Şişko olanın yarı finallerle işi olmaz, o kazanan taraftadır...Şişko olan ...
Şişko olanın yarı finallerle işi olmaz, o kazanan taraftadır...Şişko olan ...
Konumuzun herhangi bir Ronaldo ile ilgisi bulunmamaktaydı fakat Ronaldo ile Avrupa Futbol ŞampiyonasıBen de Ronaldo döneminden bahsediyoruz sanıyordum...
Anasından donla doğmuş...Şişko olanın yarı finallerle işi olmaz, o kazanan taraftadır...
@MEnes ,Yine kulağının üstüne yattı.Konumuzun herhangi bir Ronaldo ile ilgisi bulunmamaktaydı fakat Ronaldo ile Avrupa Futbol Şampiyonası
kazanmış olduklarını da hatırlatmak gerekir.
Bence Portekiz'den ve Dünya Kupası yarı finalinden bahsederken konunun Ronaldo olmama ihtimali yok siz Cr7 severler için ama neysse... Evet tarihin en kötü ve en sıkıcı Euro turnuvasını 67257 tane beraberlikle kazandıkları o sene değil mi, hatırladım...Konumuzun herhangi bir Ronaldo ile ilgisi bulunmamaktaydı fakat Ronaldo ile Avrupa Futbol Şampiyonası
kazanmış olduklarını da hatırlatmak gerekir.
Ronaldo'nun kariyerindeki en iyi milli takım kadrosu heba oluyor bu adamın elinde resmen. Bizi geçeceklerdir de muhtemel İtalya karşılaşması çok zor. Play-off'a nasıl kalır bu takım akıl alır gibi değil.İtalya ve Portekiz aynı eşleşmeye denk geldi. Fernando Santos denilen adam bu maçlarda takımın başında olursa Cancelo, Bernardo Silva, Dias, Jota gibi birçok elit oyuncunun yanı sıra Cristiano Ronaldo'yu 2022 Dünya Kupasında izleyemeyebiliriz... @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes
Bu arada ciddi ciddi FS denilen adam Portekiz'in başındayken bizim İtalya'ya rakip olmamız hiç de süpriz olmaz.
"Bu iş son maça nasıl kalır?" diye bakayım demiştim maça. 90 dakika boyunca Cancelo, Bernardo Silva, Dias gibi isimlere defans yaptırttı adam. Kalecisinden santrforuna kadar dünya yıldızlarıyla dolu takım maç boyunca otobüs olmasa bile dolmuş çekti resmen kalenin önüne.Ronaldo'nun kariyerindeki en iyi milli takım kadrosu heba oluyor bu adamın elinde resmen. Bizi geçeceklerdir de muhtemel İtalya karşılaşması çok zor. Play-off'a nasıl kalır bu takım akıl alır gibi değil.
Maçın başında golü bulmuş ya Portekiz. Tamam işte o yetiyor Santos'a göre. Ne gerek var hücuma, geçin savunmaya işte. Hayır otobüs çekmeyi de başaramıyor ki takım. Ben bu maçı izlemedim ama Avrupa Şampiyonasında tüm maçlarını izlemiştim. Orada da böyle rezil bir futbol oynuyordu takım. Almanya hele rezil kepaze etmişti resmen."Bu iş son maça nasıl kalır?" diye bakayım demiştim maça. 90 dakika boyunca Cancelo, Bernardo Silva, Dias gibi isimlere defans yaptırttı adam. Kalecisinden santrforuna kadar dünya yıldızlarıyla dolu takım maç boyunca otobüs olmasa bile dolmuş çekti resmen kalenin önüne.
Biz 2-3 tane üst düzey futbolcumuz varken yeniliyoruz diye Şenol Güneş'e veya bir başkasına -haklı olarak- tepki gösteriyoruz. Yıldızlarla dolu Portekiz takımının taraftarı olsak Fernando Santos'un evini basardık galiba.