CBS Mom - Dizi Yorumları

3x6

Octavia Spencer'ı yeniden görmek güzeldi ama bu şekilde pek olmadı gibi. Kötü örnek herkese. :):)

Bence dizi bu sezon biraz düşüşte 7'lik bölümler çoğunlukta olmaya başladı, bu da onlardan biri. :(

7/10
Bu bölümü ben de hiç beğenmedim üstelik Regina'nın dönmesini uzun zamandır bekliyordum. Yarıda kapadım, ne oldu bu diziye nazar mı değdi? :( Senaryo tıkandı sanki..

Başlamana sevindim, özellikle ilk sezon efsane. :D @sürgünüm

1x6 1x7

İlkinde Christy ve yeni sevgilinin maceralarını pek sevemedim. Çünkü o çocuk tipsiz biraz Christy'nin yanına yakıştıramıyorum. :)

İkinci bölüm ama bir harikaydı. Bölümün yıldızı da Bonnie idi. Özellikle menopoz macerası ve Luke'un papaz babasına söyledikleri sesli güldürdü. :)

Christy'nin çalıştığı iş yerindeki aşçı Rudy'yi de sevdiğimi söylemeliyim. Arada güzel espiriler yapıp güldürmeyi başarıyor. :)

İlki 8/10, ikincisi ise 9/10 aldı benden.

1x8

Bir önceki bölüm olduğu gibi çok güzeldi. :)

Christy'nin Gabriel'in eşiyle diyalogları çok iyiydi. Kadın kocasının bizimkiyle yattığını öğrense Christy'yi yolar heralde. :)

Ayrıca, Christy'nin yeni sevgilisiyle seks muhabbetleri oldukça cesurcaydı. Bir türlü ilişkiye de giremediler. :)

9/10

1x9 1x10

Bonnie yine yaptı yapacağını, müthiş bölümlerdi. :)

Christy'nin Baxter hakkında söylediği ''Üzgün köpek gibi ağlayan gözlerini görmek istemiyorum'' sözü sesli güldürdü. :)

En son Baxter'in karavana kadın atması da acayip kokmikti. Hem de Christy'nin evinin önünde. :)

@OzaN Red Band Society dizisinden tanıdığımız hemşire diziye bayağı renk katıyor. Burada da çok sevdim kendisini. :)

İki bölümde harikaydı. 9/10

1x9 1x10

Bonnie yine yaptı yapacağını, müthiş bölümlerdi. :)

Christy'nin Baxter hakkında söylediği ''Üzgün köpek gibi ağlayan gözlerini görmek istemiyorum'' sözü sesli güldürdü. :)

En son Baxter'in karavana kadın ataması da acayip kokmikti. Hem de Christy'nin evinin önünde. :)

@OzaN Red Band Society dizisinden tanıdığımız hemşire diziye bayağı renk katıyor. Burada da çok sevdim kendisini. :)

İki bölümde harikaydı. 9/10
O kadını ben de çok seviyorum. İlk Oscar kazandığı film The Help'te sevmiştim o zamandan beri rastladığım her yerde oynadığı karakterlere çok çabuk ısınıyorum. :):)

O kadını ben de çok seviyorum. İlk Oscar kazandığı film The Help'te sevmiştim o zamandan beri rastladığım her yerde oynadığı karakterlere çok çabuk ısınıyorum. :):)
Güncel bölümlerde devam ediyor mu diziye yoksa birkaç bölümlüğüne konuk oyuncu olarak mı yer alıyor? :)

1x11, 1x12

Bonnie, kanser olduğunu öğrenen Marjorie'yi teselli edeceğine hesabı kilitledi. :) Christy ile birlikte doktoru ayartmaya çalıştıkları kısım da güzeldi.

Christy'ye helal olsun anne ile oğulun arasını yaptı. Bu arada Bonnie'nin Harry Potter Dolores'e göndermesi de sesli güldürdü. :)

9/10

1x13

On üçüncü bölüm şimdiye kadarki en güzel bölümdü. Christy sakarlıklarıyla gülmekten öldürdü beni. Önce ayağını burktu daha sonra merdiven dayadığı çatıdan aşağıya düştü ve son olarak yaralı koluyla çorba servis etti sahne harikaydı. :)

9.5/10

1x14

Yine çok güzel bir bölümdü. :)

Christy annesinden kalıcı olmasın diye açılır yatağı gizlemiş, Bonnie ise kızının zor durumda olmasına rağmen cebindeki nakit parayı saklamış. Christy'nin babasıyla da tanıştık. Ve öğrendik ki; kısa boyu babasından gliyormuş. Hep zaten iri cüsseli kadından bu nasıl çıktı diye merak etmişimdir. :)

9/10

-------------------

1x15

Christy'nin babası ne güzel bir adam çıktı ya. Kızıyla olan sahneleri harikaydı. Bu arada Christy babası sayesinde yeni bir arabanında sahibi oldu.

9/10

1x16

Vay be harika bölümdü. :)

İtfaiyeci David bayağı yakışıklı tam Christy'ye göre ama fazlaca kötü alışkanlıklara sahip.

