Rekabet Kurulu'ndan Kast Ajansları ve Menajerlere Soruşturma!

bunun osman Yağmurdereli ile ilişkisi var deniyordu:)
Orası beni ilgilendirmiyor. :) Sektör bildiğin bu kadını yedi. Aynı dizide Kürşat karekterini oynayan oyuncu da öyle. En son onu Aşk Yeniden dizisinde görüp çok sevinmiştim. Şuan yine kayıplarda. Hiç mi bunlara bir/iki rol gelmez. Anlayamıyorum.

Orası beni ilgilendirmiyor. :) Sektör bildiğin bu kadını yedi. Aynı dizide Kürşat karekterini oynayan oyuncu da öyle. En son onu Aşk Yeniden dizisinde görüp çok sevinmiştim. Şuan yine kayıplarda. Hiç mi bunlara bir/iki rol gelmez. Anlayamıyorum.
bu kadın yılan hikayesinden sonra oynamaya devam etti, 2 sene beyaz gelincikte oynamıştı sonra kayboldu sanırım

O kadarını bende biliyorum 😂 Senelerdir yok ben onu merak ediyorum. Mine Tugay gibi bir kadın, hiç yaşlanmıyor da. :) Mine'ye edilen iltifatlar ortada. Betül de onunla yarışır bu konuda. 🫠
------

Betül Şahin.
Bu kadın estetik harikası olmuş. Beyaz Gelincik zamanlarında daha genç olmasına rağmen 2025 yılında daha genç görünüyor. Doğal güzelliğini nasıl göz göre göre mahvetti anlamış değilim.

• Okudum
Reactions: Hobbit
O kadarını bende biliyorum 😂 Senelerdir yok ben onu merak ediyorum. Mine Tugay gibi bir kadın, hiç yaşlanmıyor da. :) Mine'ye edilen iltifatlar ortada. Betül de onunla yarışır bu konuda. 🫠
------

Betül Şahin.
marziyeye yaptıklarının cezasının çekiyordur :A

Ablam komple 50 den fazla banka varken nasıl tekele almış bütün bankacılık sektörünü de tekeline almış :A
farah boşa twitterda hak savunuyor. eski sevgilisi görüntü yönetmeniymiş. görüntü yönetmeninin 5 işinde farah başrol oynamış. herkes pastadan pay istiyor. pay için kavga ediyorlar.

Son düzenleme:
FJpXLOCWUAArqCd.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx