Rekabet Kurulu'ndan Kast Ajansları ve Menajerlere Soruşturma!

Ben bu konuyu en başta çok anlamadım.
Hatta bir ara yazdım ama yollamadım. Para vererek oyuncularını öne mi atıyorlar, durum böyleyse cezası var mı diye soracaktım.

Yorumları okudukça artık anladım mevzuyu az çok :A
Türk magazini çok karışık cidden.

Bugün Onur Tuna’nın ona olan laflarınıda okudum hatta karşılıklı tartışma yazıları var :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ben bu konuyu en başta çok anlamadım.
Hatta bir ara yazdım ama yollamadım. Para vererek oyuncularını öne mi atıyorlar, durum böyleyse cezası var mı diye soracaktım.

Yorumları okudukça artık anladım mevzuyu az çok :A
Türk magazini çok karışık cidden.

Bugün Onur Tuna’nın ona olan laflarınıda okudum hatta karşılıklı tartışma yazıları var :A
İsveç sana göre değil ortalık karıştırma , fitne ,fesat ve fücur yeteneklerin köreliyor :A
------

Bu da herkesi deniyor adeta bir @12.Adam ve @tekin gibi kimi düşürürse :A

Bu hatunu harcayanları en içten dileklerim ile kınıyorum .ss

nefret ederim kuru kemik gibi kadın lanet olsun merveye :A

@Dosi yaptığını beğendinmi ? millet sana özenip habire havuç gösteriyor tavşana :A

Ah be Aleyna baba :(
------

Menajerlik şirketi değil Murat Dalkılıç bitirdi kadını. O zamandan beri kendine gelemedi kafayı yedi maalesef sultanım :A

Bu işin altından çıkamazlar. Yıllardır bu sorun var zaten, bilinen bir şey. Çok fazla ünlüyü araştırmaları lazım. Onların da çoğunun hatırlı dostları vardır. Eninde sonunda hallederler.

Forumdan faydalanmaya çalışıyorum bende :A öyle bir yeteneğim yok ama binde bir kaos olayına imza atabiliyoruz burdan öğrendiklerim vesilesiyle :A

ayşe hanımın oyuncularının çoğu neden muhalif olarak takılıyor ?
Yarın birsen gacısının cenazesine davetlisiniz :A

1200px-El%C3%A7in_Sangu_2017_October_%286%29.jpg

Bir Çerkes kraliçedir bizim için. Sevgim vardı şimdi saygımı en yüksek yerden aldı. Vurdukça ses getiriyor. Had bildirdikçe delirtiyor. O gazeteciyi rezil eden herkes benim için baş tacıdır. Yürüyedur ablam arkandayım. <3

1200px-El%C3%A7in_Sangu_2017_October_%286%29.jpg

Bir Çerkes kraliçedir bizim için. Sevgim vardı şimdi saygımı en yüksek yerden aldı. Vurdukça ses getiriyor. Had bildirdikçe delirtiyor. O gazeteciyi rezil eden herkes benim için baş tacıdır. Yürüyedur ablam arkandayım. <3
Queenim ya 👑 Jahrein'den sonra birini daha mideye indirdi afiyet olsun :A :A