzaN benimle @MasacRE- YİDE kutlamadı onu dikkate alma canım admin olarak üyeleri forumdan soğutuyor şuan üye olduğuna pişman olduğuna eminim :A :A :A

@OzaN benimle @MasacRE- YİDE kutlamadı onu dikkate alma canım admin olarak üyeleri forumdan soğutuyor şuan üye olduğuna pişman olduğuna eminim :A :A :A
Bundan sonra görecek ama şu dizi etkinliği bitsin hiçbir şeye kılımı kıpırdatmıycam. :A

YouTube bak. Çok kafa çocuk. Çini trollüyor. Bizim forumun @eskici :F @Maskeli Fedai 'si diyecektim ama o Cem Uzancı Maskeli değil o yüzden.:F
Yeni mi çıkmış o her gün yeni bir youtuber çıkıyor, ben sadece Orkun ile Ruhi'yi takip ediyorum. :F Bakıyım. :D

Bundan sonra görecek ama şu dizi etkinliği bitsin hiçbir şeye kılımı kıpırdatmıycam. :A

Yeni mi çıkmış o her gün yeni bir youtuber çıkıyor, ben sadece Orkun ile Ruhi'yi takip ediyorum. :F Bakıyım. :D

Yok Bayadır var bu.:F
Çine okumaya gitmiş bu orada milleti trollüyor.:F