Milliler, Hırvatlar'dan İstediğini Aldı: 1-1

Hırvatlar şu maçı izlerken kendilerini tokatlıyordur sinirden, troll gibi maç. :A

Bence abartıldığı kadar kötü değiliz. Euro 2016'daki maçtan iyiyiz bir kere. Yaşı 30'u geçmiş temposuz primcilerin olmayışı yaramış takıma. Gençlerimiz primcilerden on kat iyi.

Bence abartıldığı kadar kötü değiliz. Euro 2016'daki maçtan iyiyiz bir kere. Yaşı 30'u geçmiş temposuz primcilerin olmayışı yaramış takıma. Gençlerimiz primcilerden on kat iyi.

Adamların 3 tane direkten dönen topu var onları ne yapcaz :D Bizim de Emre'nin bireysel çabasıyla 2 tane pozisyonu dışında atağımız yok ?

Yeni yeni uyum sağlamaya çalışan takıma göre çok kötü sayılmayız. Yalnız direkler savunmamıza göre daha etkili oldu. Topa sahip oluyoruz ama ileriye top taşıyamıyoruz. Duran toplar görmesek sanırım gol izleyemeyecektik, en azından ilk yarıda.

Adamların 3 tane direkten dönen topu var onları ne yapcaz :D Bizim de Emre'nin bireysel çabasıyla 2 tane pozisyonu dışında atağımız yok ?
Normal ama karşıdaki rakip Hırvatistan, bizden iyi takımlar. Caner ve Arda da yok. Olmamaları yanlış değil bence bu arada.

O 3 direkten dönen topun biri uzaktan çok iyi bir aşırtmaydı, savunmanın hiçbir hatası yoktu. Bir tanesi sağ kanattan gelen çok iyi bir hücumdu o pozisyonda da İsmail harici hatalı birinin olduğunu düşünmüyorum. İyi kötü 3-4 pozisyonumuz var, Euro 2016'da Ozan'ın kafası dışında hiç yoktu. :D

Şu primci olayına da açıklık getirelim. Takım da prim isteyen tek oyuncu, yılda 8 milyon Euro kazanan Burak Yılmaz'dır. Arda, takım kaptanı olduğu için ona söylüyor. Arda daha sonra bunu Fatih hocaya söylüyor. Aracı olmaktan başka bir suçu yok, yani olay bundan ibaret. Bu yüzden bütün oyunculara primci damgası vurmaya çalışmayın.

primcilerin olmaması çok daha iyi oldu şampiyonada ezilmiştik şimdi hemen hemen kafa kafaya oynuyoruz

Beraberlik zor rakip ile deplasmanda iyi sonuç sayılabilir. Grupta herkes berabere iken kazanmak iyi olurdu.

+6 nedir ya. Mehmet Topal efsane oynuyor. Kaleci de iyi, Hırvatistan gibi güçlü bir takıma karşı beraberlik iyi sonuç olur. Hayırlısıyla böyle bitsin de.

İyi skor. Bravo. Ozan ve Okay oldukça iyiydi. Maçın yıldızı ise Topal. En kötülerimiz İsmail ile Cenk idi.

Mükemmel skor. Tebrikler Milli Takım.

Yalnız Milli Takımın oynadığı veya oynamaya çalıştığı futbolun ne olduğunu anlayan varsa lütfen bana anlatsın. Fatih Terim bilindik motive yöntemi ''Haydi aslanlarım, kaplanlarım'' diyerek oyuncuları sahaya sürmüş gibi. Orta olur, verkaç olur hiçbir şey göremedik. Cenk Tosun'un pozisyonu hariç Hırvatların kalecisini göremedik. Rakip takım ise 3 direkten dönen, 3'üde Volkan'ın çıkardığı 6 net gol pozisyonu var. Vallahi bu akşam verilmiş sadakamız varmış, maç 6-0 da bitebilirdi.

Mükemmel skor. Tebrikler Milli Takım.

Yalnız Milli Takımın oynadığı veya oynamaya çalıştığı futbolun ne olduğunu anlayan varsa lütfen bana anlatsın. Fatih Terim bilindik motive yöntemi ''Haydi aslanlarım, kaplanlarım'' diyerek oyuncuları sahaya sürmüş gibi. Orta olur, verkaç olur hiçbir şey göremedik. Cenk Tosun'un pozisyonu hariç Hırvatların kalecisini göremedik. Rakip takım ise 3 direkten dönen, 3'üde Volkan'ın çıkardığı 6 net gol pozisyonu var. Vallahi bu akşam verilmiş sadakamız varmış, maç 6-0 da bitebilirdi.
dejavu yaşanırdı

Eğrisi doğrusuna denk geldi desem çok acımasız olurum o nedenle her şeye rağmen sahadaki mücadeleyi, formanın terlemesini, genç isimlerin istek ve arzusunu görüp tebrik ediyorum. Primci tayfası olsa beşlik olurduk bence.

Seyircisiz oynanması da önemli bir faktör ve avantajdı bizim adımıza. Takım ve Terimin tercihleri eleştirlebilir ki ben de sonuna kadar eleştirdim ancak mücadele edildiği gerçeği yadsınamaz. Önümüzdeki maçlarda veteranların da dahil olmasıyla bu gruptan çıkabileceğimizi öngörüyorum.

Maçın yıldızı tartışmasız Mehmet Topal'dır. Ancak ben hâlâ asıl mevkisinin stoper olmadığını iddia ediyorum herkes gibi. Ozan, Okay ve Volkan Babacan da iyi bir performans sergiledi.

Bu maçta defansif bir kadro ve defansif oyun seçeneği doğruydu bence. Şansımızın da yardımıyla 1 puanı kopardık. Sıradaki maça böyle çıkamayız ama asıl Ukrayna maçında ne yapacağımızı merak ediyorum ben.