CBS Mom - Dizi Yorumları

1x6, 1x7, 1x8, 1x9, 1x10

Beşer beşer ilerliyorum anca kesiyor beni. :A

CNBC'de denk geliyordum arada ama pek güldürmüyordu şimdi en baştan izleyince feci bağlandım, @OzaN senin önerdiğin komediler iyi oluyor bu diziyi de sen önermiştin var mı başka komedi F ile başlayanı sevmedim onu önermene gerek yok. :A

Bonnie eve taşınınca daha bir komik oldu dizi. Yakında Christy'in eski eşi de eve yerleşir gerçi yerleşmiş kadar oldu karavanı evinin önüne çekti haha. :D

Ergen kızımız Violet'in de Luke'nin ailesiyle tanışma bölümü çok iyiydi özellikle.

Şu kısma çok gülmüştüm: "Bugüne kadar onun lise aşkıydın şimdi ise onun fakir, bebek annesisin". :F

Birçok diziyi izlemeyi bıraktım buda onlardan biri oldu malesef. :(

1x10'da bırakmışım buraya not alayım. Bir sonra ki döneme ancak. :(
10'u bitirdim gel devam et birlikte ilerliyelim. :(

1x6, 1x7, 1x8, 1x9, 1x10

CNBC'de denk geliyordum arada ama pek güldürmüyordu şimdi en baştan izleyince feci bağlandım, @OzaN senin önerdiğin komediler iyi oluyor bu diziyi de sen önermiştin var mı başka komedi F ile başlayanı sevmedim onu önermene gerek yok. :A

Bonnie eve taşınınca daha bir komik oldu dizi. Yakında Christy'in eski eşi de eve yerleşir gerçi yerleşmiş kadar oldu karavanı evinin önüne çekti haha. :D

Ergen kızımız Violet'in de Luke'nin ailesiyle tanışma bölümü çok iyiydi özellikle.

Şu kısma çok gülmüştüm: "Bugüne kadar onun lise aşkıydın şimdi ise onun fakir, bebek annesisin". :F

10 gün ara verirsen kotam dolunca başlayabilirim. :(

Olmadı gel how i met your mother akalım.

1x6, 1x7, 1x8, 1x9, 1x10

Bak Two and a Half Men ve The Big Bang Theory için de aynısı olacak baştan izlersen, yapımcı aynı adam zaten. :D TAAHM için çok emin değilim de TBBT kesin gibi. :D

10 gün ara verirsen kotam dolunca başlayabilirim. :(

Olmadı gel how i met your mother akalım.
Vermem imkansız 1 sezon torrent indirdim hatta 5 dk önce indi izleyip bitirmem lazım. :( Neyse 2. sezonda buluşuruz. :A

Gardaşım başlayacak başka dizi mi kalmadı 🙂🙂🙂🙂 @mrt-06
Neden ki? Dizi süper. :Z Anna Faris <3 Ben.

Bak Two and a Half Men ve The Big Bang Theory için de aynısı olacak baştan izlersen, yapımcı aynı adam zaten. :D TAAHM için çok emin değilim de TBBT kesin gibi. :D
Two and a Half Men gerçekten gıcık oluyorum ama The Big Bang Theory'i bir daha deniyim o zaman. :D

İkinci sezon bitti dün gece de 2.sezondan 5 bölüm izledim. :)

Birinci sezonun sonlarına doğru bazı bölümler çok duygusaldı gülme efektleri olmasa ağlayacaktım neredeyse. :F

Birbirlerine itiraf yaparken Bonnie Christy'ın babasının kim olduğunu söyledi ve tanıştılar ee tabii Christy için kolay olmadı bu, Christy'in "anne baba kavga etmeyin" demesi çok komikti hep içinde özlem kalmış herhalde. :F

Violet ergeni de bebeği verdi nasıl kızdım. :T: Zenci kadın çok iyiydi bayağı sevmiştim o karakteri hapise girdi ama umarım 2. sezonda olur. :D

İkinci sezon muazzam güzel ilerliyor geçen sezon gibi değil her bölüm farklı olaylar yaşanıyor kanser hastası olan kadın katil çıktı haha. :F @OzaN sence ikinci sezon mu daha iyi birinci sezon mu? :D

İkinci sezon bitti dün gece de 2.sezondan 5 bölüm izledim. :)

