mrt-06'nın Forumda 4.Yılı!

İyi ki bu forumdasın, umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Aslında birden fazla hediye verirdim de üşeniyorum, bu yüzden bir tanesiyle idare edeceksin bu seferlik. :A @mrt-06

hayat-bilgisi-nin-kikirik-i-cisil-oral-simdi-ne-8212821_x_8946_o.jpg

En az aynı kalitede beklerim. :A :A
Abi ben çırak sayılırım sende ustasın, sana beğendirmek zordur şimdiden beğenmezsen acemiliğime ver. :A

İyi ki bu forumdasın, umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Aslında birden fazla hediye verirdim de üşeniyorum, bu yüzden bir tanesiyle idare edeceksin bu seferlik. :A @mrt-06

hayat-bilgisi-nin-kikirik-i-cisil-oral-simdi-ne-8212821_x_8946_o.jpg
Çok teşekkürler Eraycım, hepbirlikte inşallah. :) Çok düşündün mü hediyeyi ararken. :A Hayır bu görsel ilk çıkan görselde o yüzden. :A

Abi ben çırak sayılırım sende ustasın, sana beğendirmek zordur şimdiden beğenmezsen acemiliğime ver. :A

Çok teşekkürler Eraycım, hepbirlikte inşallah. :) Çok düşündün mü hediyeyi ararken. :A Hayır bu görsel ilk çıkan görselde o yüzden. :A
Üşendim ama önemli olan iyi niyetin baki olması. Ayrıca hediyeyi niye beğenmedin? :A

Dediğim gibi önemli olan iyi niyet. Çok aramışım aramamamışım fark etmez. Ama istiyorsan sana bir hediye daha vereyim. :A

momcast5.jpg
Bak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi. :A

İyi ki bu foruma üye olmuşsun gardaşım. @mrt-06
Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉

Bak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi. :A

Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉
beni bezdirmeye çalıştığın için şaka karşılığında hediyem var
buyrul sana hediyen
Tebrikler dikkatli ol gani müjde 100 tane hayat bilgisi benzeri yapmasın:Fşaka buydu @mrt-06 Adı hayat bazen acıdır adıda dizinin hahaha

tumblr_o2ci7gYCI31tasn5fo1_400.gif

Canım dostum bitanem. :hearteyecat:
Seni çok seviyorum, tanıdığım en adam gibi adamlardan birisinş Genel olarak herşeyinle tümünle muhteşemsin. İyi ki burdasın iyi ki dostumsun.

4cake.png

tumblr_o2ci7gYCI31tasn5fo1_400.gif

Canım dostum bitanem. :hearteyecat:
Seni çok seviyorum, tanıdığım en adam gibi adamlardan birisinş Genel olarak herşeyinle tümünle muhteşemsin. İyi ki burdasın iyi ki dostumsun.

4cake.png
Çok teşekkürler dostum, seviliyorsun canım. :love1: Hediyelerim çok güzelmiş resimdeki Sezen Aksu değil mi. :A

beni bezdirmeye çalıştığın için şaka karşılığında hediyem var
buyrul sana hediyen
Tebrikler dikkatli ol gani müjde 100 tane hayat bilgisi benzeri yapmasın:Fşaka buydu @mrt-06 Adı hayat bazen acıdır adıda dizinin hahaha
Teşekkürler pompy. :A