CBS Mom - Dizi Yorumları

2x13

Sezon ortalamasının altında bir bölümdü.

Alvin üzerinden yürümekten artık vazgeçmeliler diye düşünüyorum. Bonnie'nin Alvin'e benzeyen adamları yatağa atma çabaları güzeldi ama sıkmayada başladı yani.

7.5/10

----------------------

2x14

Bir önceki bölüme göre daha güzeldi. :)

Bonnie apartman yöneticiğinden atılacaktı ama şimdilik şantajla kurtuldu ama bana kalırsa fazla kalıcı olmayacağı gözüküyor. Yine Bonnie ve Christy'ye kapının önü gözüktü. :)

Christy yönetici oldu sevinsek de, Gabriel için üzülmelimiyiz bilemedim. :)

8/10

2x15

Zayıf bölümlere bir yenisi daha eklendi maalesef.

Christy'nin sex macerasından başka bir şey yoktu bölümde. Maalesef Alvin'in ölümünden sonra güzel bölümler izlemeye hasret kaldık. :(

7/10

----------------------

2x16

Regina sayesinde biraz daha güzel bir bölümdü ama eski bölümleri özlüyorum açıkcası. Baxter ve Violet'e daha çok yer verseler mutlu olacağım. :)

7.5/10

2x17

Birkaç kötü bölümden sonra bünyeye iyi geldi, harika bölümdü. :)

Violet büyüdükçe Eda Ece'ye benzemeye başladı. Erkek arkadaşı Gregory fena değil ama eğer evlilik olursa aşk evliliğinden çok mantık evliliği gibi olacak. :)

Ablasının yokluğunda Roscoe'nin herkesten önce yatağını kapması çok zekiceydi. :)

8.5/10

2x18

Vay arkadaş geçen bölümkü olayların devamını işlemediler. Bu yüzden bölüm ortalamanın altında kaldı. Bonnie sadece birkaç yerde güldürdü. :)

Christy ile doktorla olan diyalogları da güzeldi onu da belirteyim. :)

7.5/10

--------------------

2x19

Alvin'i atlatamamışken bu hap olayına bağlayanın Allah bin türlü canını sıksın. Ne güzel iki bölüm önce Violet ve nişanlısını izliyorduk devamını göremedik bir türlü. :(

Christy'nin yerinde olsam Bonnie'nin kefalet parasını vermem yatsın içeride.

6/10

2x20, 2x21, 2x22 (Sezon Finali)

Christy ile Bonnie'nin atışmalarından bıkkınlık geldi. Misafir oldukları mekanlarda bile birbirlerine girmeden duramıyorlar. Violet'in evden ayrılmasının başlıca sebeplerinden biri de bu bence. 10 yaşındaki Roscoe bile üvey annesiyle beraber yaşama kararı aldı. Bu arada Marjorie'nin kanser hastalığını yenmesine çok sevindim. Onun dışında ikinci sezon çok iyi başmışken Alvin'den sonrası hayal kırıklığı oldu benim için.

7/10

@sürgünüm 2. sezon için benzer görüşlerdeyiz. Alvin olayına kadar çok iyi gidiyordu bence ilk sezondan bile iyiydi ama sonra feci düşüşe geçti. Neyse ki üçüncü sezon o çizgiden biraz döndüler, kendi normallerine yaklaştı. :)

7. bölüm yayınlanmış, umarım ara diziye yaramıştır. Bir izleyelim bakalım. :)

3x1, 3x2

Hikaye klişe bir hale gelmeye başladı ama Bonne'nin annesini sevdiğim için pek de ses çıkarmayacağım. Eskiden Christy annesinden nefret ediyordu, şimdide Bonnie de kendi annesinden. O değilde umarım kadına bir şey olmaz. Yeni bir ölüm olayı dizide hiç çekilmez.

