Almanya ev sahibi Katar'ın ardından 2022 Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen ilk takım oldu.
mesmeso üzgün...Yunanistan salı günü İsveç ile resmen final maçına çıkacak. Muhtemelen kaybedecekler ama kalbim onlarla olacak. Kaptan Bakasetas turnuvada olmayı sonuna kadar hak ediyor. Kosova ve Gürcistan'a çok saçma bir 4 puan bıraktılar.
İlk yarı Yunanistan resmen ezdi sizinkileri ama kaliteli forvet eksiği yaşadılar. Zaten fazla ihtimalleri yoktu.mesmeso üzgün...
Ekli dosyayı görüntüle 110208
Skor pek ezilmiş hissi vermedi ama neyseki 2 fark ve 0 golİlk yarı Yunanistan resmen ezdi sizinkileri ama kaliteli forvet eksiği yaşadılar. Zaten fazla ihtimalleri yoktu.
Oyun skora fazla yansımamış.Skor pek ezilmiş hissi vermedi ama neyseki 2 fark ve 0 gol
Kenan alındığı yerde Taylan ne o adam 6 numara değil o yüzden oynayamıyor bence.Taylan yerine İrfan Can olmalıydı, Taylan bırak GS ya da milli takım futbolculuğunu, Süper Lig kalitesinde bir futbolcu bile değil.
Usta buraya bol köpüklü iki kahve ☕️ yanına da lokum.Taylan yerine İrfan Can olmalıydı, Taylan bırak GS ya da milli takım futbolculuğunu, Süper Lig kalitesinde bir futbolcu bile değil.
Evet öyle.Son maçı alırsak baraj maçı mı oynayacağız?
Nasıl yetmiyor? An itibariyle ikinciyiz, Karadağ'ı yenersek play off oynama hakkı elde edeceğiz.Evet öyle.
Rıdvan ikinci yarı Caner Erkin'e ders verdi artık milli takımda kimin oynaması gerektiğini gördük diye düşünüyorum rakip zayıftı ancak Caner iyi bir ilk yarı çıkarmadı. Barış Alper neden çağrıldı neden oynadı anlamadım ve kötü bir performans gösterdi. Halil Kerem ikisi de hak ediyor ama Barış kesinlikle hayır. Biraz bitiricilik sorunu yaşamasak daha da iyi olabilirdi.
------
@Yakamoz-Asi şimdi baktım da yetmeyebilir ama Norveç'in Hollanda'ya fark atması falan gerekir çok düşük ihtimal.
Böyle olursa birinci oluyoruz 1 puan fark ile.Biz Karadağ'ı yensek, Norveç Hollandayı yense çarşı pazar karışır
2. olarak direk play off maçlarına kalıyoruz ama orada da birkaç maç oynanacak anladığım kadarıyla. Yani iş zor ikinci olarak. Grubu ikinci olarak tamamlamak güzel ama kupaya katılma şansımızı düşük görüyorum.