Milliler, Hırvatlar'dan İstediğini Aldı: 1-1

Maçta öne çıkan iki şey vardı:
1- Mehmet Topal'ın savunmada yaptıkları.
2- Ozan Tufan'a yapılan fauller.

Mehmet Topal olmasaydı, muhtemelen çok gol yerdik, savunmada bel kemik görevi gördü. Diğer yandan Ozan Tufan'la ne zaman hücuma çıksak, mutlaka Ozan'a faul yapıldı ve hücumumuz durduruldu. Emre Mor da sık sık faulle durduruldu.

En büyük eksiğimiz, çabuk çıkabilen bir takım olamayışımız. Hızlı çıkmaya çalışıyoruz derken yavaşlıyoruz ve geri pas yapıyoruz. Çabuk çıkamayan takım olmayışımızı geçtim, çabuk çıkan oyuncumuz yok.

Şener'e de ayrı parantez açmak lazım. Ara ara hücumda çok sağlam koşular yaptı, rakiplerini geçti. Sahada en çok koşan oyuncularımızdan biridir Şener.

Öte yandan o kadar çok faule maruz kaldık ki, hiçbirine sarı kart vermedi de hakem, son dakikalarda bize sarı kart çıkardı ve ben buna sinir oldum.

Hırvatistan'dan en azından bir puan aldık, o bile iyi. Çoğu oyuncumuz tam olarak hazır bile değil, önümüzdeki maçlarda hazır hale gelecektir. Bazı oyuncularımız birbiriyle ilk defa oynadı, o uyum sorunu zamanla aşılacaktır.

İyi bir başlangıç yaptık diyebiliriz.

Mehmet Topal'ı Avrupa Şampiyonasında stoperde yaptığı hatalarla çok eleştirmiştik, bu gece ise takdir topladı. Hemen hemen tüm toplara müdahalede bulundu. İnanılmaz müthiş oynadı. Bir diğer müthiş oynayan da Okay idi. Yanında oynayan Ozan Tufan'ın pas hatalarını bile kapattı. Bugüne kadar Trabzonspor'da oynadığı için mi Milli takıma alınmıyor eleştirilerini oynadığı futbolla haklı çıkardı.

Bu arada seyircisiz oynamanın bir kez daha sıkıntısını gördük, idman maçı gibi durdu. Spikerin ara ara göze battığı anlar oldu. Maçın keyfine varamadım. Neyse, hele Türkiye'ye gelsinler de, güzelce ağırlayalım. :)

Emre Mor biraz şımarmış. Maç boyu çok antipatikti. Bencil oynadı her pozisyona itiraf etti.

Milli takımımızın grubu çok ilginç oldu. Bütün takımlar 1-1 berabere kaldı ve önde olan takım yok. En ilginç grup, muhtemelen bizim grubumuzdur. :)

şampiyonada arda marda varken çok daha ezilip yenildiğimiz hırvatistandan deplasmanda nispeten daha iyi oynayarak 1 puan aldık tebrikler İmparator

Çok iyi oynamasak da grubun en zor maçında puan almak iyi oldu.

Mehmet Topal cidden çok iyi oynadı, bizim adımıza maçın yıldızı olabilir.