Kaç kaç ben de birazdan orda bir şey paylaşacağım.Ayyy amann kafayı ben yedim bu konuda bu ne korku filmi gibi kimle konustuğumuda bilmiyorum ben kaçıyorum kendi konuma @mrt-06
En az aynı kalitede beklerim.Fazla bile geldi. Çok teşekkürler.
Şimdi diğerleri de senin gibi Emre'yi ben sanacak, kim bilir başıma ne gelecek.
Abi ben çırak sayılırım sende ustasın, sana beğendirmek zordur şimdiden beğenmezsen acemiliğime ver.En az aynı kalitede beklerim.
Çok teşekkürler Eraycım, hepbirlikte inşallah. Çok düşündün mü hediyeyi ararken. Hayır bu görsel ilk çıkan görselde o yüzden.İyi ki bu forumdasın, umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Aslında birden fazla hediye verirdim de üşeniyorum, bu yüzden bir tanesiyle idare edeceksin bu seferlik. @mrt-06
Üşendim ama önemli olan iyi niyetin baki olması. Ayrıca hediyeyi niye beğenmedin?Abi ben çırak sayılırım sende ustasın, sana beğendirmek zordur şimdiden beğenmezsen acemiliğime ver.
Çok teşekkürler Eraycım, hepbirlikte inşallah. Çok düşündün mü hediyeyi ararken. Hayır bu görsel ilk çıkan görselde o yüzden.
teşekkürler çok güzel bir hediyeİyi ki bu forumdasın, umarım uzun süre aramızda olmaya devam edersin. Aslında birden fazla hediye verirdim de üşeniyorum, bu yüzden bir tanesiyle idare edeceksin bu seferlik. @mrt-06
Yok beğendim canım beğenmem mi? Sadece çok aradın mı merak ettim.Üşendim ama önemli olan iyi niyetin baki olması. Ayrıca hediyeyi niye beğenmedin?
Dediğim gibi önemli olan iyi niyet. Çok aramışım aramamamışım fark etmez. Ama istiyorsan sana bir hediye daha vereyim.Yok beğendim canım beğenmem mi? Sadece çok aradın mı merak ettim.
Bak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi.Dediğim gibi önemli olan iyi niyet. Çok aramışım aramamamışım fark etmez. Ama istiyorsan sana bir hediye daha vereyim.
Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉İyi ki bu foruma üye olmuşsun gardaşım. @mrt-06
beni bezdirmeye çalıştığın için şaka karşılığında hediyem varBak bu da çok güzel bir hediye oldu sağol. 😉 Zaten sana mahçupum şakamı ciddiye alıp yılbaşı konusunu açmamışsın, ben orada şaka yapıyordum çok belli değil miydi.
Eyvallah, sen de iyi varsın gardaşım. 😉
Çok teşekkürler dostum, seviliyorsun canım. Hediyelerim çok güzelmiş resimdeki Sezen Aksu değil mi.
Canım dostum bitanem.
Seni çok seviyorum, tanıdığım en adam gibi adamlardan birisinş Genel olarak herşeyinle tümünle muhteşemsin. İyi ki burdasın iyi ki dostumsun.
Teşekkürler pompy.beni bezdirmeye çalıştığın için şaka karşılığında hediyem var
buyrul sana hediyen
Tebrikler dikkatli ol gani müjde 100 tane hayat bilgisi benzeri yapmasınşaka buydu @mrt-06 Adı hayat bazen acıdır adıda dizinin hahaha
şaka nasıldı beğendinmiÇok teşekkürler dostum, seviliyorsun canım. Hediyelerim çok güzelmiş resimdeki Sezen Aksu değil mi.
Teşekkürler pompy.
Şaka olan kısım neresiydi ki. .ssşaka nasıldı beğendinmi
gani müjde hayat bilgisinin 3.benzerinide yapıcak haya bazen acıdır kanal d de burası şakaydıŞaka olan kısım neresiydi ki. .ss
Teşekkürler kardeşim, hepbirlikte inşallah. Hediye yok mu?Nice güzel mesajlarla birlikte nice yıllara da @mrt-06 kardeşim.
Haaaaa şimdi anladım ancak bu komik değil trajikomik.gani müjde hayat bilgisinin 3.benzerinide yapıcak haya bazen acıdır kanal d de burası şakaydı
Bir hediye gelmedi aklıma şu aşamada, ondan kuru ama bir o kadar samimi bir mesajla idare edeyim dedim.Teşekkürler kardeşim, hepbirlikte inşallah. Hediye yok mu?
Haaaaa şimdi anladım ancak bu komik değil trajikomik.