CBS Mom - Dizi Yorumları

3x2

İlk bölüme göre daha güzeldi fakat bu bölüm dizi kendini tekrarladı Christy'nin oğlunu sahiplenmesi babasından kıskanması, haftasonu kalmasını istememesi geçen sezon da aynı konu işlenmişti. :)

Diziye yeni gelen bağımlı kız ilgi çekici. :D Son sahnede kahkaha attım şimdi de sos çalmam gerekiyor. :F Birde Bonnie'nin gözlüğünün çalındığını sandığı kısımlar iyidi. :)

7/10

3x2

İlk bölüme göre daha güzeldi fakat bu bölüm dizi kendini tekrarladı Christy'nin oğlunu sahiplenmesi babasından kıskanması, haftasonu kalmasını istememesi geçen sezon da aynı konu işlenmişti. :)

Diziye yeni gelen bağımlı kız ilgi çekici. :D Son sahnede kahkaha attım şimdi de sos çalmam gerekiyor. :F Birde Bonnie'nin gözlüğünün çalındığını sandığı kısımlar iyidi. :)

7/10

1x15. bölümde kalmışım şimdi baktım :)

3x1

Fena değildi ama beklediğimi de bulamadım. Genelde yeni sezon ilk bölümlerinde alışma süreci olur, normal karşılamak lazım.

@destere'nin de pek sevdiği Nebraska filminden tanıdığımız June Squibb teyzemizi görmek güzeldi. Onunla ilgili sahneler eğlendirdi. :)

Violet'i bu bölüme hiç koymayan yapımcıları kınıyorum. :(

7/10

3x1

Fena değildi ama beklediğimi de bulamadım. Genelde yeni sezon ilk bölümlerinde alışma süreci olur, normal karşılamak lazım.

@destere'nin de pek sevdiği Nebraska filminden tanıdığımız June Squibb teyzemizi görmek güzeldi. Onunla ilgili sahneler eğlendirdi. :)

Violet'i bu bölüme hiç koymayan yapımcıları kınıyorum. :(

7/10
tonton teyze sempatikti nebraskada :)

2 bile değil. :( En güzel bölümlerdesin kıymetini bil. :(

şimdi başlasam zaten 3 günde 10 bölüm rahat bitiririm de bir hızımızı alamadık :)

3x4

Demin izledim. Dizi bu bölümde kendine geldi bence, çok güzeldi. Her saniyesi güldürdü.

@OzaN tam istediğin gibi bölüm Violet'i bol bol izlersin. :)

9/10

3x2

Başı biraz zayıf gibi başladı ama sonra iyi toparlandı. Yeni katılan kızı sevdim, Altıncı Histeki ufaklığın kardeşi Emily Osment'miş kendisi. :)

Christy ve Bonnie'nin hırsızlığa karşı eşyalarını korumaları çok iyiydi. :D

7/10

3x3

Fena değildi yine. Bu bölümlerin dizinin ortalamasının altında olduğu gerçek ama yine de hiç sıkmadan kendini izlettiren dizilerden. :)

Geçen bölümkü hikaye uzun sürmedi ama arabadaki mutlu olma sahneleri iyiydi. :D

7- /10

3x4

Açık ara sezonun en iyi bölümüydü. Hem komik hem konusu güzeldi. Violet daha çok gözükmeli ya. :D

Sonda Christy ile aralarının düzelmesine sevindim her ne kadar eve dönmekten vazgeçse de. :(

8+ /10

3x5

Bu bölümün yıldızı Bonnie oldu. Haha avukatı baştan çıkarma sahneleri harikaydı. :F Chirsty'nin okul toplantısı da komikti. :)

Geçen bölüm ve bu bölüm ciddi anlamda dizi toparladı. :Z

8.5/10

1x1

Öncelikle diziye başlama kararını Friends'ten Erica (Anna Faris) ve Masters of Sex'ten Margaret (Allison Janney)'i tanıyıp ve sevdiğim için aldığımı belirtmeliyim. Buna da vesile olan @OzaN oldu. Çünkü itiraf etmeliyim ki; Anna Faris'in bu dizide oynadığını geçtiğimiz günlerde kendisinden öğrendim. Bu zamana kadar izlemediğim için de pişman oldum.

Mom‘ı çok sevimli buldum. Tam anlamıyla bildiğimiz bir sit-com işte. Dediğim gibi başrol oyuncularının varlığı zaten diziyi sevmem için yeterliydi. İkisi de rollerine çok yakışmış bence. Yan karakterler için biraz daha beklemek lazım. Kızı dışındaki karakterler şimdilik soru işareti; ama erken daha.