Birinci sezonun sonlarına doğru bazı bölümler çok duygusaldı gülme efektleri olmasa ağlayacaktım neredeyse. :F

Birbirlerine itiraf yaparken Bonnie Christy'ın babasının kim olduğunu söyledi ve tanıştılar ee tabii Christy için kolay olmadı bu, Christy'in "anne baba kavga etmeyin" demesi çok komikti hep içinde özlem kalmış herhalde. :F

Violet ergeni de bebeği verdi nasıl kızdım. :T: Zenci kadın çok iyiydi bayağı sevmiştim o karakteri hapise girdi ama umarım 2. sezonda olur. :D

İkinci sezon muazzam güzel ilerliyor geçen sezon gibi değil her bölüm farklı olaylar yaşanıyor kanser hastası olan kadın katil çıktı haha. :F @OzaN sence ikinci sezon mu daha iyi birinci sezon mu? :D
Birinci sezonun ikinci yarısı çok iyiydi. (İlk bölümleri o kadar da çok sevmemiştim.) İkinci sezon genel olarak daha iyiydi sanki ama onda da bazı bölümler tempo çok düşüktü. En sonlara doğru toparlamışlardı diye hatırlıyorum. :):)

İlk defa bir komedi dizisine/sit com'a ağladım çok duygusal bir bölümdü ayrıca Mom ile diğer bir ilki yaşadım ilk defa bir komedi dizisinde
karakter ölerek diziden ayrıldı.
tabii yine güldürdüğü kısımlar oldu bölümün. (2x11)

Bonnie ya da Christy mutlaka bir ödül almıştır Mom ile, bir ara araştırıcam. :D

2. sezon da bitti...

Son bölümlere doğru @OzaN yorumlarına hak verdim dizide performans düşmesi oldu, neyse ki dizideki en sevdiğim karakterlerden Regina hapisten çıktı. :)

Regina'nın sahneleri gerçekten çok komik Chirsty parayı kumarda kaybetmesine rağmen hiç kızmadı kadın aşırı dindar olmuş, her şeyi İsa'ya bağlaması güldürüyor. :F

Kısa sarı saçlı kadın da ayrı çatlak. :A Violet bir an diziden ayrıldı sandım o kadar bölüm art arda yoktu ki. 3. sezon eve dönüş yapar.

Bu 2. sezonu ilk sezona göre daha çok beğendim genel anlamda fakat hep eski evlerine dönmelerini bekledim orası daha güzeldi. :D

Son bölümlerde Christy ile Bonnie'nin atışmaları sıkmaya başlamıştı umarım gelecek sezon uzatmazlar bunu daha fazla...

3. sezonu bekliyorum artık yeni sezon başlayana kadar eskileri tekrar tekrar izlerim hepsi bilgisayarımda yüklü zaten, bazı bölümleri yıldızlamıştım yeniden izlemek için. :A

2. sezon da bitti...

Son bölümlere doğru @OzaN yorumlarına hak verdim dizide performans düşmesi oldu, neyse ki dizideki en sevdiğim karakterlerden Regina hapisten çıktı. :)

Regina'nın sahneleri gerçekten çok komik Chirsty parayı kumarda kaybetmesine rağmen hiç kızmadı kadın aşırı dindar olmuş, her şeyi İsa'ya bağlaması güldürüyor. :F

Kısa sarı saçlı kadın da ayrı çatlak. :A Violet bir an diziden ayrıldı sandım o kadar bölüm art arda yoktu ki. 3. sezon eve dönüş yapar.

Bu 2. sezonu ilk sezona göre daha çok beğendim genel anlamda fakat hep eski evlerine dönmelerini bekledim orası daha güzeldi. :D

Son bölümlerde Christy ile Bonnie'nin atışmaları sıkmaya başlamıştı umarım gelecek sezon uzatmazlar bunu daha fazla...

