CBS Mom - Dizi Yorumları

3x7

İlk başları tutuktu ama Violet'in kaynanası geldikten sonraki kısımlar çok iyiydi. Kadın baya renk kattı bölüme. :)

8- /10

3x9

Yine iyi bölümdü. Bonnie'nin ağladığı yer sesli güldürdü. :D Baxter da yemek sahnesinin yıldızıydı. :D

9/10
Bonnie'nin ağladığı sahne aklıma geldikçe gülüyorum. Diyorum niye yan yatmış kamera bir anda çekince komik oldu. :F

Uzun bir aradan sonra 9 puan verdin. :D

3x14

İki kötü bölümün ardından güzel sayılabilecek bir bölümdü.

Tabiki şaşırmadık, Bonnie kanser olmadığını öğrenince Steve ile evlenmekten vazgeçti. :) Oturma simidi sahnesi ise sesli güldürdü. :D

Jodi'nin ölümünden bahsedilmemesi ise güzeldi, geçti gitti. Violet ve Baxter da gözükse daha güzel olacak, kaç bölümdür yoklar ortada.
8/10

Son düzenleme:
3x11, 3x12, 3x13, 3x14

11. bölümü çok beğendim, dolu dolu geçti. Bazı yerler sesli güldürdü Christy'nin ayakkabıya bakıp iç geçirdiği, kızların adama kur yapması bayağı komikti.

Ve 12. bölüm... @OzaN sen bu bölümde şok olacaksın. .ss

Jodi niye öldü ki? :( Son ana kadar şaka sandım ama cidden senaristler öldürdü, gözümden yaş geldi. :/

13. bölümdeki kızların "operasyonu" da çok eğlenceliydi, özellikle arabada geçen sahneler çok komikti. 14. bölüm de daha çok Bonnie üzerine kuruluydu yine keyifliydi..

11; 9.1/10
12; 7/10
13; 9/10
14; 7/10

3x13

İki kötü bölümün ardından güzel sayılabilecek bir bölümdü.

Tabiki şaşırmadık, Bonnie kanser olmadığını öğrenince Steve ile evlenmekten vazgeçti. :) Oturma simidi sahnesi ise sesli güldürdü. :D

Jodi'nin ölümünden bahsedilmemesi ise güzeldi, geçti gitti. Violet ve Baxter da gözükse daha güzel olacak, kaç bölümdür yoklar ortada.
8/10
Yalnız bu 14. bölümdü. :D

3x11, 3x12, 3x13, 3x14

11. bölümü çok beğendim, dolu dolu geçti. Bazı yerler sesli güldürdü Christy'nin ayakkabıya bakıp iç geçirdiği, kızların adama kur yapması bayağı komikti.

Ve 12. bölüm... @OzaN sen bu bölümde şok olacaksın. .ss

Jodi niye öldü ki? :( Son ana kadar şaka sandım ama cidden senaristler öldürdü, gözümden yaş geldi. :/

13. bölümdeki kızların "operasyonu" da çok eğlenceliydi, özellikle arabada geçen sahneler çok komikti. 14. bölüm de daha çok Bonnie üzerine kuruluydu yine keyifliydi..

11; 9.1/10
12; 7/10
13; 9/10
14; 7/10

Yalnız bu 14. bölümdü. :D
How to Get Away With Murder 13. bölümü izlemiştim, dizileri böyle peş peşe izleyip yorumlarken karışabiliyor. :)

3x15

Güzel bölümdü yine. :)

Uzun bir aradan sonra Roscoe ve Baxter'ı görmek güzeldi. Baxter ve Christy'nin yeniden bir araya gelmelerini çok stiyordum ama huylunun huyundan da vazgeçmeyeceği belliydi. :)
8/10

3x12

Eh işte ortalama bölümdü.

Jody'nin ölmesi çok gereksiz oldu. Arada sırada görseydik konuk olarak ne gerek vardı :(

7/10

3x14

Bir önceki bölümden iyiydi ama bu konu (kanser ihtimali) bence daha iyi işlenebilirdi.

@sürgünüm'e katılıyorum. Violet ve Baxter görmek istiyoruz yetti terapi takımı kaç bölümdür. :):)

7/10

3x11

Geriye dönüş yaptım çünkü nasıl olduysa bu bölümü es geçmişim. :D

Eh işte ortalama bölümdü, pek güldürmüyor dizi bu sezon. :(

7/10

3x16

Dört haftalık bir aradan sonra güzel bir dönüş yaptı. :)

Bonnie’nin yanlış numara arkadaşlığını, Christy’nin de Jill’in asistanı olmasını izlemek çok keyifliydi. :)

'''Hani tuvalet borusu patlar yardım için birini çağırırsın da gelmez ya, o kişi benim işte''

Bu arada dizinin geçtiğimiz günlerde 4. sezon onayını aldığını belirtelim.

8.5/10

3x16

Bölüm çok güzeldi yine, özlemişim. :D Umarım Bonnie o adamla tanışır, aslında tahmin etmiştim adamın engelli olacağını. :(

Christy ile Jill sahneleri de çok komikti, 3. sezonda Jill daha ön plana çıktı iyi de oldu. Sevdiğim bir karakter/oyuncu. :)

9/10

3x15

Güzel bölümdü son bölümlerin en iyisi buydu. :D

Baxter'ı seviyorum ya, daha fazla gözükmeli çok iyi karakter.

Christy ile olmayacakları belliydi ama ilerleyen sezonlarda sürpriz gelişmeler olabiir bence. :D

8/10

3x17

Sezonun en çok beğendiğim bölümlerinden biri olmayı başardı. :)

Bonnie'nin ''seksi tekerlekliyle randevusu'' çok güzel geçti. :)

Bu arada William Fichtner’ın IMDb’sine bakarken 60 yaşında olduğunu görünce ben şok. 😱

9/10

3x18

Yine iyi bölümdü. Bonnie, Christy'nin düğününde yaptıklarıyla sesli güldürdü. :) Adam'ın da arabayı durdurup Bonnie'yi alkışlaması çok iyiydi. :)

9/10

3x19

Hiç bitmesin istedim. Son haftalarda güzel konular işliyorlar ve zaman hızlıca akıp gidiyor. Chuck Lorre, Two and a Half Men'den sonra tüm ağırlığını bu diziye verdi zannımca belli oluyor. :)

Ben bu Adam karakterini çok seviyordum diziden ayrılacak olmasına üzüldüm. :(

Christy'nin hastane macerası ve Wendy'nin işinde terör estirmesi çok iyiydi. :)

9/10