Senin için zor olacaksa çıkarma da kaç senedir takip etmiyorum milli takımı adam akıllıBilgilenmiş olurdun ne güzel ama tabii sinir bozabiliyor bilgiler.
Senin için zor olacaksa çıkarma da kaç senedir takip etmiyorum milli takımı adam akıllıBilgilenmiş olurdun ne güzel ama tabii sinir bozabiliyor bilgiler.
Etiket listemi zaten taraftar gruplarına yaptığım etiketleri kopyala yapıştır yaptım, üstüne biraz da etiketlemeler yaptım. Kalsın etiket, boş ver. Öyle bir göz ucuyla bakıp sinirlenirsin, sonra kapatıp başka konulara geçersin. Belli mi olur, belki ilerleyen zamanlarda yükselir milli takım ya da tam tersi, daha da kötü olabilir, görelim bakalım.Senin için zor olacaksa çıkarma da kaç senedir takip etmiyorum milli takımı adam akıllı
Etiket listesinde virgül alışkanlığın devam ediyor gördüğüm kadarıylaFIFA sitesindeki sıralama:
Norveç maçı sadece gruptaki geleceğimizi değil, aynı zamanda dünya sıralamasını da etkileyecek. Hollanda'dan bir beraberlik ve iki de galibiyet almayı başaran Norveç, bizim üstümüze çıkmayı başardı.
İlk 10 sıra:
Norveç'le berabere kalan ve Karadağ ile Türkiye'ye toplamda 10 gol atmayı başaran Hollanda, sıralamada ilk 10'a girecek kadar yükseldi.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici, @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT, @ömer karataş, @Cervantes, @DarkLegenD, @Gerekli24, @mesmeso, @Turkuazz, @BARON男爵 ve diğer spor takipçileri.
Yaptığım bir etiket listesi vardı, kopya yapıştır yapıyorum yani neyse ki, etiketler genelde sabit oluyor.Etiket listesinde virgül alışkanlığın devam ediyor gördüğüm kadarıyla
@Gerekli24 'ün dün uplattığı konuna baktım. O ara virgül ekledin diye gelmezdi bildirmelerin. Muhabbeti geçmiş. Artık çözmüşsün işiYaptığım bir etiket listesi vardı, kopya yapıştır yapıyorum yani neyse ki, etiketler genelde sabit oluyor.
Rastgele yapıp geçiyorum ben, çözme olayı yok aslında.@Gerekli24 'ün dün uplattığı konuna baktım. O ara virgül ekledin diye gelmezdi bildirmelerin. Muhabbeti geçmiş. Artık çözmüşsün işi
Bize dönmüş bunlar
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici, @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT, @ömer karataş, @Cervantes, @DarkLegenD, @Gerekli24, @mesmeso, @Turkuazz, @BARON男爵, @Yakamoz-Asi ve diğer spor takipçileri.
Şu anda çok şanslıyız ama rehavete kapılmazsak iyi.Bize dönmüş bunlar
Norveçi yenersek kalan maçlarda bizden düşük seviyeli takımlar. Ama biz onlara puan kaybettiğimiz için sıkıntı özellikle LetonyaŞu anda çok şanslıyız ama rehavete kapılmazsak iyi.
Kuntz'a bakıyor iş; ya batıracak ya da çıkaracak, yani orta yol yok.Norveçi yenersek kalan maçlarda bizden düşük seviyeli takımlar. Ama biz onlara puan kaybettiğimiz için sıkıntı özellikle Letonya
Bize dönmüş bunlar
Şu anda çok şanslıyız ama rehavete kapılmazsak iyi.
Norveçi yenersek kalan maçlarda bizden düşük seviyeli takımlar. Ama biz onlara puan kaybettiğimiz için sıkıntı özellikle Letonya
Bu kadar eksik bir Norveç bir daha yakalayamayız.Hâlâ da galip gelemezsek yuh olsun bize. Yüzümüze tükürseler yeridir.Kuntz'a bakıyor iş; ya batıracak ya da çıkaracak, yani orta yol yok.
Norveçi yenersek kalan maçlarda bizden düşük seviyeli takımlar. Ama biz onlara puan kaybettiğimiz için sıkıntı özellikle Letonya
Yüksek Alman Kültürü bu işin altından kalkar, rahat olun.Kuntz'a bakıyor iş; ya batıracak ya da çıkaracak, yani orta yol yok.
Sergen hocana laf söyledi de, Sergen hocan gömdü diye, ağır gömersin diye düşünüyordum. Neyse umarım tutar da, gömmezsin.Yüksek Alman Kültürü bu işin altından kalkar, rahat olun.
Hoca şanslıymış. İyi bir başlangıç yapma şansı geldi ayağına. Umarım iyi değerlendirir
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici, @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT, @ömer karataş, @Cervantes, @DarkLegenD, @Gerekli24, @mesmeso, @Turkuazz, @BARON男爵, @Yakamoz-Asi ve diğer spor takipçileri.
Bunu görmeseydim keşke 😡Yunanistan salı günü İsveç ile resmen final maçına çıkacak. Muhtemelen kaybedecekler ama kalbim onlarla olacak. Kaptan Bakasetas turnuvada olmayı sonuna kadar hak ediyor. Kosova ve Gürcistan'a çok saçma bir 4 puan bıraktılar.