Şu bağımlı Jodi'yi nerden tanıyorum acaba? Two and a Half Men ya da Friends'te miydi sallamıyayım ama ben bu kızı bir yerde gördüm. Christy ve Bonne onu evlerinde misafir ettiklerinde bilgisayar ve televizyonu saklaması güldürdü. :)

Christy'nin patronuna ettiği sinkaflı küfürden sonra garsonluğa tekrar dönmüş olması bile büyük başarı bence. :)

7/10

3x1, 3x2

Hikaye klişe bir hale gelmeye başladı ama Bonne'nin annesini sevdiğim için pek de ses çıkarmayacağım. Eskiden Christy annesinden nefret ediyordu, şimdide Bonnie de kendi annesinden. O değilde umarım kadına bir şey olmaz. Yeni bir ölüm olayı dizide hiç çekilmez.

Şu bağımlı Jodi'yi nerden tanıyorum acaba? Two and a Half Men ya da Friends'te miydi sallamıyayım ama ben bu kızı bir yerde gördüm. Christy ve Bonne onu evlerinde misafir ettiklerinde bilgisayar ve televizyonu saklaması güldürdü. :)

Christy'nin patronuna ettiği sinkaflı küfürden sonra garsonluğa tekrar dönmüş olması bile büyük başarı bence. :)

7/10
Two and a Half Men'de oynamışlığı vardı herhalde Jodi'nin. :)

3x8

Çok çok güzel bir bölümdü uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, sonunda Chirsty'imin de yüzü gülüyor. Bölüm "devam edecek" diye bitti, bu konudan ilerlemeleri güzel. :)

"Saat 10.00 zaten, tüm sorularım cevaplandı" by Bonnie reyiz. :F

9.5/10

3x3

Üçüncü sezonun ilk iki bölümüyle aynı ortalamadaydı. Bir tık vites yükseltmeye ihtiyaç var. Sadece kör amca sesli güldürdü. Özellikle sarhoş bayan için söylediği '' Beyaz deli bir kadın herhalde'' sözü, daha öncesinde de ben sana nasıl çarpabilirim körüm demişti. :)

7/10

-----------------------

3x4

Gerçekten harika bir bölümdü. Alvin'den beri böyle güzel bir bölüm izlememiştim bünyeye çok iyi geldi. :Z

Chirsty'nin Gregory'ye Violet'in bir bebeği olduğunu ağzından kaçırmasından sonra gelişen olaylar çok iyiydi bence. Yalnız Bonnie'nin orada yapmış olduğu bencillik sesli güldürdü. Bir ailenin yıkımı söz konusu ama o orada evdeki filme geç kalmamaktan söz ediyor. :) Keşke Violet Gregory'ye geri dönmeseydi kendisini daha çok görürdük. :(
9/10

3x5

İmdb'den sezonun en düşük puanı olan 7,6 almış, maalesef ben de bölümü pek sevemedim. Bir önceki muhteşem bölümden sonra yakışmadı valla.

7/10

------------------------

3x6

Noel yıldızını ağaca takma sahnesi ve en sondaki Bonnie'nin dansı sesli güldürdü. Bu arada Regina görmeyeli havası suyu değişmiş üstelik sevgili yapmış. :)

7.5/10

3x7

Genel olarak güzel bir bölümdü. :)

Violet'in kayınvalidesi baştan patavatsız halleriyle itici gelmişti ama sonradan Chirsty'nin yanında durarak gönlümü kazandı. Jodi için söylediği ''umutsuz vaka'' sözü ve oğlu ile Violet arasındaki yaş farkına takılmaları sesli güldürdü. :)

8/10

----------------------

3x8

İyi bölümdü yine. Son iki bölümdür senaryo olarakta iyi gitmeye başladı. Violet'in kayınvalidesi ve Candace'in babası renk kattı bölümlere. Bu bölümdeki Chirsty'nin Ferrari kapağı cuk oturdu. :D

