![]()
Bir Çerkes kraliçedir bizim için. Sevgim vardı şimdi saygımı en yüksek yerden aldı. Vurdukça ses getiriyor. Had bildirdikçe delirtiyor. O gazeteciyi rezil eden herkes benim için baş tacıdır. Yürüyedur ablam arkandayım. <3
İmza, kaṣe, mühir.
![]()
Bir Çerkes kraliçedir bizim için. Sevgim vardı şimdi saygımı en yüksek yerden aldı. Vurdukça ses getiriyor. Had bildirdikçe delirtiyor. O gazeteciyi rezil eden herkes benim için baş tacıdır. Yürüyedur ablam arkandayım. <3
Yarın nasıl kudurtacak deli gibi merak ediyorum.İmza, kaṣe, mühir.![]()
Ne güzel demişQueen saplamış @Maskeli Fedai ninkine@MasacRE @DarkLegenD @12.Adam
------
2 gündür birseni öldürdüler gömmeyi unuttular@serhatt @Emre Ozansoy @Aserat @Royal_Highness @Angelica @Dosi
Yarın nasıl kudurtacak deli gibi merak ediyorum.![]()
Geliyor birsenin patlaması geliyor![]()
Cast ve rekabet kurumunun kargaşasında yanan malum şahıs olacak gibi duruyor. 😂Bu kadını oldum olası sevmem![]()
Cast ve rekabet kurumunun kargaşasında yanan malum şahıs olacak gibi duruyor. 😂
Hiç masum değil gibi görünüyor. Aman çok şimdi şey etmeyelim. 😄Onun masumiyetini yesinler.![]()
Queenim ya 👑 Jahrein'den sonra birini daha mideye indirdi afiyet olsun![]()
Obaa Murat Soner de dahil olmuş
bir video çekmeliObaa Murat Soner de dahil olmuş![]()
"Benden de esaslı bir sektör raporu gelecek" dediğine göre bir video hazırlığı içinde demek kibir video çekmeli![]()
daha çok kaos"Benden de esaslı bir sektör raporu gelecek" dediğine göre bir video hazırlığı içinde demek ki![]()
kaknemi tebrik etme.ss pissssss.ssBu konuyu kim açtı. Evde halay çektiğine eminim. En az 1 ay götürüsü var bu konunun. Helal olsun. 😂😂