Ben çok hatırlamıyorum, ama olmuştur belki de. Neyse, asıl gerçeği biliyorum sonuçta; çok da önemli bir şey değil.Tam olarak hatırlamıyorum ama net şekilde anlaşılıyordu ya daha ilk bölümlerden.
Ben çok hatırlamıyorum, ama olmuştur belki de. Neyse, asıl gerçeği biliyorum sonuçta; çok da önemli bir şey değil.Tam olarak hatırlamıyorum ama net şekilde anlaşılıyordu ya daha ilk bölümlerden.
3x12
Eh işte ortalama bölümdü.
Jody'nin ölmesi çok gereksiz oldu. Arada sırada görseydik konuk olarak ne gerek vardı
7/10
12. bölümü bir tek ben çok beğendim galiba, neresi kötüydü?3x11, 3x12, 3x13, 3x14
11. bölümü çok beğendim, dolu dolu geçti. Bazı yerler sesli güldürdü Christy'nin ayakkabıya bakıp iç geçirdiği, kızların adama kur yapması bayağı komikti.
Ve 12. bölüm... @OzaN sen bu bölümde şok olacaksın. .ss
Jodi niye öldü ki? Son ana kadar şaka sandım ama cidden senaristler öldürdü, gözümden yaş geldi. :/
13. bölümdeki kızların "operasyonu" da çok eğlenceliydi, özellikle arabada geçen sahneler çok komikti. 14. bölüm de daha çok Bonnie üzerine kuruluydu yine keyifliydi..
11; 9.1/10
12; 7/10
13; 9/10
14; 7/10
Yalnız bu 14. bölümdü.
Olaylar güzel değildi onun dışında hatırlamıyorum.12. bölümü bir tek ben çok beğendim galiba, neresi kötüydü?
Bence hem komedi bakımından, hem de dram olarak çok güzeldi. Sanırım Jodi öldüğü için puanlarda biraz kırılma olmuş.Olaylar güzel değildi onun dışında hatırlamıyorum.