CBS Mom - Dizi Yorumları

4x6

Alışmıştık üst üste güzel bölümlere bu bölüm beni pek kesmedi. Tabii bu bölüm bile diğer komedi dizilerinin çok üstündeydi orası ayrı...

7/10

4x4

Bu bölüm baya beğenilmiş IMDb'de şu an dizinin en çok beğenilen bölümlerinden ama ben çok beğenmedim.

Roscoe, Baxter ve Violet çok daha sık gözükmeliler dizide ama senaryoları çok iyi değildi bu bölüm.

7/10

4x7

Bonnie'nin bencilliği, Jill'in depresyonu ve Wendy'nin kendini dışlanmış hissetmesi güldürdü. Nedense 2 ve 3. sezonlarda olan ölümlerin yeni kurbanının Jill olacağını düşünmüştüm ama senaristler böyle bir risk almaz bence. :)

8/10

4x7

Jill biraz alınganlık gösterse de biz kendisini seviyoruz. Episodes dizisinden Kathleen Rose Perkins ile birbirlerine çok benzetiyorum. İkisi de küt saçlı, seksi ve çok tatlılar. :) Peki Bonnie'nin bencilliğini n'apcaz? :D

7.5/10

4x2, 4x3, 4x4, 4x5, 4x6, 4x7

Yorum yapmayı unutuyorum ama diziye devam ediyorum dün de 4. sezon 7. bölümü izledim. Dizide biraz düşüş var, çünkü ben her Mom bölümünde kahkaha attığım en az bir sahne oluyordu bazen hiç gülmediğim bölümler oluyor özellikle Rosco konusunu beğenmedim ve gereksiz iki bölüm uzadı neyse ki 7. bölüm çok güzeldi.

Jill dizide en sevdiğim karakterlerden bölüm de onun üzerine kurulu olunca gayet eğlendim. :D

4x2; 9
4x3; 7
4x4; 7.5
4x5; 6.5
4x6; 6
4x7; 8.5

Ekibe keşke Regina da gelse, çok sevdiğim bir karakterdi. Birde artık Christy'e birini bulmalılar ya da Violet'in babasını göremedik, onu getirebilirler. :)

4x8

Güzel bölüm olmuş yine. Jill ile küslüğün kısa sürede son bulması sevindirdi. Bonnie'nin engellilere ait yere araba park edip, yakalanınca da ceza yememek için polise engelli taklidi yapması güldürdü. :) Satıcı kız da acayip sinir bozucuydu.

7.5/10

4x8

Güzel mesajlar veren bir bölüm oldu, hem engelli parkına park etmenin hem de hırsızlık yapmanın vicdani yönden ne kadar ağır olduğunu gösterdi. Bu dizinin bu yanını seviyorum salt komedi dışında güzel mesajlar veriyor. :)

8.5/10

4x8

Sezonun en iyi bölümüydü. Christy'nin gözlük ve eldiven çalması, Bonnie'nin sürekli onu sıkıştırması, engelli taklidi yapması, her şeyi Adam'a anlatması, Christy ve Bonnie'nin birbirlerini taklit etmesi, Jill'in trip atması vb. bayağı güldürdü. Şu Noel arası bir an önce bitsin. :X

8.5/10

4x9

Aradan çok iyi döndük harika bir bölümdü, ilk sezonları hatırlattı. :Z @sürgünüm abi sanırım bir tek sen benim gibi eş zamanlı izliyorsun, bu gece kesinlikle izle bu bölümü. :D

Adam'ın arkadaşları çok komikti, Bonny'e ellemesi, Christy'nin yatağına girmesi, karısının attığı tokat, itirafı her sahne oldukça komikti. :D

Puanım; 10/10

4x9

Yine çok iyi bir bölümdü. Adam'ın arkadaşları bayağı renk kattı. Mitch'in sapıklıkları (Bonnie'yi ellemesi, Christy ile aynı yatağa girmesi), karısının alkol bağımlılığı ve Christy'yi bir nevi yerin dibine batırması güzeldi. :X

8/10
4x9

Aradan çok iyi döndük harika bir bölümdü, ilk sezonları hatırlattı. :Z @sürgünüm abi sanırım bir tek sen benim gibi eş zamanlı izliyorsun, bu gece kesinlikle izle bu bölümü. :D

Adam'ın arkadaşları çok komikti, Bonny'e ellemesi, Christy'nin yatağına girmesi, karısının attığı tokat, itirafı her sahne oldukça komikti. :D

Puanım; 10/10
Hayır gördüğün gibi ben de eş zamanlı izliyorum. :A

4x10

Güzel bölümdü. Jill'in bebeğinin düşmesi üzdü, ama Christy ile arasını düzeltmesi sevindirdi. Bu diziyi sevmemin nedenlerinden biri de kadın sorunlarına farklı bir boyut katabilmesi. :)

Bu arada Christy'nin kahkülleri gerçekten berbattı. :A

8/10

4x9

Puanım; 10/10
Evet, güncel olarak geceleri izliyorum da geçen hafta yorum yapmayı unutmuşum (etiketin de gelmemiş). İzlediğim her film/diziye yorum yapmak için yetişemiyorum. Hatırladığım kadarıyla Adam'ın arkadaşı Mitch yardırmıştı. Gerçekten dizinin en güzel bölümlerinden biriydi. :)

4x10

Alvin ve Jordi'nin ölümlerinin ardından, Jill'in bebeğini kaybetmesi sonucu da duygusal bir bölüm izlemiş olduk. Aşırıya kaçmadıkları sürece sıkıntı yok. Jill'in Christy ile barışmasıyla da bir nevi bölümü mutlu tamamlamış olduk. :)

8/10

4x11

Geçen bölümdeki dramın üstüne çok iyi gelen eğlenceli bir bölümdü, Anna Faris'in gerçek hayattaki eşi Chris Pratt'ın konuk olması da anlamlıydı. Christy'nin Nick ile tanışması ve ata binmesi, Bonnie'nin onu fişteklemesi güldürdü. Sonradan Nick'in deli olduğu anlaşıldı, ama Christy erkeksiz geçen 19 aya dayanamayarak kendini yine onun kollarına attı. :A

9/10

4x11

Geçen yılın sonlarına doğru Chris Pratt'ın diziye konuk olarak katılacağını biliyordum, ama bu bölümde gerçekleşmesi benim için sürpriz oldu. "Sempatik" kelimesinin somut hali bu adam. Güzel de senaryo yazılmış büyük renk kattı bölüme. :) Christy'nin at binmeye çalışırken düşmesi de ayrıca çok iyiydi. :D

8.5/10

4x11

Dizi yine harika gidiyor, bu bölümü dün izlemiştim bugün bir daha izliycem. Çok eğlenceli bir bölüm oldu. Christy'nin son sahnede aman bende deliyim deyip adamın üstüne atlaması, kızların adama sulandığı sahne, Bonnie'nin kızını büyük bir şey yapmış gibi övdüğü sahneler çok güzeldi. :D

Puanım; 9/10

4x12

1 haftalık aradan sonra yine harika bir bölümdü. Kızların kafalarının güzelleşmesi, sürekli sekmeleri, parktaki oyuncaklara binmeleri, Christy ile Bonnie'nin terapideki konuşmaları, Bonnie'nin daha önce tanımadığı kadına aşırı ilgi göstermesi komikti. Marjorie de görünmeyecek sandım, ama sonradan yıldönümü yemeğinden feragat edip akıl hocalığı yaptı. :D

9/10