Milliler, Hırvatlar'dan İstediğini Aldı: 1-1

Hırvatistan 11'i: Kalinic, Vrsaljko, Corluka, Vida, Strinic, Badelj, Modric, Rakitic, Pjaca, Perisic, Mandzukic.

Allah'tan Sırna Milli takımı bıraktı. Avrupa Şampiyonasında sadece ilk yarı 18 orta (15'i isabetli) yapmıştı.
Başaksehir maclarinda gorduk abi adami cok cok iyiydi ama cok net goller kacirdi :F

Israrla Hakan'ı neden sol kanatta oynattığı merak ediyorum. Euro 2016'da da yaptı bunu ve hiçbir fayda sağlayamadı Hakan çünkü kanat özelliği yok. Forvet arkasına koymalıydı. Okay Yokuşlu ne durumda bilmiyorum TS maçlarını takip etmiyorum açıkcası.

1 puan kesinlikle çok iyi olur.

Gerçi Hakan sol kanat mı o da belli değil ki belki de Topal stoper oynuyor da olabilir Terim bildiğin doğaçlama yapmış. :A

A Milli Takımnı ilk 11 değeri: 78 milyon Euro.

Yani Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın bile çok gerisinde.

CrnFgqnWYAAyOa5.jpg

Hakan Çalhanoğlu'nu nerde oynatırsan oynat milli takımda etkisiz oynuyor.

Hiç umutlu değilim mevcut kadrodan.İlerisi için iyi bir yatırım ama Dünya Kupası'na gidemeyiz.

Bu kadroyla savunmamızı sağlam yapsak bari. Demin Emrenin bulduğu gibi bir pozisyonla denk getirip kazanma şansımız bile olabilir bir ihtimal :D

Top direkten döndü. İsmail'in arkasına atılan her top tehlike.

Bir direk daha. Maç Hırvatistan vs Emre Mor şeklinde ilerliyor.

3. direkte geldi bakalım nereye kadar gidecek böyle :D

Savunmanın en iyisi üst direk...

Leş futbol oynuyoruz. Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe gibi dönüşte oyuncuları tutuklattırmalıyız.

Kimse, daha, göklerdeeeennn gelen bir karar vardır şeysi yapmadı mı direkler için? :A

O direklerden biri gol alsaydı keşke. Bu kadar basit bir gol yiyince insan daha bir üzülüyor. Tebrikler Köybaşı.

İkinci yarı fark yiyebiliriz gibi görünüyor maalesef.

Bir umut direğe gider mi dedim ama olmadı :( Rakibin direkleri geçemediğini gören adam gibi adam İsmail Köybaşı penaltı yaptırıp eşitliği bozdu.

Aha gol geldi spiker saçmalıyor oradan Hakan bile atamaz dedim içimden baraja çarpıp girdi :A

Hakan Çalhanoğlu. :Z

Umudumuzun bittiği anda gelen bu şans golü cidden güzel oldu.