CBS Mom - Dizi Yorumları

3x20 , 3x21 , 3x22 (Sezon Finali)

Ve böylece daha önce yayınlanmış tüm bölümleri izledim, yeni sezonda sıkıntı olmazsa güncel olarak takip etmeye çalışacağım. :)

Dikkat çeken sahnelere gelirsek:
20'de Christy'nin sınav sonuçları için stres yaşaması, anne-kızın sürekli kavga etmesi (özellikle gelinlikçideki sahne), Bonnie'nin başkanlık hayali; 21'de Bonnie'nin özleminden kendini yemeğe vermesi, Violet'ın eve geri dönmek istediğini söylediğinde Christy ve Bonnie'nin tepkileri, Gregory'nin eşyalarını götürmeleri, Bonnie'nin paranoyaklığını gösteren flashback güzeldi. Bir de Violet'ın eski kayınvalidesini tekrar görmek sürpriz oldu. :X

Öte yandan sezon finali ise ilkiyle aynı seviyede, ikincisine göre de çok daha güzeldi. Christy'nin üniversite maliyetinin pahalı olması yüzünden ağlama krizine girmesi, Christy'nin yaptığı konuşma (Bonnie'ye "zihinsel engelli" demesi), Bonnie-Violet kavgası, Bonnie'nin parasını Christy'e vermesi, Violet'ın taşınma kararı alması vb. derken 4. sezona bayağı malzeme çıktı gibi. :X

Violet sezonun büyük bölümünde yoktu, ama son 3 bölümde tekrar göründü. İşin garip tarafı yokluğu hissedilse de geri dönmesini istemem; sanırım bu tutarsızlığı yüzünden.

Sonuç olarak güzel bir sezon oldu ve diziye en başından başlamak isteyenler varsa dibine kadar tavsiye ederim. :D

42. Bölüm: 8.5/10
43. Bölüm: 8/10
44. Bölüm: 9/10

Bu arada 3x20'nin sonunda görünen Bonnie doları. <3

Bonnie-Monnie.png

Not: Biraz uzun bir yazı olduğunun farkındayım, ama aklımdaki her şeyi söylemek istedim. :)

4x1

Güzel bir sezon açılışı oldu da, 18 dakika nedir ya. Resmen 3 dakikamızı çalmışlar hemencecik bitti.

Bonnie, menepoza girdi herhalde bunun başka açıklaması olamaz. Adam ile kavga etmeleri pek hoşuma gitmedi. En sonda Jill sesli güldürdü.

Violet ve Baxter da gözükse daha da güzel olabilirdi tabi ki.

7.5/10

4x1 (Yeni Sezon)

Bonnie'nin sürprizi bilmiyormuş gibi yapması, Adam'ın Bonnie'nin evinde kalması ve kavgaları, Jill'in Christy'ye erkek konusunda yardımcı olmaya çalışırken her şeyi batırması güldürdü. Ekibi de özlemiştim, ama 18 dakika gerçekten çok az. Bari diğer komediler gibi 20-21 dakikaya sabitlense. :(

8/10

4x2

Jenerikten önceki sahne, Bonnie'nin eski sevgilisinin gelmesi, Adam'ın Bonnie'ye sordukları, Christy'nin gayrimenkul ve hukuk arasında kalması güzeldi. Jeanine'in geldiği ilk bölüm sıkıcıydı, ama neyse ki bu sefer aynı şey olmadı. :)

8/10

4x1

Muhteşem bir bölümle sezonu açtık, efsanem canım dizim nasıl özlemişim. :love1:

Lilly ile Christy'nin sahneleri süperdi, Christy nerdeyse her şeyi bozuyordu gerçi sonunda yine bozdu "evet Lilly ben striptizcilik yaptım, iki çocuğumun babaları farklı" bu lafı söylerken gözüne kestirdiği adam geri döndü. Yine olmadı. :A

Bonnie de yine formundaydı. :)

Punaım; 9/10

4x1

Muhteşem bir bölümle sezonu açtık, efsanem canım dizim nasıl özlemişim. :love1:

Lilly ile Christy'nin sahneleri süperdi, Christy nerdeyse her şeyi bozuyordu gerçi sonunda yine bozdu "evet Lilly ben striptizcilik yaptım, iki çocuğumun babaları farklı" bu lafı söylerken gözüne kestirdiği adam geri döndü. Yine olmadı. :A

Bonnie de yine formundaydı. :)

Punaım; 9/10
Lilly değil Jill. :A

4x2

Jeanine'in güzel katkısı oldu bölüme. Christy'nin emlak işini tercih etmeyip hayalinin peşinden gitmesi hoşuma gitti. Her şey para pul değil hayatta.

7.5/10

4x2

Pek sevmedim bu bölümü ama haftasonu izlerken baya kötü bir ruh halindeydim ve ona rağmen birkaç yerde güldüğüm için puandan kırmayacağım. :)

7- /10

4x3

+18 bir bölümdü ama oldukça güzeldi. :)

Terapiye yeni katılan Suzie ve yanındaki abla için içimden eşcinseldir heralde bunlar demiştim. Suzie konuşmasına ''eşcinsel değilim ben'' diye başlayınca ve tabi ki Bonnie'nin cevabı kahkaha attırdı. :)

Ayrıca Bonnie'nin hüngür hüngür ağlayarak Adam'ı tahrik etme çabası ve finalde herkesin birden ağlaması sesli güldürdü. :A:F

9/10

4x3

Bonnie ve Adam'ın kavgası, Bonnie'nin kendisinde sorun olduğunu düşünmesi ve bizimkilerin Adam'ın tahrik olduklarını bildikleri için ağlaması güldürdü, ama daha önce de dediğim gibi 18 dakika kesmiyor beni. :(

8/10

4x4

Güzel bölümdü yine. Violet, Roscoe ve Baxter'ı uzun bir aradan sonra görmek güzeldi. Bölüme de zaten Roscoe ve Baxter damga vurdu. Bonnie'nin terapide Christy için ''Bakmayın ona'' sözü ve Christy'nin Baxter için söylediği ''Spermsiz çakal'' lafı çok iyiydi. :)

8/10

4x4

Roscoe, Baxter ve Violet gibi karakterleri uzun süre sonra görmek iyiydi. Jenerikten önceki sahne, Christy ve Bonnie'nin Roscoe'yu sıkıştırması, Bonnie'nin çıkarcılığı güldürdü. :)

8/10

4x5

Violet ile özlem gidermemiz için bölüm yapmışlar. :Z Varlığı için de artık salak Luke'u çekeceğiz. :)

Bonnie'nin Christy ile 3 şıklı oyunları ve ''ben demiştim'' bakışı da ayrıca çok iyiydi. :)

8.5/10

4x5

Violet gıcığı geri döndü, kısa zamanda yeniden ortalıklardan kaybolması dileğiyle. .ss

Christy'nin Violet için endişelenmesi ve Bonnie ile birlikte Violet'ın dairesini bulmaya çalışması, Bonnie'nin 'ben demiştim' bakışı, tahmin oyunu ve Christy'nin sert anne olması güldürdü. Bu arada Luke da uzun aradan sonra ilk defa göründü, ne kadar kalacağını merak ediyorum. :X

8.5/10

4x3

Fena değildi ama dizinin ortalamasının altında gidiyor sanki bu sezon.

Eşcinsel olmayan kadınlar bölümün en komik yeriydi sanki. :D

7/10

4x6

Christy'nin Roscoe'nun ağzından laf almaya çalışması ve sürekli panik halinde olup çemkirmesi güldürdü. Bonnie ve Jill de yine formundaydı. :X

8/10