İlginçmiş. Sen de benim kraliçemsin.bu devirde star olmak için abla olmak gerekiyor cnm
aman boşver sen benim gönlümün starısın
İlginçmiş. Sen de benim kraliçemsin.bu devirde star olmak için abla olmak gerekiyor cnm
aman boşver sen benim gönlümün starısın
La ben forum yönetimine sallarken arada sen de kaynadın Sonra ben senin şahsına yönelik bir eleştiri getirmediğimi beyan etmiştim Hatırlamaman daha iyiÇok teşekkürler bütün hediyelerim harika. O filmi bilmiyordum yalnız. 😱
Çok teşekkürler, inşallah. Güya ortak dizimiz ama 4. sezonda bıraktın.
Teşekkürler kardeşim, inşallah. Senle niye sıkıntılı tanışmıştıktı ben öyle bir şey hatırlamıyorum, senle hep iyidik.
Teşekkürler Show MAX.
Teşekkürler. 🙂
Teşekkürler. Hediyedeki adamı tanıyamadım ama iyi biri olmalı.
tşşklerİlginçmiş. Sen de benim kraliçemsin.
İyi reklam yaptın, dayamayıp 3 bölüm art arda izleyesim geldi ama ben iradeli bir insanım.Anlamamışsın sen benim cümlemi. Mutlu bitiyor zaten. Son 5 dakikaya kadar ümidi keme.
Bende çok istedim ama olmuyor. Joey ile Rachel çok tatlıydı aslında.
İyi reklam yaptın, dayamayıp 3 bölüm art arda izleyesim geldi ama ben iradeli bir insanım.
Cidden bunları hiç hatırlamıyorum. Sanki hafızam silinmiş.La ben forum yönetimine sallarken arada sen de kaynadın Sonra ben senin şahsına yönelik bir eleştiri getirmediğimi beyan etmiştim Hatırlamaman daha iyi
Şu konuya girip de bir "tbrk" bile yazmayanlara bozuldum bu kadar soğuk olmayın arkadaşlar.. Bunlar nezaketen önemli şeyler. @xemrexxx @Forumdash @OzaN vs..tşşkler
sonuclara gel ayoll sibeline sahip çık
İşte temiz kalpli biri olduğun için Başkası olsa yılan gibi kin güder unutmazdıCidden bunları hiç hatırlamıyorum. Sanki hafızam silinmiş.
Şu konuya girip de bir "tbrk" bile yazmayanlara bozuldum bu kadar soğuk olmayın arkadaşlar.. Bunlar nezaketen önemli şeyler. @xemrexxx @Forumdash @OzaN vs..
O kim bilmiyorum bile.O değilde bugünlerde Can Jevoya denk geldim. Bence o çocuğun kafasında bir tahta eksik.
@OzaN benimle @MasacRE- YİDE kutlamadı onu dikkate alma canım admin olarak üyeleri forumdan soğutuyor şuan üye olduğuna pişman olduğuna eminimCidden bunları hiç hatırlamıyorum. Sanki hafızam silinmiş.
Şu konuya girip de bir "tbrk" bile yazmayanlara bozuldum bu kadar soğuk olmayın arkadaşlar.. Bunlar nezaketen önemli şeyler. @xemrexxx @Forumdash @OzaN vs..
O kim bilmiyorum bile.
Çok ekstrem şeyler olmadıkça kötü anıları unutuyorum. Ekstremden kastım işte direkt kişisel hakaretler hele iftiraya hiç gelemem vs.İşte temiz kalpli biri olduğun için Başkası olsa yılan gibi kin güder unutmazdı
tbrkCidden bunları hiç hatırlamıyorum. Sanki hafızam silinmiş.
Bundan sonra görecek ama şu dizi etkinliği bitsin hiçbir şeye kılımı kıpırdatmıycam.
Yeni mi çıkmış o her gün yeni bir youtuber çıkıyor, ben sadece Orkun ile Ruhi'yi takip ediyorum. Bakıyım.YouTube bak. Çok kafa çocuk. Çini trollüyor. Bizim forumun @eskici @Maskeli Fedai 'si diyecektim ama o Cem Uzancı Maskeli değil o yüzden.
Bundan sonra görecek ama şu dizi etkinliği bitsin hiçbir şeye kılımı kıpırdatmıycam.
Yeni mi çıkmış o her gün yeni bir youtuber çıkıyor, ben sadece Orkun ile Ruhi'yi takip ediyorum. Bakıyım.
Bakıyorum şuan. Adam da tam troll gibi zaten.Yok Bayadır var bu.
Çine okumaya gitmiş bu orada milleti trollüyor.
Bakıyorum şuan. Adam da tam troll gibi zaten.
Biraz da özgüvenle ilgili, mesela Orkun'u takip ediyor musun? Hamile kılığına bile girmişti.Kesin bi tahtası eksik. Böyle bir şeyi ben yapamam mesela ama yapmak isterim.
Biraz da özgüvenle ilgili, mesela Orkun'u takip ediyor musun? Hamile kılığına bile girmişti.
Kısa zaten bir izlesene bu adamdan daha özgüvenli bir youtuber yok.Yok o hamile kısmını bilmiyorum.aha Bakarım bu gece.
Ama çok eğlenceli değil mi başka ülkeye gidip orada halkı trollemek.
uygun hediye düşünüyorumCidden bunları hiç hatırlamıyorum. Sanki hafızam silinmiş.