Bölüm sonunda David: Beni istediğin zaman arayabilirsin? Christy: Evet biliyorum 911. :)

9/10

--------------------

1x17

Bonnie ve Christy hesapta mahkemede Regina'yı kurtaracaklardı, kadın 4 yıl yedi. David, aşığım seviyorum falan diyordu ama ilk fırsatta başkasıyla Christy'ye yakalandı. :)

Christy'ye başka adamlardan hayır yok. Ya eski kocasıya ya da patronunu karısından ayırıp birlikte olacak. :)

9/10

1x18, 1x19

Christy'nin babası Violet için anneannesinden daha acımasız dediğ anda sesli güldürdü. Adam tamam zamannda çok büyük hata yapmış bu da onun farkında ama Bonnie ve torunlar ona karşı çok acımzasızlar. Adamcağızı karısı da evden kapıya atmış yazık ya. :)

Regina'yı hapishaneye götürme kısmı eğlenceliydi, fakat teslim ettikleri sahne duygusaldı. Umarım tez zamanda çıkar alışmıştım kendisine. :(

9/10

1x20

Luke'un babası papaz olmasını istiyormuş, ama bizimki sadece sarhoş olduğunda Allah'a inancının olduğunu belirtiyor. :)

Yalnız Luke şu noktada kızıyorum. Vilolet gibi güzel bir kızdan bebeğin olmuş niye evlatlık vermeye razı oluyorsun, bassana nikahı? :)

Bölümdeki konuk avukat Steve de tam bir manyaktı. Bölüm sonuda çok güzel bitti. :)

9/10

1x21

Tek tek her seferinde aynı şeyi yazmayacağım dizi mükemmel gidiyor. Şimdiye kadar sıkıldığım tek bir bölüm bile olmadı. Bir bölüm içerisinde en az 4-5 yerde rahatlıkla güldürebiliyor. :)

Bölüm sonunda Bonnie'nin hala Alvin'i sevdiğini öğrendik. Anlaşılan havada aşk kokusu var. :)
9/10

-----------------------

1x22 (Sezon Finali)

Çok güzel bir sezon finali oldu. :)

Bonne ve Alvin arasındaki beklenen yakınlaşma gerçekleşti. Bunlar yakın zamanda aynı evde de yaşamaya başlarlar. Belkide evlenirler belli mi olur. :)

Violet bebeğini evlatlık verdiği sahnede duygulandırdı. Son anda tekrar vazgeçecek diye beklediysem de olmadı. :(

9/10

2x1, 2x2

Christy'nin ev kirasını çaldırmasına üzüldüm ailecek otele daha sonra da Marjorie'nin evine yerleşmek zorunda kaldılar. Kadın zaten çaresiz durumda bir de Violet ile uğraşmak zorunda. Evi terk etti hasbam, defolup gitsin asi ergen. 18 yaşında okula gitmez, çalışmaz annesinin bakımına muhtaç ama afra tafrasından geçilmiyor. Bu arada Ermeni ev sahibi bayağı komikti, özellikle konuşmaları. Alkolik Jill de bölümlere renk kattı. :)

8.5/10

2x3

Balık adam Marjorie'ymiş. Baxter yüzünden gülmekten ölecektim az daha. :)

Violet için ilk bez bu kadar çok üzüldüm. Çoğumu özledim dediği sahnede içim acıdı. :(

9/10

---------------------

2x4

Dizinin şimdiye kadarki en güzel bölümüydü. :)

Bölümün yıldızı da Bonnie idi. Yaptığı iş görüşmelerinde uydurduğu tüm yalanlara koparcasına güldüm. Hele eteğini yukarı sıyırıp camdan atladığı bir sahne var ki aman Allah'ım. :F Sonunda ama apartman yöneticiliği işini kaptı, orada kalmak için bir de ev verdiler böylece bizimkiler başlarını sokacakları bir ev buldular. :)

10/10

2x5, 2x6

Genel olarak güzel bölümlerdi yine. :)

Baxter'daki de ne şans arkadaş ya 4 ayağını üstüne düştü. İş, sevgili ve para kalbi temiz çocuktu tabii Allah gönlüne göre verdi. Ama bu rahatlık ona çok sürmez batar bence. :)

Bonnie ve Christy'nin bu Jill manyağından çekecekleri var. Kadın bunlara musallat oldu peşlerini bırakmıyor bir türlü. :)

8.5/10

2x7, 2x8

Baxter'in ikide bir Christy'ye araba satmaya çalıştığı sahneler gerçekten çok komik. Roscoe'nin velayetini mahkeme yoluyla alacağını söylediğinde kendisine yakıştırmamıştım, neyseki o kararından vazgeçip Christy ile uzlaşı yoluna gitti. Vilolet kaşarı Luke'u aldattı daha sonrada ayrıldıklarını açıkladı. Bu arada Violet'in babası Christy'yi dövüyormuş bunu da öğrenmiş olduk. Christy de kızına babasının öldüğünü söyleyip başka birinin mezarına götürdü. Uzun lafın kısası bu iki bölümde de gayet ciddi olaylar değindiler ama Baxter fazlasıyla da güldürmeyi başardı. :)

8.5/10

2x9, 2x10

İyi bölümlerdi yine.

Maşallah Tom Hanks'in oğlu her dizide karşıma çıkıyor. Burada da mistress sex bağımlısı olarak renk kattı bölüme. :)

Rachel, Phoebe ve Monica'nın isimlerini Christy'den duyunca duygulandım bir an. :)

8.5/10

2x11

Çok duygusal bir bölüm oldu. :(

Alvin'in ölümüne çok üzüldüm. Bonnie bu kadar üstüne gidince olacağı buydu tabii.

8.5/10

---------------------

2x12

Ağır duygusal bir önceki bölümden sonra daha iyi geldi bu bölüm. :)

Bonne yine bölüme damga vurdu. Alvin'in külleriyle birlikte uyuması ve en sondaki çektiği resim sesli güldürdü. :)

Christy'nin kardeşleriyle anlaşmasına da sevindim. :)
9/10