8.5/10

3x9

Christy ile Bonnie'nin atışmaları bitince art arda güzel bölüm izlemeye devam ediyoruz. :)

İlk baştaki Chirsty ve Fred'in restoran sahnesi, daha sonra Christy'nin Candace'i sinir ettiği kısımlar sesli güldürdü. :)

Candace babasını Christy'nin terk ettiğini bilmiyor, onu öğrenmiş olsa daha güzel bir son olabilirdi. Bu arada Bonnie'nin paracıklardan olduk ağlaması da iyiydi. :)

8.5/10

@destere izlemiyor musun, nerede son bölüm yorumların? :)

3x9

Son 3 bölümdür çok güzel ilerliyor, dizi eski tadını veriyor sezon başındaki facia bölümleri unutturdu. Özellikle şu sıkıntılı günlerimde haftada 20 DK da olsa gülmek o kadar iyi geliyor ki..

Chirsty bu sefer evliliğe kadar gider diyordum ama yine olmadı, Bonnie bu bölüm de sesli güldürdü özellikle ağladığı kısım harikaydı. :F Yemek yedikleri sahne de çok güzeldi, Baxter ne yapacağını şaşırdı. :D

9.6/10

3x10

Üç bölümdür çok iyi gidiyorduk, onların altında kaldı.

Bonnie'nin bir lezbiyen ilişkisi eksikti o da tamam oldu. Her vardığı yerde karşısına yattığı birinin çıkması da cabası. :)

Christy'nin Jeanine'yi kastederek söylediği ''2 numaralı annem'' sözü sesli güldürdü. :)

7.5/10

Bölümü izlemedin heralde, yorumunu göremedim dizilab de. :)) @mrt-06

3x10

Üç bölümdür çok iyi gidiyorduk, onların altında kaldı.

Bonnie'nin bir lezbiyen ilişkisi eksikti o da tamam oldu. Her vardığı yerde karşısına yattığı birinin çıkması da cabası. :)

Christy'nin Jeanine'yi kastederek söylediği ''2 numaralı annem'' sözü sesli güldürdü. :)

7.5/10

Bölümü izlemedin heralde, yorumunu göremedim dizilab de. :)) @mrt-06
Şimdi izledim, yorumuma bakabilirsin. :A Dün izleyecektim aslında ama Türkçe altyazı yoktu. :D Sen benim ben olduğumu nasıl anladın? :A Bu arada ben de @GunesinOglu'nu buldum dizilab'da. :A

3x10
Bölüm fena değildi Christy'nin ikili öpüşme sahnesi hoş değildi, güldürmedi o kısımlar. :) Onun dışında genel olarak güzel bir bölümdü diyebilirim. Son sahnede kahkaha attım Christy'nin maşallah uluslararası bir ünü var. :F

Bu arada @OzaN sen neden izlemiyorsun artık? Dizi son 4, 5 bölümdür çok iyi toparladı sakın bırakma. :(

Şimdi izledim, yorumuma bakabilirsin. :A Dün izleyecektim aslında ama Türkçe altyazı yoktu. :D Sen benim ben olduğumu nasıl anladın? :A Bu arada ben de @GunesinOglu'nu buldum dizilab'da. :A

3x10
Bölüm fena değildi Christy'nin ikili öpüşme sahnesi hoş değildi, güldürmedi o kısımlar. :) Onun dışında genel olarak güzel bir bölümdü diyebilirim. Son sahnede kahkaha attım Christy'nin maşallah uluslararası bir ünü var. :F

Bu arada @OzaN sen neden izlemiyorsun artık? Dizi son 4, 5 bölümdür çok iyi toparladı sakın bırakma. :(
Mom kolay kolay bırakabileceğim bir dizi değil kısa zamanda yetişirim. :):)

3x10

İnsan takip eder ama ben dizilab i bıraktım gibi onlinedizico ya geçtim :X

3x10

Çoktan beridir biliyordum da, sana söylemeyi unutmuşum. :)