Milli Takımlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🇹🇷 ⚽️ 🌍

Avatarıma bak ve utan bu dediğinden kütük...

Kulüp takımlarında uyguladığımız avatar sinerjisini şimdi de milli takıma taşımak adına tüm forum halkını bana katılmaya davet ediyorum :A

@Sherlock @MEnes @Dosi @mesmeso @xdragxx @HeisenBerg @DarkLegenD @12.Adam @bazinga @The_Erinch @Tolstoyevski @S.G.A.T. @BARON男爵 ve futbolla ilgilenen herkes...
Utku beyciğim tıpkı maç konusunda sayın admin @bazinga ve @DarkLegenD'e söylemiş olduğunuz gibi herkes kendi takımından birilerini koyarsa sinerji işi tutmaz, milli takımı izlediğimizi hatırlayıp ona uygun, kendimizden beklenmeyecek seçimler yapmamız gerekiyor başarı için. :A Bu uğurda ben de gerekeni yapıyorum...
Maalesef gerçekleri gördüm... Emre Özcan gazlamasına karşı koyamayıp kendisinin fanı olmuşluğum var geçmişte... Ama artık yok... @Sherlock
Bu nasıl bir hainlik örneği bu arada...

Utku beyciğim tıpkı maç konusunda sayın admin @bazinga ve @DarkLegenD'e söylemiş olduğunuz gibi herkes kendi takımından birilerini koyarsa sinerji işi tutmaz, milli takımı izlediğimizi hatırlayıp ona uygun, kendimizden beklenmeyecek seçimler yapmamız gerekiyor başarı için. :A Bu uğurda ben de gerekeni yapıyorum...

Gerçekten ilginç bir seçim olmuş Şerlok beyciğim. Hele hele seçtiğin o fotoyla birlikte bu sinerjinin tutmamasına imkan yok :A

@MasacRE, Çağlar'a "hava yollarında kötü" dedi, ben ağzımı bile açmadım hâlbuki...

Ekleme: THY mi bu adam, hava yolları ne???

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bizimki yine sahada küçüldü, kaçacak delik aradı...

images (25).jpeg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
@MEnes , Leo 3 puanla tanışamadı.Sence neden?
Nedeni çok açık. Interde sözüm ona şov yapan Lautaro Martinez çöpü 2 adet boş kaleye gol kaçırdı. Nico Gonzalez denen sol açıkta oynayan beyinsiz ve beceriksiz arkadaş da 3 tane net gol pozisyonu kaçırdı. Onun dışında yine Tagliafico denen beyin fakiri arkadaş mis gibi giden maçta anlamsızca rakibe tekme atıp penaltı yaptı ve puan kaybı geldi...

Messi ise kendisine zaten 1 tane bile düzgün pozisyon hazırlanmamasını geçtim iğne deliğinden attığı müthiş frikiğin yanında takım arkadaşlarına 3 ya da 4 tane net gol pozisyonu hazırladı... Ama gel gör ki futbol böyle adaletsiz bir oyun...

• Beğendim
Reactions: mesmeso and 12.Adam
Nedeni çok açık. Interde sözüm ona şov yapan Lautaro Martinez çöp 2 adet boş kaleye gol kaçırdı. Nico Gonzalez denen sol açıkta oynayan beyinsiz ve beceriksiz arkadaş da 3 tane net gol pozisyonu kaçırdı. Onun dışında yine Tagliafico denen beyin fakiri arkadaş mis gibi giden maçta anlamsızca rakibe tekme atıp penaltı yaptı ve puan kaybı geldi...

Messi ise kendisine zaten 1 tane bile düzgün pozisyon hazırlanmamasını geçtim iğne deliğinden attığı müthiş frikiğin yanında takım arkadaşlarına 3 ya da 4 tane net gol pozisyonu hazırladı... Ama gel gör ki futbol böyle adaletsiz bir oyun...
Farka gidecek maç berabere bitmiş....

• Üzücü
Reactions: MEnes
Şenol Güneş yerine genç ve dinamik hoca bulamayacaksanız önerilerim ektedir.

daf012d6c3dc38fe61385a9be58b574c_1.jpg

terim_MVKD9.jpg