3. sezonu bekliyorum artık yeni sezon başlayana kadar eskileri tekrar tekrar izlerim hepsi bilgisayarımda yüklü zaten, bazı bölümleri yıldızlamıştım yeniden izlemek için. :A
Başka dizi bulalım sana ya tekrar izleme aynı şeyleri. :D

Fark-ı Mom. 😎 Dünün reytinglerinde tekrarıyla saat birincisi olmuş. Çok özledim Mom'u başlasa bir an önce. :T

Time Net Show 18-49 Rating 18-49 Share Viewers Live+SD (million)

8:00PM
CBS Mom -R 1.5 6 6.46
NBC Food Fighters 1.2 5 5.20
ABC The Astronaut Wives Club 0.9 4 4.58
FOX Boom! 0.9 4 3.36
CW Beauty and the Beast 0.5 2 1.66

9:30PM
CBS Mom -R 1.5 6 6.37

9:00PM
CBS Big Brother 2.4 9 7.74
NBC Dateline -R (9-11PM) 1.4 5 6.20
ABC Mistresses 1.1 4 4.33
FOX Bones -R 1.0 4 4.08
CW Arrow -R 0.4 1 1.43

10:00PM
CBS Under the Dome 1.4 5 5.69
ABC Rookie Blue

Tablo düzelmedi mi hala. :(

Fark-ı Mom. 😎 Dünün reytinglerinde tekrarıyla saat birincisi olmuş. Çok özledim Mom'u başlasa bir an önce. :T

Time Net Show 18-49 Rating 18-49 Share Viewers Live+SD (million)

8:00PM
CBS Mom -R 1.5 6 6.46
NBC Food Fighters 1.2 5 5.20
ABC The Astronaut Wives Club 0.9 4 4.58
FOX Boom! 0.9 4 3.36
CW Beauty and the Beast 0.5 2 1.66

9:30PM
CBS Mom -R 1.5 6 6.37

9:00PM
CBS Big Brother 2.4 9 7.74
NBC Dateline -R (9-11PM) 1.4 5 6.20
ABC Mistresses 1.1 4 4.33
FOX Bones -R 1.0 4 4.08
CW Arrow -R 0.4 1 1.43

10:00PM
CBS Under the Dome 1.4 5 5.69
ABC Rookie Blue

Tablo düzelmedi mi hala. :(
Dizinin reytingleri çok iyi gidiyor. Chuck Lorre yeni bir The Big Bang Theory yaratma yolunda ilerliyor. Tabii o kadarı zor da bu tekrar reytingleri çoğu dizinin yeni bölüm reytinginden iyi. :):)

Fena gözükmüyor böyle de. :D

Dizinin reytingleri çok iyi gidiyor. Chuck Lorre yeni bir The Big Bang Theory yaratma yolunda ilerliyor. Tabii o kadarı zor da bu tekrar reytingleri çoğu dizinin yeni bölüm reytinginden iyi. :):)

Fena gözükmüyor böyle de. :D
TBBT 4 küsür reyting alıyordu yanılmıyorsam? Mom 3 reytingi hiç geçemedi eğer reyting anlamında diyorsan bence de zor. Birde yeni sezonda aynı konu üzerinden giderlerse düşüş yaşayabilir. :)

Ben şey diye düşündüm Mom ve annesinin bu alkol tedavisi görmeden önceki zamanlarını anlatsalar keşke 3. sezon, öncesini izlemek de çok keyifli olur gerçi daha ele alacakları konu var mesela Violet'in babasıyla tanışamadık. :D

TBBT 4 küsür reyting alıyordu yanılmıyorsam? Mom 3 reytingi hiç geçemedi eğer reyting anlamında diyorsan bence de zor. Birde yeni sezonda aynı konu üzerinden giderlerse düşüş yaşayabilir. :)

Ben şey diye düşündüm Mom ve annesinin bu alkol tedavisi görmeden önceki zamanlarını anlatsalar keşke 3. sezon, öncesini izlemek de çok keyifli olur gerçi daha ele alacakları konu var mesela Violet'in babasıyla tanışamadık. :D
Yok öncesini anlatmasınlar. :D

Violet daha aktif olsun ya babası çok önemli değil. :D

Yaz aylarından beri tekrar tekrar izleye izleye ezberledim bütün bölümleri. Bu kadar geç başlar mı bir dizi. :( Neyse son 2! :Z

3x1

Beklentimin altında kaldı pek de güldürme hatta yer yer duygulandırdı.. Bu gidişle Bonnie'nin annesinin annesi de diziye gelir tam olur. :D

Bence bu konudan gitmek yerine Violet'in babası diziye gelse daha iyi olurdu ya da geçmişe dönüp tedaviye başlamadan önceki zamanı anlatsalar.

Christy'nin sigara kokuyorsun tahmin etmeliydim dediği sahne iyiydi. :A

6/10