Kısa zaten bir izlesene bu adamdan daha özgüvenli bir youtuber yok.
Aynen ama biri yanlış anlarsa dayağı yiyip oturursun.
İtici ama bu yaa. Ben bu çocuğu itici buluyorum.
Kısa zaten bir izlesene bu adamdan daha özgüvenli bir youtuber yok.
Aynen ama biri yanlış anlarsa dayağı yiyip oturursun.
Bir şey diyemiycem senin düşüncen. Ama sempatik bence.İtici ama bu yaa. Ben bu çocuğu itici buluyorum.
Bana hediye düşünmekte ne var zaten sevdiğim 3 şey var.uygun hediye düşünüyorum
Estf. öyle bişey yok. Kendi adıma söylim, ben tabletten masaüstü modunda giriyorum. Bazen girmek istediğim konulara top10 listesinde yanlişlıkla başka konulara giriyorum. Öyle bişey olmuştur. Yoksa konuya girip neden yazmayayım?Cidden bunları hiç hatırlamıyorum. Sanki hafızam silinmiş.
Şu konuya girip de bir "tbrk" bile yazmayanlara bozuldum bu kadar soğuk olmayın arkadaşlar.. Bunlar nezaketen önemli şeyler. @xemrexxx @Forumdash @OzaN vs..
Ben böyle şeyleri hiç atlamam da karşımdakilerden de aynı şeyi bekledim sadece yoksa hesap sorar gibi olmasın.Estf. öyle bişey yok. Kendi adıma söylim, ben tabletten masaüstü modunda giriyorum. Bazen girmek istediğim konulara top10 listesinde yanlişlıkla başka konulara giriyorum. Öyle bişey olmuştur. Yoksa konuya girip neden yazmayayım?
Nice güzel 4 yıllara hep beraber
Ayoll sen ne seviyorsan emrede kapmış sadece sana bıraktığı birşeyi düşünüyordur şuan varsa tabi .ABir şey diyemiycem senin düşüncen. Ama sempatik bence.
Bana hediye düşünmekte ne var zaten sevdiğim 3 şey var.
ay neye cevap verdin diye bakarken kendi mesajımı atlatım totalcan sanarak 😱Ayoll sen ne seviyorsan emrede kapmış sadece sana bıraktığı birşeyi düşünüyordur şuan varsa tabi .A
Kafam karışıyor değiştir şu avatarı ya. 😡 Bu mesajı ben yazmadım ki diyorum her seferinde etkinlikler kısmında gördüğümde.ay neye cevap verdin diye bakarken kendi mesajımı atlatım totalcan sanarak 😱
bazıları yüzünden kendi kendine konusmaya baslamıssın sorumlular utansın ayollay neye cevap verdin diye bakarken kendi mesajımı atlatım totalcan sanarak 😱
bazıları yüzünden kendi kendine konusmaya baslamıssın sorumlular utansın ayoll
sat 00.00 a ka kalacak oylarını göndermezsen yarın da kalırKafam karışıyor değiştir şu avatarı ya. 😡 Bu mesajı ben yazmadım ki diyorum her seferinde etkinlikler kısmında gördüğümde.
Benim değiştirme yetkim var aslında. @xemrexxxbazıları yüzünden kendi kendine konusmaya baslamıssın sorumlular utansın ayoll
Benim değiştirme yetkim var aslında. @xemrexxx
AAAA dur ancadan beridir atacan diye emreylemi konusuyormusum ben birde atacan kendi kendini etiketleyip neden konusuyor diyorum üzülmüştüm 😱😱😱sat 00.00 a ka kalacak oylarını göndermezsen yarın da kalır
Bugün hayatta gönderemem yarışmadan sonra çıkıcam Cuma'ya kadar göndercez dedik daha ne zorluyorsun. .sssat 00.00 a ka kalacak oylarını göndermezsen yarın da kalır
O kadar da manyak değilim.AAAA dur ancadan beridir atacan diye emreylemi konusuyormusum ben birde atacan kendi kendini etiketleyip neden konusuyor diyorum üzülmüştüm 😱😱😱
Tabii bu konuda star benim.
Teşekkürler abim. Hediyemi göremedim.
şimdi fark ettim @xemrexxx allah kahretmesin ayoll seni değiştir çabuk hiçte yakısmamıs sevimsizeBugün hayatta gönderemem yarışmadan sonra çıkıcam Cuma'ya kadar göndercez dedik daha ne zorluyorsun. .ss
O kadar da manyak değilim.
Fazla bile geldi. Çok teşekkürler.Yeterli mi?
Şimdi diğerleri de senin gibi Emre'yi ben sanacak, kim bilir başıma ne gelecek.şimdi fark ettim @xemrexxx allah kahretmesin ayoll seni değiştir çabuk hiçte yakısmamıs sevimsize
Ben kafayıyiyip kendi kendine konusuyorsun sandım dur şu çocuğa moral vereyim dedimFazla bile geldi. Çok teşekkürler.
Şimdi diğerleri de senin gibi Emre'yi ben sanacak, kim bilir başıma ne gelecek.
Nerden de buluyor böyle yılanlıklar benim aklıma gelmezdi böyle bir şey.Ben kafayıyiyip kendi kendine konusuyorsun sandım dur şu çocuğa moral vereyim dedim
SOnrada mesajıma emre cevap vermiş bende sen diye o cinse moral vermeye devam ediyorum .A .A