Daha ilk bölümden birçok yerde sesli güldürdü. Özellikle Christy'nin ilk baştaki ağlayarak yemek servisi yaptığı sahne, patronunu itiklediğinde bahçeye uçuşu ve kızı arasındaki geçen şu konuşma; ''Ben sana hamileydim. Lütfen bunu yanlış anlama ama hamile olmam hayatımı mahvetti''. :)

8.5/10

Neyi yazmayı unuttum diye tam 10 dakikadır düşünüyorum. İkinci bölümü yarıda bırakıp yorum yapmaya geldim. Christy'nin eski kocası (Veya oğlunun babası) Breaking Bad'ten hapçı Badger değil mi ya? :) @OzaN @destere

1x2

Kalbi temiz bir insanım. Chuck'tan sonra ne bulup izleyeceğim diyordum Allah gönlüme göre verdi. Bu dizi çok güzel ya la. :)

Bu bölüm ilkinden de güzeldi. Şimdilik sadece asi ergen kıza mesafeliyim. (Nedir bu benim her dizide ergen kızlardan çektiğim) Yalnız sevgili Luke de tam manyak. Çocuğu olacağını kavrayamadı bir türlü. :)

Şu sahne aklıma geldikçe gülüyorum. Biraz ayıp spoiler içersinde paylaşayım:
Bonnie: Hamilelik durumu için, suçu biraz da kendinde aramalısın.
Christy: Şaka mı yapıyorsun? Konuştuk onunla bunları. Masturbasyonu, kondomu falan hep anlattım.
Bonnie: Oral seksin yeterli olacağından bahsettin mi?
Christy: Aman tanrım, bu benim suçum. :D
9/10

1x3

Dizi çok güzel de süresi çok kısa. Hemencecik bitiyor. :)

Christy'nin patronuna oh olsun. Ayağı ve burnu kırıldı, son olarakta kıçına çatal battı. :)
8.5/10

Neyi yazmayı unuttum diye tam 10 dakikadır düşünüyorum. İkinci bölümü yarıda bırakıp yorum yapmaya geldim. Christy'nin eski kocası (Veya oğlunun babası) Breaking Bad'ten hapçı Badger değil mi ya? :) @OzaN @destere

Ben cevap verene kadar anlamışsındır zaten de söyleyeyim yine de, ta kendisi. :):)

Diziyi sevmene sevindim doğrusu bu kadar seveceğini tahmin etmiyordum. Çünkü ilk bölümlerde ben senin kadar kolay ısınamamıştım. :D

Ben cevap verene kadar anlamışsındır zaten de söyleyeyim yine de, ta kendisi. :):)

Diziyi sevmene sevindim doğrusu bu kadar seveceğini tahmin etmiyordum. Çünkü ilk bölümlerde ben senin kadar kolay ısınamamıştım. :D
Tipi bayağı değişmiş sesinden tanıdım diyebilirim, tek değişmeyen o. :)

Geçtiğimiz günlerde konuşurken Friends'ten Erica'yı bile özledim demiştim. Friends dizisinden bahsederken kimin aklına gelir? Orada kısa süre bulunmasına rağmen tatlılığı aklımda kalmıştı. :)

Bu arada sen Anna Faris'i ilk Mom'da daha sonra Friends dizisinde izlemiş oldun galiba? :)

Tipi bayağı değişmiş sesinden tanıdım diyebilirim, tek değişmeyen o. :)

Geçtiğimiz günlerde konuşurken Friends'ten Erica'yı bile özledim demiştim. Friends dizisinden bahsederken kimin aklına gelir? Orada kısa süre bulunmasına rağmen tatlılığı aklımda kalmıştı. :)

Bu arada sen Anna Faris'i ilk Mom'da daha sonra Friends dizisinde izlemiş oldun galiba? :)
İlginç gerçekten aklında kalması, baya sevmişsin demek ki. Gerçekten iyiydi oradaki karakteri de.

Evet öyle oldu. :)

3x6

Octavia Spencer'ı yeniden görmek güzeldi ama bu şekilde pek olmadı gibi. Kötü örnek herkese. :):)

Bence dizi bu sezon biraz düşüşte 7'lik bölümler çoğunlukta olmaya başladı, bu da onlardan biri. :(

7/10

1x4 1x5

Christy ve annesi Bonnie ile karşılıklı sahneleri çok güzeldi. Christy, Baxter sayesinde arabasının tamir masraflarını falan çıkardı ama umarım Bonnie ile birlikte yaşama kararına hayır demez. İkisi aynı evde olunca daha güzel sahnelerin ortaya çıkacağından eminim. :)

Beşinci bölümde Regina karakteri diziye bayağı renk kattı. Kendisini geçen yıl Red Band Society dizisinde izlemiştik. :)

8/10