Rekabet Kurulu'ndan Kast Ajansları ve Menajerlere Soruşturma!

:joycat::Z:Z:Z Kaos V2. yükleniyor hissediyorum.
Bence Pelin diştaş’a sektörden uzak kurması lazım Sihirli Annemi Hafta içi Her gün yaptı Arka Sokakları bir kere bitirdi Kendisi Yapmak istemiş o zaman 2015 te 20 Kasım 2015 te tekrar başladı Kanal d de Aydın Doğan müdahale etti öyle başladı Arka Sokaklar
@Hobbit @xemrexxx
------

@Dosi

• Harika
Reactions: xemrexxx
Bence Pelin diştaş’a sektörden uzak kurması lazım Sihirli Annemi Hafta içi Her gün yaptı Arka Sokakları bir kere bitirdi Kendisi Yapmak istemiş o zaman 2015 te 20 Kasım 2015 te tekrar başladı Kanal d de Aydın Doğan müdahale etti öyle başladı Arka Sokaklar
@Hobbit @xemrexxx
------

@Dosi
Reyiz sen 2015 ten beri diyordun seni dinlemeyenler utansın, köfte gibi kızarsın biber gibi patlasınlar :A
------

Ablam bankacılara da şantaj yapıyordu galiba :F @Dosi @serhatt @Royal_Highness @MasacRE @Bully @Angelica @ozmoturk @12.Adam @tekin

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Reyiz sen 2015 ten beri diyordun seni dinlemeyenler utansın, köfte gibi kızarsın biber gibi patlasınlar :A
------

Ablam bankacılara da şantaj yapıyordu galiba :F @Dosi @serhatt @Royal_Highness @MasacRE @Bully @Angelica @ozmoturk @12.Adam @tekin

dolaylı yoldan katkı sağlamıştır parlatılan yıldızları bankalarda kapacaktır haliyle :D

ben dedikodulara katılmıyorum tabi sadece eylesine bir yorumdur :A

• Güldürdün
Ablam komple bütün bankacılık sektörünü de tekeline almış :A

Ali Atay da Garanti reklamı yapmıyor muydu ben öyle hatırlıyorum? 😂

Kadın tüm ülkeye el koymuş ayol. 😱

dolaylı yoldan katkı sağlamıştır parlatılan yıldızları bankalarda kapacaktır haliyle :D

ben dedikodulara katılmıyorum tabi sadece eylesine bir yorumdur :A

Ablam yine taşı yerine koymuş. <3

hep onun hakkı yendiği için oldu bunlar :A:A @Dosi @Angelica @Bully @12.Adam

• Güldürdün
1000007530.jpg

Şu güzelliğin dâhi yıllardır ekranda bir projesi yok. Sektörde kimler para kazanıyor belli değil. Reva mı bu şu güzelliğe. Yılan Hikayesi sonrası çok az projesi var. Neden hiç düşünülmez..

Son düzenleme:
  • Okudum
Reactions: Hobbit